Cenk Ergün: "Boey'e bu sezonki planlarımız arasında olmadığını söyledik"

Parayı veren benim sen gel bakiyim şöyle köşede otur denmiş gibi bi hali vardı

Ee işin ne o zaman klüpte transfer süreci yönetmiyorsan ?

Benim çıkarımım şu, Cenk'in bir önceki dönemde tak tak tak getirdiği topçular yüksek maaşlı topçular, bu sefer de aynısını yapmaya niyetlenince Erden duruma tepki gösteriyor, işleri devralıp fiyat kırma politikası ile transfer süreçlerini yönetmeye başlıyor. Transferlerin gecikmesi ya da elden kaçması vs. bu sebeple.

At fava bekle,
Twitterdakilerin kafadan uydurma hikayelerinden ne eksik. Doğru çıkarsa açıyorum bir kolpa haber profili.

Ee işin ne o zaman klüpte transfer süreci yönetmiyorsan ?

Benim çıkarımım şu, Cenk'in bir önceki dönemde tak tak tak getirdiği topçular yüksek maaşlı topçular, bu sefer de aynısını yapmaya niyetlenince Erden duruma tepki gösteriyor, işleri devralıp fiyat kırma politikası ile transfer süreçlerini yönetmeye başlıyor. Transferlerin gecikmesi ya da elden kaçması vs. bu sebeple.

At fava bekle,
Twitterdakilerin kafadan uydurma hikayelerinden ne eksik. Doğru çıkarsa açıyorum bir kolpa haber profili.
Yok güzel bi hipotez beğendim ben, bence de tam olarak böyle oldu. Bi kaç mesaj çnce bu minvalde bişey demiştim

Erden kafaya takmış transfer işini, eminim deli gibi koşturuyordur. Bir günde 3 tane transfer açıklayıp ortamı yumuşatacak tahminim.

Bari lüzumsuz topçuların postalanması işlerini verseydiniz adama. Bu da olmuyorsa antrenmanda su mu taşıyacak ne yapacak ki...

Daha toparlanmaz burdan kılıçlar çekilmiş

Hemen şimdi yeniden erken seçim

Surat 5 karış olmuş ben o enerjiyi alamadım, belliki sen ötede dur denilmiş.

Erden kafaya takmış transfer işini, eminim deli gibi koşturuyordur. Bir günde 3 tane transfer açıklayıp ortamı yumuşatacak tahminim.
Kulübe en büyük maddi sponsor erden, simdi nakit ihtiyacı olsa da çözecek kisi o. Galatasarayin parasını yiyecek bir insana benzemiyor, tüm sözleşmeleri kendi onayı ile yapması daha iyi. Bakalim 1-2 hafta içinde ya atar ya batar.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu is sportif ibrasizlik ve erken secime kadar gider…..

Saka lan 😂

Çok başlılık olacağı belliydi bir tarafta Özbek Brothers diğer yanda cenk ergün ve menajer kankaları,son olarakta erden timur ekibi.3 grup var minumum.

Çok başlılık olacağı belliydi bir tarafta Özbek Brothers diğer yanda cenk ergün ve menajer kankaları,son olarakta erden timur ekibi.3 grup var minumum.
Su an görünen her şeyi erden timur yönettiği. Özbek ve kardesi hiçbir transfer de duymadık?

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cenk Ergün, Spor Smart’ta konuşuyor:

"Düz orta saha ve kreatif orta saha almak istiyoruz. Stoper arayışımız da var. Boey, yeni sezon planlamamızda yer almıyor."

Geri
Üst Alt