Cenk Ergün: "Son günlere doğru fırsat transferleri olabilir"

Bu herif iyi niyetli ama basarisiz. Bence istfia edip yerine erden timuru getirmeliyiz

Kufur edilebilecek hicbir aciklamasi yok.

Birinci agızdan bazi seyler yalanlanmis, inanip inanmamak taraftara kalmış

Oliviera transferinde bu adam yoktu. Zaten transferlerle Erden Timur ilgilenmeye başlamıştı. Erden Timur kendisi açıklamıştı zaten Porto'daki sözleşmesinin aynısı verdik diye. Bundan bağımsız CEnk Ergün'ün hiç bir faydası da yok o yüzden gitmeli hatta o olsaydı daha maliyetli olurdu belki de Oliviera.
Allah Allah ben neden öyle hatırlıyorum ? Bu işte bir yanlışlık var çok iyi hatırlıyorum Sergio olayına kızıp bana bırakın dediğini acaba nerede yanılıyorum

En yetkili idari personel olduğun yıllarda burnumuz boktan çıkmadı. İstenmemenin sebebi bu olabilir mi acaba?

jalet ve saraya 35 milyon bonservis gömdükten sonra cikip konusmasi baya komik

nedense bunun bulastigi transferler hep bizim gelecegimizi zora sokuyor ama utanmadan erden timura laf edebiliyor hala

erden timurun getirdigi hemen hemen her oyuncuyu istedigimiz anda gönderebiliyoruz

ama bunun sergiosu daha 2 sene bizimle mesela

insanda hic mi utanma duygusu olmaz ya

Bu adamı hiç sevmem 2017'den beri kendisine kuruluyorum da ama Sergio transferini bu adama yıkmak saçma. Erden reisin transferi kabul edelim, doğru yerlerden eleştirelim
Değil kendi transferi ilk geldiğinde sadece gayrimenkul ve sponsorluk işlerine bakacaktı Erden kendi de dedi.

Ancak sonrasında Cenk Oliveira’ya 4 yıllık kontrat verince ve Seferovic’i bitirince ücretinin yamamı bizde olacak şekilde eleştiriler çok oldu.

Yönetim apar topar Timur’u operasyonların başına getirdi.

Grillitsch için 1 ay bekledik Cenker döneminde

Bu adamı hiç sevmem 2017'den beri kendisine kuruluyorum da ama Sergio transferini bu adama yıkmak saçma. Erden reisin transferi kabul edelim, doğru yerlerden eleştirelim
Emin miyiz? Erden Timur oliveiradan sonra cenki sutlayip gecmedi mi transferin başına? Ben mi yanlış hatırlıyorum?

Oliviera transferinde bu adam yoktu. Zaten transferlerle Erden Timur ilgilenmeye başlamıştı. Erden Timur kendisi açıklamıştı zaten Porto'daki sözleşmesinin aynısı verdik diye. Bundan bağımsız Cenk Ergün'ün hiç bir faydası da yok o yüzden gitmeli hatta o olsaydı daha maliyetli olurdu belki de Oliviera.

Orda 3 senelik 2,3 civari sözlesmesi kalmisti. Adami istemiyorlardi ve maasindan kurtulmayi istiyorlardi.

Ayni durumda bizde biri olsa, ya herifi belese yollariz, yada maasinin bir kismini biz öderdik. Bunlar hem bonservis aldi, hem Oliveira 1 sene daha uzun ve zamli sözlesme kapti. Basindan sonuna kadar dandik bir transfer ve anlasma.

biraz aklinizi kullanin yav

su yalanciya inanip erden timuru yedirmeyin

sergio tam bir klasik ergun transferi

sözlesme sartlari falan

ayni behalnda feguli gibi

ayni jalet ve sara gibi

biraz aklinizi kullanin yav

su yalanciya inanip erden timuru yedirmeyin

sergio tam bir klasik ergun transferi

sözlesme sartlari falan

ayni behalnda feguli gibi

ayni jalet ve sara gibi
Senelik artan ücret görünce ya da 30 yaşında adama senelik 2.75-3.5 arası açıklanmayan bonuslu kontrat direkt Cenk diyeceksin.

Kulüpte olmadığı dönem bile menajer olarak parmağı olabilir.

bir tarafta ziyeki ve icardiyi belese oynattirmis bir adam var diger tarafta da bu adam var

icardiyi ya da ziyeki cenk ergun getirmis olsaydi bu sartlara olur muydu?

sances toreyra gibi elit seviyede adamlari da cok ucuza aldik

bu abim de ici gecmis adamlara kapi gibi sözlesme verip duruyor paso

Reis özür dileriz yaw , yani o kadar yoğun planlı çalışıyorsunuzki , değerini bilmiyoruz

2 tane ne vereceği belli olmayan adama tarihi bonservis taahhüt ettiniz. Maaşları da hiç öyle gelecek vaat eden oyuncu maaşları falan değil. Şimdi mermi bitti diyemiyorsunuz da utanmadan fırsat transferi falan hikayesi anlatıyorsunuz.

Değil kendi transferi ilk geldiğinde sadece gayrimenkul ve sponsorluk işlerine bakacaktı Erden kendi de dedi.

Ancak sonrasında Cenk Oliveira’ya 4 yıllık kontrat verince ve Seferovic’i bitirince ücretinin yamamı bizde olacak şekilde eleştiriler çok oldu.

Yönetim apar topar Timur’u operasyonların başına getirdi.

Grillitsch için 1 ay bekledik Cenker döneminde
Yukarıda örneğini verdim futbolun başında Haziran ayında Abdülkerim transferiyle başladı.

Sergio içinde böyle bir açıklama var

Cenk'in daha büyük hataları var onlara yoğunlaşmak lazım böyle olmayan şeyler üzerinden adamın üzerine algı yapılıyor o da mağdur ayağına yatıyor, kullanıyor bunu

Geri
Üst Alt