Cenk Ergün: "Son günlere doğru fırsat transferleri olabilir"

Köhne bak gitmem demiş, sepetleyin gitsin sanki bir halta yarıyor boşa kontenjan işgali

Cenk Ergün: "Mesela bir algı; Ayhan Akman'a karşı ben rövanşist yaklaşmışım, o yüzden ortada yokmuş. Arkadaşlar yapmış olduğumuz tüm toplantılarda sevgili Ayhan kardeşim var. Her antrenmanda her maçımızda var.

Sevgili Fatih Demireli kardeşim üzerinden akreditesi iptal edildi deniyor, Fatih kardeşim bir sağlık sıkıntısı yaşıyor. Yazılı olarak benden ricada bulundu. Kendisininde vazifeleri var bu arada, kuvvetli olduğu noktalarda kulübümüze sunması gereken ve hala hasta yerinden takip ettiği işler var.

Kendisinin ricası üzerine, sağlık sıkıntısı ve ameliyatı söz konusu olması sebebiyle benden ricada bulundu ve çalışmaları evden devam ettirmek istedi. Bende kedisine izin verdim. Böyle bir algı nasıl oluşturulabilir!"
Bu konularda yapılan haberler konusunda haklı ama bu onun Galatasaray'ın Sportif Direktör için yetersiz ve GS2ye hiç bir katkı veremeyen bir profesyonel olduğunu değiştirmiyor o yüzden kendisi istifa etmeli veya işine son verilmeli. İstifa etmesi daha şık olacaktır bunu da bir an önce yapması GS ve kendi hayrına olur.

Akılsız adam baştan beri bu iletişimi kursanız taraftar ile hiç bir sorun yaşamazdınız. Siz yönetim olarak sürekli bu şekilde tek tek bilgi vermek zorundasınız vermezseniz böyle algılar veya suçlamalar gelir.

Özet: resim

Sonuç: pandev dzemaili

Ekli dosyalar

• IMG_0964.jpeg
    IMG_0964.jpeg
    465,5 KB · Görüntüleme: 11
En basindan bu yana iletisim sifir

Hoca’yi atiyorlar öne oda mecburen mac sonlari aciklama yapmak zorunda kaliyor

Hakli oldugu tek bir konu var o da isimlerden bagimsiz ayni dönem yapilan transferlerden tutanlar o dönemin sevilen yöneticisine ait oluyor,tutmayanlar sevilmeyen hocalarin veya yöneticilerin oluyor

Firsatlarin adami Cengo, nasil da biliyor konusacagi zamani. Hani istifaya hazirlaniyordun lan?

Tam atis serbest konusuna cevirme kivaminda bir baslik olmus

O kadar para verip yine oyunculari ikna edemiyorsunuz.3-4.tercihler geliyor.Sen ne zaman olsan hep maaşlar uçuyor.Bu forumdaki herhangi biri o paralarla bu oyunculari getirir zaten.Üstüne üstlük takima uymayacak adamlari aliyorsunuz.Seçimlerdede problem var.

Sen hiç mahallenin pazarına akşam saatlerinde gittin mi Cenk? Nerede çerçöp var, ezik kötü sebze meyve var, onlar kalmış olur. Ucuzdur ama kalitesizdir.

2 tane koyun güdemeyecek adamlar, Türkiye'nin en büyük kulübünü yönetmeye çalışıyor.

Yav biraderim ne anlatıyorsun tek söylemen gereken istifa ediyorum deyip çekip gitmek. Bir transfer daha yapma sen

Her sezon aynı şey gitmesi muhtemel oyuncular belli onların yerine gelecek oyuncuları şimdiden bitirilmeli fırsatlara sonra bakarız

Bu adam gitmezse bizden bir cacık olmaz. Sanki Olivierayı ben soktum o sözleşme ile
Oliviera transferinde bu adam yoktu. Zaten transferlerle Erden Timur ilgilenmeye başlamıştı. Erden Timur kendisi açıklamıştı zaten Porto'daki sözleşmesinin aynısı verdik diye. Bundan bağımsız Cenk Ergün'ün hiç bir faydası da yok o yüzden gitmeli hatta o olsaydı daha maliyetli olurdu belki de Oliviera.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt