Cenk Ergün: "Son günlere doğru fırsat transferleri olabilir"

istifa edeceksin ya da yönetim düşecek

Cenk Ergün: "Galatasaray'da istenileni veremeyen transferlerin sanki benim tarafından yapıldığı gibi bir algı var."

medya muhabirleriyle direkt "sen" bazında knuştuğuna göre bu adam haber uçuruyor hepsine.

Cenk Ergün: "Artık öyle bir yalanlar üzerinden algı oluşturulup o kadar yıpratılıyoruz ki insan olarak etkilenmekten ziyade iş yapabilmemizi engeller vaziyete gelmiş durumda! Hedef; Galatasaray'ın başarısızlığı. Taraftarla camia arasında güven ilişkisini kırmak."

Fatih Bey'in de ufak ağrıları mı nüksetti..

(geçmiş olsun durumu neyse goy goy bir yana)

Cenk Ergün: "Bu sene çok daha zor geçiyor. Bu kolay değil, rakiplerimizin tekrardan güçlendiği bir ortamda bu iş zor. Bunu yukarda tutabilmek çok kolay iş değil."

Cenk Ergün: "Mesela bir algı; Ayhan Akman'a karşı ben rövanşist yaklaşmışım, o yüzden ortada yokmuş. Arkadaşlar yapmış olduğumuz tüm toplantılarda sevgili Ayhan kardeşim var. Her antrenmanda her maçımızda var.

Sevgili Fatih Demireli kardeşim üzerinden akreditesi iptal edildi deniyor, Fatih kardeşim bir sağlık sıkıntısı yaşıyor. Yazılı olarak benden ricada bulundu. Kendisininde vazifeleri var bu arada, kuvvetli olduğu noktalarda kulübümüze sunması gereken ve hala hasta yerinden takip ettiği işler var.

Kendisinin ricası üzerine, sağlık sıkıntısı ve ameliyatı söz konusu olması sebebiyle benden ricada bulundu ve çalışmaları evden devam ettirmek istedi. Bende kedisine izin verdim. Böyle bir algı nasıl oluşturulabilir!"

Cenk Ergün: "Kulübün önünde çok parlak gelecek var. Çok yakında Kemerburgaz'da olacağız. Çok yakında Bankalar Birliği'nden çıkacağız."

politikayı bırakalım - kendini sıyırmayı burakalım BEN değil Yönetim ve Sportif olarak BİZ diye konuşalım...

ve artık trasnfer detayları ve haberler alalım lütfen. madem konuşuyorsun - baz alacağımız haber ver ki 1 hafta sonra sallıyormusun, doğru musun görelim..

hala kemerburgaz diyor.
Bankalar birliği diyor - SENİN KONUN DEĞİL BE ADAM BUNLAR

Cenk Ergün: "Şampiyonlar Ligi'nin yeni formatında Galatasaray'a yakışır bir şekilde ülkemizi temsil edip gidebildiğimiz kadar ileriye gitmek istiyoruz."

Cenk Ergün: "Zaha’nın ayrılmak için bir talebi oldu. Uygun şartlar olursa kabul edilebilir dedik. Görüşmeler istenen şekilde devam ederse gerekli açıklama yapılacaktır. Şu an inişli çıkışlı bir süreç var."

Geri
Üst Alt