Emre Denli
Tecrübeli Üye
- 20 Ocak 2012
- 6.399
- 4.338
- 1.798
Pasif gorevdeyim transfer konusunda demeye getirmiş bu konuşmalar dan anladığım Erden Timur pasife etmiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben transfer taraftrıyımSen büyük bir provokatörsün
Kim değil kiBen transfer taraftrıyım
Yok güzel bi hipotez beğendim ben, bence de tam olarak böyle oldu. Bi kaç mesaj çnce bu minvalde bişey demiştimEe işin ne o zaman klüpte transfer süreci yönetmiyorsan ?
Benim çıkarımım şu, Cenk'in bir önceki dönemde tak tak tak getirdiği topçular yüksek maaşlı topçular, bu sefer de aynısını yapmaya niyetlenince Erden duruma tepki gösteriyor, işleri devralıp fiyat kırma politikası ile transfer süreçlerini yönetmeye başlıyor. Transferlerin gecikmesi ya da elden kaçması vs. bu sebeple.
At fava bekle,
Twitterdakilerin kafadan uydurma hikayelerinden ne eksik. Doğru çıkarsa açıyorum bir kolpa haber profili.
Gerçekten 3 kuruşu bile hesap ediyorsa ayakta alkışlarımErden kafaya takmış transfer işini, eminim deli gibi koşturuyordur. Bir günde 3 tane transfer açıklayıp ortamı yumuşatacak tahminim.
Kulübe en büyük maddi sponsor erden, simdi nakit ihtiyacı olsa da çözecek kisi o. Galatasarayin parasını yiyecek bir insana benzemiyor, tüm sözleşmeleri kendi onayı ile yapması daha iyi. Bakalim 1-2 hafta içinde ya atar ya batar.Erden kafaya takmış transfer işini, eminim deli gibi koşturuyordur. Bir günde 3 tane transfer açıklayıp ortamı yumuşatacak tahminim.
Su an görünen her şeyi erden timur yönettiği. Özbek ve kardesi hiçbir transfer de duymadık?Çok başlılık olacağı belliydi bir tarafta Özbek Brothers diğer yanda cenk ergün ve menajer kankaları,son olarakta erden timur ekibi.3 grup var minumum.