Cengiz Özyalçın'dan Çıldırtan Açıklama: ''Eksiklere rağmen Eskişehir'e 3 gol attık''

Ümit Çatar

Cezalı
Özyalçın: ''Bir Galatasaraylı olarak takımımızın bugün aldığı sonuçtan memnun olmamı bekleyemezsiniz.''

Özyalçın: ''Tüm Galatasaraylı taraftarlarımıza bir yönetici olarak ne söyleyebilirim? Sadece üzüldüğümü söylemek isterim.''

Özyalçın: ''Galatasaray'ın yönetimiyle ilgili eksiklik nedir? Taşın altına elini koymak mı? ''

Özyalçın: ''Galatasaray'ı, UEFA Finansal Fair Play kriterleri nedeniyle yaşanan soruna karşı mücadele edip düzlüğe çıkarmaya çalışmak mı hata? ''

Özyalçın: ''Galatasaray takımı 6-7 eksikle oynuyor. Takımın omurgası eksik ama sırtlarında Galatasaray forması var. Ben onun ayrıcalığını düşünüyorum''

Özyalçın: '' Sıkıntı bu. Sabri yok, Sneijder yok, Selçuk yok, Hamit kronik, Burak zaten gitmiş, takımın forveti yok. Neyle gol atacak?

Özyalçın: ''Bu eksiklere rağmen takım Eskişehire 3 gol attı bugün''

Özyalçın: ''Açık konuşalım. Sneijder ulusal maçta sakatlandı. Ben mi sakatladım?''

Özyalçın: ''Ulusal maçta Hakan sakatlandı. Ben mi sakatladım? Takımın orta direği yok. Ne söylüyorsun sen?''

Özyalçın: ''Ama ben bütün bunlara mazeret ve kılıf aramıyorum. Önce Eskişehirspor'u tebrik ediyorum''

Lig TV

Moderatör tarafında düzenlendi:
Başlıktaki gibi cümle cımbızlayınca iş değişir ama konuşmanın geneli o kadar da kötü değil.
Galatasaray 6-7 oyuncudan yoksun olabilir ama kenarda durup milyonları götürenlerin as oyuncuların çok gerisinde olmaması gerekir.
Kaldı ki bu Galatasaray'da as da yedek de aynı halt. Yığınla futbola yabancı/laşmış topçu var kadroda.
Lig sonuncusundan 4 yemeyi u21 takımları da becerir. Hiç olmazsa onlara milyonlar gitmez, biz de FFP diye ağlamayız.

Forvet yok diye açıklama yapma hakkın yok senin. Evlat diye gördüğünüz Burak ve Umut'a güvenen sizsiniz. Biz size yazın yalvardık şu takıma iyi kötü forvet aldırın diye ama siz hain ilan ettiniz. Şimdi forvet yok diye ağlamayı bırakın. Koskoca takım Sabri'ye Hamit'e kadar düştüyse Allah belamızı vermiş zaten.

Ne halt ettik de bunların hepsini aynı anda bize musallat ettiler.?

Takıma forveti ben mi almadım, Takıma kanat oyuncusu ben mi almadım, Takıma ön libero ben mi almadım neden diyememiş...

Bu yonetim devam ettigi surece futboldan birsey beklemeyiniz.

Küfür etmemek için dilimin %50'sini zor tutuyorum.

allah belanızı versin, koskaca Galatasaray kimlerin eline kaldı arkadaş.

Bu kulupte akli dengesi yerinde bir insan yok mu yaw.

Bu klüp böyle ne idüğü belirsiz yöneticileri haketmiyor,son 3-4 yıldır şaka gibi adamlar yönetimde,avradını.. zor geliyosa olma yönetimde zorlamı, liseli olmayıpta galatasarayla yatıp kalkan ne insanlar var ,ne sporla alakanız var ne de konuşmayı biliyosunuz

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Takımda forvet yok kim gol atacak ? Arkadaş sen yöneticimisin taraftar mı ? Sen bana önce kim olduğunu söylede ondan sonra senin laflarını ciddiye alalım.Böyle birşeyi söylemek kabul edilemez.İş bilmezsiniz başarısızsınız bunu taraftara yıkmaya gerek yok.

Allah belamizi vermis bizim

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu malın böyle bi açıklama yapacağı belliydi. herif mallıkta tarih yazıyor her maç sonrası açıklamasıyla

Aslında söylediklerinde eleştirilecek pek bir şey yok. Sadece parmak bastığı noktaların sorumlusunun yönetim olduğunun farkında değil, onu da yaşına veriyorum.

Zeka terk!!! Taraftar taraftar olsa böyle malları yönetici olarak seçtirmezdi!

Bence kongredeki fosiller ayni iste bunun kafasinda.

Yalniz bu da evlat ayagina kulüpte kalmak istemis eskiden ama rahmetli Gündüz Kilic el atmis, bakin ne buldum.

"Galatasaray'ın genç ve B takımlarında da oynayan Özyalçın, 1960'a kadar Galatasaray forması giydi. 9 Temmuz 1960'da kulüp tarafından satış listesine konulsa da takımdan ayrılmadı.[SUP][3][/SUP] Ocak 1961'de, teknik direktör Gündüz Kılıç tarafından kadro dışı bırakıldı"

Geri
Üst Alt