Cengiz Özyalçın'dan Çıldırtan Açıklama: ''Eksiklere rağmen Eskişehir'e 3 gol attık''

10-11 sezonunun tekrarını yaşıuoruz. Yine toparlabiliriz. Ama bu sefer işimiz daha zor. O zaman avrupa cezası yoktu, uefa nın kılıcı yoktu, stat yeni açılmış ve harcayacak tonla para vardı. Unal aysal gibi iş bitiren ve hevesli bir başkan vardı. Şimdi bütçemiz çok kötü. Stat gelirleri bankaya temlikli kullanamıyoruz. Dahası borçlanmamızda mümkün değil aksi halde ceza dahada artabilir. Seneyede cezamız devam edeceği için şampiyonlar ligi motivasyonuda olmayacak. Birde başımızda dursun gibi bir çapsız ve fosil yönetimi var. Yani seneye bu seneden bile kötü olur. Bu sene tsnin yaşadıklarını yaşarız. Tek hedefimiz ligde kalmak olur. Bunları öngörüyorum, devre başlamadan 20 puan bile toplayamayız demiştim. 20 yi bırakın 15 puanı bile zor bulacağız sanırım. Bütün bunları değiştirecek birşey lazım. Yoksa işimiz yaş.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kulüpte devrim şart. Ve hiçbir devrim masabaşında uzlaşılarak yapılmadı şimdiye dek. Protestolarla, boykotlarla, yönetimi köşeye sıkıştırarak, kulübü liselilerin elinden almak şart.

bu şerefsizler olduğu sürece gram destek olmam benim paramla rant elde ediyo hırsızlar birde konuşuyo utanmadan şu liseye bomba atsalarda kurtulsak kan emicilerden

Oradaki basin da adam kibar konusuyor diye "peki sorumlu kim bu durumda" diyemiyor, bu mu ertem senerin , ya da asporun muhabirr kadrosu

Adamlar saygisizca arabalarin icine kadar mikrofon sokuyor , en gerektigi yerde basit bir zekayla sorulacak soruyu soramiyor

Bu soylenenler dogru fakat secilmis bir klup yonetiminin o zaman gorevi nedir ,sikayet etmek midir sorusunu kuralina uygun sekilde formasyonla soramayan yeteneksiz tipleri spor muhabiri yapiyorlar

bazen hincal baya hakli diyorum basinla alakali , bitmisler , ancak taciz .. tacizsiz firsat yakalamissin ,adam yemegi onune koymus , yesene , yani sorsana esas soruyu ,mal herifler

Seyirciye su acindan kiziyorum , asiriliklara yonelmenin geregi yok, yani yok efendim liseyi basalim ,floryada had bildirelim bilmem ne , boyle garip gureba islerle bir sonuc alindigi gorulmemistir

Yapilacak basittir, her mac oncesi "acaba bu mac kazanilir mi" diye heyecan duyup "macin basinda kimse protesto edilmemeli" dusturunu bir kenara birakmak ve "artik ne yaparsaniz yapin hakettiginiz bu yuhalamadan fazlasi degil" seklinde davranmak

cunku en celik sinirlere sahip oyuncular bile 90 dakika hem rakiple hem seyirciyle ugrasamazlar , hele de sesin boguk bir sekilde cimlere coktugu bizim stad gibi bir yerde ,orasi selcuka sneijdere olcana vs cehenneme doner

en kotu 1-2 mac kaybederiz, ki zaten kaybediyoruz ,ama asiri faydasi olur , oyuncular "ben boyle 2-3 dayanirim , senelerce gitmez bu boyle" der .. dogal feda veya ayrilik sonucu alinir

bunu bir turlu beceremiyoruz, bir iki kere yapildi , "gole giderken adam mi isliklanir" diye hemen elestirildi ,gole giderken degil , daha sahaya cikarken ,o tanimak icin cimlere cikma huyu var ya , o esnada rakip cikmis gibi protesto baslasin , ben o zaman gorurum o oyuncularin is ahlakini

bunu 3-5 kisi yaparsa hain olur ama stad butunlesirse iste o zaman ses getirir

Geri
Üst Alt