Cenk Ergün İstifa Etti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Klup yoneticileri degil ama bu gibi profesyonellerin transfer ettikleri topcularin ve takimin basarisina gore bonus almasinda herhangi bir beis gormuyorum. Komisyon almalari yalniz cok yanlis olur.

vJ0pL8.gif

Bu herifleri kulüpten ihraç etmek lazım ya da belirli bir sene bu kulüpte gorev yapamama gibi bir ceza almaları lazım. Takımın anasını bellediler sonra kaçtı. Gerçi istifa etmeyenler de var bu işleri yapıp.

Sözde itibarını kurtarmak için 'detaylı açıklama' sında Dursun abisini de şöyle sağlam bir incitse keşke.

transfer dönemi bitseydi keşke belki birilerini ikna edebilirdi.

burada zarar gören biz olduk

Halkin gozu onunde olan herkesin bir taklitcisi var.
Hala itibarsızlaştırma diyor. Olmayan itibarı nasıl itibarsızlaştırabilirsin ki? Transferi son günü bırakıp ben mi dünyaya rezil oldum? Sadece Cenk değil Hatipoğlu'da istifa etmeli. Dursun zaten karaborsa bilet olayı yüzünden gidecek.

Ayrıca Cenk Ergün profilinde bir adamın neden "CenkErgünOffficial" diye bir kanalı olur onu da sorguladım.

Bu bir itiraftir. Beceriksiz.

Simdi digerleri de istifasini versin. Basta Dursun Özbek.

Transfer dönemimiz resmen suikaste uğradı

Defol git hakkımı helal etmiyorum.En son tatilini de yapti Roma da gidiyor.

Üç ayı heba et, dünya kadar para harcayıp takımı daha da güçsüz bırak, son gün kaç git. Kolay mı yav bu işler bu kadar?

olması gereken harekettir. yalnız istifa olayına ne kadar yabancılaşmışım yahu. beklemiyordum

Sırasıyla İbrahim Hatipoğlu, Metin Öztürk ve Dursun Özbek 'den de aynısını bekliyoruz haydi

Gs mezunu diye kulüp içinde calistirilanlarin çoğu galatasarayli değil bunu burak elmas döneminde de gorduk

Heba ettiği zaman ve takımı kolsuz kanatsız bırakması da yanına kar kaldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt