cengiz ünder

...................Sorloth.................

Onyekuru.....hakanÇ.....Cengiz

..............tayla.............irfan.....

Anani avradini. Iyiki birini istedim.
Gerci Cengiz - Marcao takasi da olur. Free Abram'i aliriz

İtalya'dan İspanya'ya gitseydi keşkek.

Thauvin'in uyması da zor Leicester'a. Oyun görüşü olarak çok daha iyi Cengiz'den ama fizik olarak o da kaldıramayabilir.

Açıkçası Cengiz'in oraya gitmemesi gerektiğini ben görmüşken Cengiz niye göremedi anlamadım herhalde EPL CV'si eklemek istedi kariyerine.

Thauvin'in uyması da zor Leicester'a. Oyun görüşü olarak çok daha iyi Cengiz'den ama fizik olarak o da kaldıramayabilir.

Açıkçası Cengiz'in oraya gitmemesi gerektiğini ben görmüşken Cengiz niye göremedi anlamadım herhalde EPL CV'si eklemek istedi kariyerine.

Hocasi manyagin teki. Ust ust asist yapti 2 macta. Sonraki macta 1dk bile sure vermedi. Bazen oyuncu degistirme hakki varken bile cengizi oyuna almiyor. Yerine oynayan adam da perez praet barnes falan. Barnes belki ama digerleri cengizin sag ayagi bile olamaz.

Hocasi manyagin teki. Ust ust asist yapti 2 macta. Sonraki macta 1dk bile sure vermedi. Bazen oyuncu degistirme hakki varken bile cengizi oyuna almiyor. Yerine oynayan adam da perez praet barnes falan. Barnes belki ama digerleri cengizin sag ayagi bile olamaz.

Perez kendi topçusu Cengiz kiralık, onun da etkisi vardır. Opsiyon zorunlu mu hala muamma o konu.

Temel sıkıntı fiziksel ama bence.

thuavini marsilyalı rambolar döver bir yere gidemez

Kimse EPL den teklif gelince ben orda yapamam ya gitmeyeyim demez bence. İnsan reddedemez diye düşünüyorum. Bi de adamın kankası orada onun da etkisi olmuştur

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt