Cengiz Özyalçın

Cengiz Özyalçın: "Antalyaspor maçı, Rize'de Rize maçı, 3-2'den 3-3. 3-2'den 4-3. Bugün de 1-0'dan 1-1."
Cengiz Özyalçın: "2.'lik 3.'lük bizim için aynı şey. Hedef şampiyon olmak."
Cengiz Özyalçın: "Galatasaray, 23 Mayıs 2015'teki kongrede kulübü ekonomik olarak düzeltecek bir yönetime 'evet' dedi."
Cengiz Özyalçın: "Sportif başarılar, ekonomik güçle doğru orantılı oluyor. Chelsea, PSG vs. ekonomisi iyi takımlar."
Cengiz Özyalçın: "Galatasaray ibra edildi. Galatasaray'ın seyircisi başka türlü düşünüyor, aklı selim kulüp üyeleri başka türlü düşünüyor."
-Küme düşen takımla oynuyorsunuz, 50bin TL prim veriyorsunuz bu doğru mu? Cengiz Özyalçın: "Bunu futbolun başındakilerine sormalısınız."
-İstifa etmeyi düşünüyor musunuz? Cengiz Özyalçın: "Fenerbahçe Tuzla ile oynadı 2-1 yendi. Bizde Akhisar'ı yendik istifa diye bağırdılar."
Cengiz Özyalçın: "Voleybol takımımız dünya şampiyonu Krasnodar'ı yenmiş, taraftar gelmiş istifa diye bağırıyor."
Cengiz Özyalçın: "Sevgili dostlarım. Gelin ben size bir gün tüzüğü yollayayım."

ya git be dede

En sondan okumaya başlayayım dedim. Dünya şampiyonu Krasnodar deyince gerisini okumadım.

Ben Adnan Polat döneminde bile bu kadar sinir olmadım. İhanetler, istifalar falan da vardı ama böyle omurgasız adamlar yoktu en azından.

izleyemiyorum ama şuan gs muhabirlerinden dayak yiyormuş galiba

SON DAKİKA - Galatasaray'da ikinci başkan Cengiz Özyalçın ile basın mensupları arasında tartışma çıktı. (FutbolArena)

:D :D :D

Rıdvan Dilmen: "Muhabir, yöneticiye ama bak şimdi diyor. Bu nasıl bir laf. Ama bak şimdi diyemezsin sen GS yöneticisine."

hahahahahahahaha

Yok mu Istanbulda yasayan bu bunagi ve Dursunu tekme tokat dövecek bir hayirsever.

Salak yaptığı açıklamalarla iyice cephe aldırdı. Satılmış grubun üyeleri bile tepki göstermeye başladı. İyi oldu bu açıklamalar

futbol a.ş bir arap şeyhi veya rus oligarka satılmazsa kulüp bu liselilerin elinde oyuncak olup yakında küme bile düşer!!!

bu amca çok değişik, tamamen saçmalıyor her açıklamasında, gitsin torunlarıyla falan ilgilensin artık..

buyrun takımı kimler yönetiyor
teşekkürler

yeter ama artik bu saygisiz cengiz fazla oluyor artik

Şiddete karşıyım da bunları dövmek lazım güzelce klasik bir şekilde. Taraftara bukadar dil uzatan hiç bir başkan veya yöneticiler olmadı.

Geri
Üst Alt