Cengiz Özyalçın

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör
2d2eddd302bb4366b174d7a5923c03af.jpeg

1939 İstanbul doğumlu. İstanbul Diş Hekimliği Bölümü mezunu. Galatasaraylı eski Milli futbolcu. Galatasaraylılar Sporcular Derneği Eski Başkanı. 1992-1994 2004-2008 yılları arasında Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliğinde bulundu ve Kulüpte Genel Sekreter olarak görev yaptı. Kadıköy Belediyesi Eski Başkanı ve İstanbul Eski Milletvekili olan Özyalçın evli, İngilizce biliyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
sporcularımızın dişlerini çekip sağlıklı gülümsemelere sebep olacak bir KURT

Bu adamin baskan yardimcimiz oldugunu yeni ogrendim.Beyaz Tvde transferler nokta atisi falan dedi.

Dinazorlardan biri.

Ikinci baskanimizi kimse tanimiyordu sanirim bugüne kadar.

Bu fosilleri bir yakıta dönüştüremedik gitti arkadaş.

Varilini 40 dolardan satsan kulüp ihya olur..

mehmet coban@mehmetcoban1905 17h17 hours agoView translation
mehmet coban Retweeted Futbol Arena
Üsküdar Musiki Cemiyeti yönetiminde olması gerekirken,GSK yöneticisi.
mehmet coban added,
MWPwnA-DoSsfu-wc.jpg
0:07

10 saniye durup forvette eksiklik olabilir mi sorusuna OLABİLİR diye cevap veren tam bir liseli.

Futbol Arena @futbolarenaForvette bi eksiklik olacak mı?

18 retweets25 likes
Reply

Retweet
18

Like
25

More

Son düzenleme:
Doldurmuslar moruk dedeler ile yonetimi bunlar da Galatasaray in gelecegini kurtaracakmis.

Önce mali yapıyı düzeltecekmişiz defolun gidin

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cengiz Özyalçın: "Galatasaray'da önce mali yapıyı düzeltecek. Sportif başarı sonra geliyor."

lafa bak

Adam diyor ki teşekkür ediyorum bu bir yönetim başarısıdır.

Galatasaray tarihinin en büyük rezaletiyle karşı karşıyadır. Avrupa'da başarı için kurulan takım, Türkiye'nin Avrupa'da ki gururu Avrupa'dan men edildi. Adamlar memnun oluyorlar, mutluyuz diyorlar. Bu nasıl rezalet ya. Galatasaraylılık duruşundan nasibini almamış herifler DEFOLUP GİDECEKSİNİZ...

Ayrıca Galatasaray'ı bu hale düşürenlerden hesap soracak mısınız? sorusuna hesap soracağız diyemeyerek genel kurul vs diyerek kıvırmıştır.

Galatasaray 2. başkanı Cengiz Özyalçın: "UEFA'dan 1 yıl ceza almamız, Galatasaray yönetiminin bir başarısıdır#

:oley:

Oğlum adamın futbolla alakası yok la,bu insanlar nasıl böyle spor klübünü yönetebiliyor.Bunlar avukatlık şirketi yönetçek adamlar,1-1 iyi çıktık futboldan banane dedi

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt