- 13 Şubat 2009
- 26.769
- 24.024
- 3.048
asistin asisti ve golündeki ofsayt ayarlaması çok iyi
Kankisi Çağlar sayesinde atması da enteresan olmuş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
asistin asisti ve golündeki ofsayt ayarlaması çok iyi
3 maçta 1 sakatlanıyor
2 senedir de oynamıyor, çok albenisi kalmadı.
Toparlayabilir ama bence EPL onun yeri değil.
İspanya onun kalemi.Kesin ama Roma da Türkiye'ye kiralamaz. Alabilirsek ne ala ama Roma'dan ayrılsa da kiralık ya da bonservisiyle Fransa filan yapar yüksek ihtimal.
İspanya onun kalemi.
Mesela Sociedad ya da Sevilla.
Thauvin'in uyması da zor Leicester'a. Oyun görüşü olarak çok daha iyi Cengiz'den ama fizik olarak o da kaldıramayabilir.
Açıkçası Cengiz'in oraya gitmemesi gerektiğini ben görmüşken Cengiz niye göremedi anlamadım herhalde EPL CV'si eklemek istedi kariyerine.
Hocasi manyagin teki. Ust ust asist yapti 2 macta. Sonraki macta 1dk bile sure vermedi. Bazen oyuncu degistirme hakki varken bile cengizi oyuna almiyor. Yerine oynayan adam da perez praet barnes falan. Barnes belki ama digerleri cengizin sag ayagi bile olamaz.
Perez kendi topçusu Cengiz kiralık, onun da etkisi vardır. Opsiyon zorunlu mu hala muamma o konu.
Temel sıkıntı fiziksel ama bence.
Bir futbolcu olarak Çocuğun fizigi bile vasat
Bunun büyük bir topçu olma olasılığı yok.
En fazla büyüklerden birine (inşallah biz olmayız ) bi transfer yapar sonra 5 sene yatışa geçip anadoluya geri döner.
SARI KIRMIZI!
Kimse EPL den teklif gelince ben orda yapamam ya gitmeyeyim demez bence. İnsan reddedemez diye düşünüyorum. Bi de adamın kankası orada onun da etkisi olmuşturThauvin'in uyması da zor Leicester'a. Oyun görüşü olarak çok daha iyi Cengiz'den ama fizik olarak o da kaldıramayabilir.
Açıkçası Cengiz'in oraya gitmemesi gerektiğini ben görmüşken Cengiz niye göremedi anlamadım herhalde EPL CV'si eklemek istedi kariyerine.