cengiz ünder

Bitiriciliği çok iyi milletin altıpasdan yapamadığı plaseleri uzaklardan yapabiliyor yolu açık olsun inş daha iyi yerlere gelir..

Gururumuz cengiz ünder

Böyle devam edecek insallah,sans yaninda olsun cocuk

Hakkında hiç olumlu konuştuğumu hatırlamıyorum ama böyle utandırsın bizleri yeter ki ..Gurur duydum şu golleri atınca

Buyuk bir futbolcu olur mu bilemem ama buyuk bir karakter olacagi kesin.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Seviyoruz seni Cengo. Kendini geliştirmeye devam et.

Mental yön çok önemli futbolda ne kadar yeteneğin olursa olsun mental olarak kötüysen bir hiçsin cengizde bu yönden çok iyi adaptasyon dönemini çabuk atlattı gibi

abv juve

Helal olsun sana transfer döneminde kiralık olarak az istemedik ama böylesi daha hayırlı olmuş Cengiz için futbolunla gündeme gelmeye devam et.

İşte karakter farkı budur.. Bir Arda 'yı dusundum, bir de Cengiz'i.. Helal olsun kocum. İnsallah futbolunla yukselir; Barca , Real M, MU gibi takımlarda seni goruruz.

Cengiz Under during February...

3 games played
4 goals scored
1 assist provided
3 matches won

#ASRoma

Bu hafta CL maçı olacak Shaktar ile. Umarım orada da kendini gösterir. Cengiz'in Hamit,Nuri,Emre Mor,Yıldıray,Cenk Tosun vs. gibilerden farkı şu; Bu ülkede doğdu ve burada yetişti.

Benim için Almanya'da yetişen Cenk,Nuri ile Toni Kroos arasında fark yok. Sadece pasaportu bizden. Cengiz,Enes Ünal burada yetiştiği gerçekten gurur duyduğum isimler.

Atıyorum bu ülkeden bir Kongolu da yetişse onla da gurur duyarım. Pasapartu farklı olsa da bu ülkenin ekmeğiyle büyümüş.

Bu hafta CL maçı olacak Shaktar ile. Umarım orada da kendini gösterir. Cengiz'in Hamit,Nuri,Emre Mor,Yıldıray,Cenk Tosun vs. gibilerden farkı şu; Bu ülkede doğdu ve burada yetişti.

Benim için Almanya'da yetişen Cenk,Nuri ile Toni Kroos arasında fark yok. Sadece pasaportu bizden. Cengiz,Enes Ünal burada yetiştiği gerçekten gurur duyduğum isimler.

Atıyorum bu ülkeden bir Kongolu da yetişse onla da gurur duyarım. Pasapartu farklı olsa da bu ülkenin ekmeğiyle büyümüş.
Adam Turan'ı es geçmişsin ?!

Gscimbom

Maçın ikinci yarısını izledim devamlı gol atmayı düşünüyor gol vuruşu büyük oyuncu ayarında istikrarlı bir çizgi tutturursa Manchester City e transfer olur.

Geri
Üst Alt