Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.054
- 35.179
- 3.758
Köhne bak gitmem demiş, sepetleyin gitsin sanki bir halta yarıyor boşa kontenjan işgali
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu konularda yapılan haberler konusunda haklı ama bu onun Galatasaray'ın Sportif Direktör için yetersiz ve GS2ye hiç bir katkı veremeyen bir profesyonel olduğunu değiştirmiyor o yüzden kendisi istifa etmeli veya işine son verilmeli. İstifa etmesi daha şık olacaktır bunu da bir an önce yapması GS ve kendi hayrına olur.Cenk Ergün: "Mesela bir algı; Ayhan Akman'a karşı ben rövanşist yaklaşmışım, o yüzden ortada yokmuş. Arkadaşlar yapmış olduğumuz tüm toplantılarda sevgili Ayhan kardeşim var. Her antrenmanda her maçımızda var.
Sevgili Fatih Demireli kardeşim üzerinden akreditesi iptal edildi deniyor, Fatih kardeşim bir sağlık sıkıntısı yaşıyor. Yazılı olarak benden ricada bulundu. Kendisininde vazifeleri var bu arada, kuvvetli olduğu noktalarda kulübümüze sunması gereken ve hala hasta yerinden takip ettiği işler var.
Kendisinin ricası üzerine, sağlık sıkıntısı ve ameliyatı söz konusu olması sebebiyle benden ricada bulundu ve çalışmaları evden devam ettirmek istedi. Bende kedisine izin verdim. Böyle bir algı nasıl oluşturulabilir!"
Rusya'yi istemiyor reis, oyuncu da hakli kimse istemiyor orayi suan.Köhne bak gitmem demiş, sepetleyin gitsin sanki bir halta yarıyor boşa kontenjan işgali
Taraftarın sosyal medyanın basinin da suçu varYahu neden her şeyi açıktan söyleyip oyuncuları zor durumda bırakıp satılacak takımlara koz veriliyor ?
Köhnün taksiti ödenmemesinde de herhalde taraftarin sucu var dir. Tövbe tövbe.Taraftarın sosyal medyanın basinin da suçu var
Nasıl Erden Reisin transferi ? Sergio transfer edildi daha sonra Erden futbolun başına geçtiBu adamı hiç sevmem 2017'den beri kendisine kuruluyorum da ama Sergio transferini bu adama yıkmak saçma. Erden reisin transferi kabul edelim, doğru yerlerden eleştirelim
Abdülkerim 25 Haziran'da imza attı kardeşim. Erden Timur transfer sürecini bizzat anlattıNasıl Erden Reisin transferi ? Sergio transfer edildi daha sonra Erden futbolun başına geçti
Oliviera transferinde bu adam yoktu. Zaten transferlerle Erden Timur ilgilenmeye başlamıştı. Erden Timur kendisi açıklamıştı zaten Porto'daki sözleşmesinin aynısı verdik diye. Bundan bağımsız Cenk Ergün'ün hiç bir faydası da yok o yüzden gitmeli hatta o olsaydı daha maliyetli olurdu belki de Oliviera.Bu adam gitmezse bizden bir cacık olmaz. Sanki Olivierayı ben soktum o sözleşme ile