Cengiz Özyalçın'dan Çıldırtan Açıklama: ''Eksiklere rağmen Eskişehir'e 3 gol attık''

Az kaldı birileri cinnet geçirip bunları cidden falakaya yatıracak o zaman göreceksin 3 gol atmayı...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ada'm doğru diyor Sabri yok , o olmadığı için puan kaybediyoruz . Onlarda mı suç , Sabri sakatlanmasa şu an ilk 2 içindeydik, onlarda mı suç ?

Yahu sadece "üzgünüz" de geç git.2 dakika fazladan görüleceğim diye saçma saçma konuşmalar.

150 yaşına gelmiş dinazor yönetici olursa olacağı bu.Eskişehir gibi küme düşmüş takımdan 4 gol yemekten daha rezilce bir durum şu açıklaması.

Bu fosilllerin tek derdi futbol takimini bitiirip taraftarın ilgisini sonlandırmak.

Böylece ilgisi olmayan taraftar baskı kurmayacak ve istedikleri gibi at kosturacaklar.
Aidatlara indirim mi yapılsın , pilav gününde etli döner mi çıksın , su adada çay ikram mi olsun bunlar daha mühim konular.

Hee bir de şu var.
Galatasaray isterse 5 yesin fenerden , orda top koşturan sarı kırmızı formalı çocuklar var , onlar sahaya çıkıp bir geleneği sürdürüyorlar ya o yeter.

ÇÜNKÜ BU FOSILLERE GÖRE GALATASARAYIN VARLIK AMACİ KENDİLERİNİN ONORE EDİLMESİDİR SPORTİF BAŞARI DEĞİL.

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

6-7 eksik varsa ne olacak geri kalan kalaslar eskisehirsporun bütün kadrosundan fazla kazaniyordur bu kisilerle kazanamiyorsak ozaman yanlis takim desigini oldugunu kabul etmeniz gerekli

dinazorus pilavikus zihniyeti kulübün iliklerine kadar işlemiş dünyanın her yerinde bu kadar başarısız sonuçları arka arkaya alan her yönetim ve başkan istifa eder ama bu yönetim banane banane ben gitmem diyor !! tartışmasız tarihin en kötü Galatasaray yönetimi !! bu yönetim devam ederse vizyon olarak beşiktaşın bile gerisine düşeriz ve yeni vizyonumuz türk olmayan takımları yenmek değil akhisarı yenip uefaya katılmak olur bundan sonra !!!!

takımın forveti yok. Neyle gol atacak?

Niye almadınız diye sorarlar adama ? Veya Kronik dediğin Hamiti niye yollamadınız diye

Herif resmen küfür ediyor taraftara. Dalga geçiyor. Yok böyle bir şey cidden.

20 yıldır Galatasaray'ı izlerim bunlar kadar ucuz ve kepaze insanlardan oluşan bir yönetim görmedim.

Tam kadro çıksak ne olacaktı ki? Biz 1 senedir ne anlatıyoruz ki? Lig için bile aşırı zayıf bir kadroyu CL için yeterli gören ....oğulları sarmış dört bir yanımızı.

Son cevabında dediği gibi her sözü mazeret ve kılıf!!!!

Terbiyesiz herif

Bu yerini bilmeyen, nerede olduğunu kavrayamayan küstah yönetim derhal gönderilmeli. Anladık mali yönden sıkı tutuyorsun işi ama, şu noktada iletişime muazzam seviyede dikkatli bir şekilde özen göstermeniz gerekiyor. Bundan yanlışları üstüne devamlı tekrarlayarak sıvamaya çalışıyor.

Yönetim cahillerden ibaret. Lan Lig'in en kötü takımına 4 gol yedin hala hıc bişey yokmuş gibi davranıyorsunuz.

Maguruscu bunlara bin basar

Ultra mallarda yine tepki yok degil mi.... Son meblağ yüklüymüş anlaşılan...

Büyük başarı tabi 4-0 yenilmek gerekiyordu normalde

Geri
Üst Alt