- 18 Temmuz 2009
- 80.613
- 224.878
- 5.093
Başakşehir ne kadar pay alıyor bu transferden
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Satıştan % 15 olması lazım Götsel öyle demişti.
Yani 4 milyon euro falan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başakşehir ne kadar pay alıyor bu transferden
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
desene 3 senelik transfer parası çıktıSatıştan % 15 olması lazım Götsel öyle demişti.
soldaki alper potuk mu heistao
soldaki alper potuk mu heistao
Roma oyuncunun başka takıma transfer olması halinde Başakşehir'e yüzde 20 pay verecektir.Satıştan % 15 olması lazım Götsel öyle demişti.
Götsel kendi Napoli'ye giderse 4-5 alıcaz dedi, o dönem dönen rakam 30 kağıttı oradan çıkarım yaptım ben. 15 bunlara 5 oraya olabilir de federasyon değiştiren adama niye bir daha yetiştirme bedeli ödeniyor?Roma oyuncunun başka takıma transfer olması halinde Başakşehir'e yüzde 20 pay verecektir.
transfermarkta böyle yazıyor
28mye gitmiş (25 bonservis 3 kiralama), başakşehir 5.6alıyor
altınorduya da yüzde 5 gidiyor 1.4m
Götsel kendi Napoli'ye giderse 4-5 alıcaz dedi, o dönem dönen rakam 30 kağıttı oradan çıkarım yaptım ben. 15 bunlara 5 oraya olabilir de federasyon değiştiren adama niye bir daha yetiştirme bedeli ödeniyor?
Olm geçen de 9a buy out yok dedin çıktı bak![]()
Yok alamıyoruz maalesef Almanya içinde yer değiştirirse alabiliyoruz anca.Göksel'in o açıklamasını görmedim ya transfermarktta yüzde 20 diye yazıyor
Yetiştirme bedeli mevzsunda da Ozan Eplye giderse yüzde 5 bedel alıcaz fln deniyordu burda ve twitterda ondan öyle hesapladım cengizi
Kolpaymış şimdi baktım![]()