- 23 Aralık 2008
- 59.889
- 57.374
- 4.858
Bu herif iyi niyetli ama basarisiz. Bence istfia edip yerine erden timuru getirmeliyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bardakçı transferi Sergio transferinden önce oldu o zamanda zaten Erden Timur geçmişti futbolun başına.Nasıl Erden Reisin transferi ? Sergio transfer edildi daha sonra Erden futbolun başına geçti
Allah Allah ben neden öyle hatırlıyorum ? Bu işte bir yanlışlık var çok iyi hatırlıyorum Sergio olayına kızıp bana bırakın dediğini acaba nerede yanılıyorumOliviera transferinde bu adam yoktu. Zaten transferlerle Erden Timur ilgilenmeye başlamıştı. Erden Timur kendisi açıklamıştı zaten Porto'daki sözleşmesinin aynısı verdik diye. Bundan bağımsız CEnk Ergün'ün hiç bir faydası da yok o yüzden gitmeli hatta o olsaydı daha maliyetli olurdu belki de Oliviera.
Hakkını yemelik bir durum yok. Sonuç olarak görevi itibariyle GS'ye kattığı hiç bir + yok hiç bir ekstra işi yok. O yüzden kendsinin boşuna bir yer işgal etmesine de gerek yok en yakın zamanda gitmeli.Adamin hakkini yemisiz ozur dileriz cenk ergun
Değil kendi transferi ilk geldiğinde sadece gayrimenkul ve sponsorluk işlerine bakacaktı Erden kendi de dedi.Bu adamı hiç sevmem 2017'den beri kendisine kuruluyorum da ama Sergio transferini bu adama yıkmak saçma. Erden reisin transferi kabul edelim, doğru yerlerden eleştirelim
Emin miyiz? Erden Timur oliveiradan sonra cenki sutlayip gecmedi mi transferin başına? Ben mi yanlış hatırlıyorum?Bu adamı hiç sevmem 2017'den beri kendisine kuruluyorum da ama Sergio transferini bu adama yıkmak saçma. Erden reisin transferi kabul edelim, doğru yerlerden eleştirelim
Oliviera transferinde bu adam yoktu. Zaten transferlerle Erden Timur ilgilenmeye başlamıştı. Erden Timur kendisi açıklamıştı zaten Porto'daki sözleşmesinin aynısı verdik diye. Bundan bağımsız Cenk Ergün'ün hiç bir faydası da yok o yüzden gitmeli hatta o olsaydı daha maliyetli olurdu belki de Oliviera.
Senelik artan ücret görünce ya da 30 yaşında adama senelik 2.75-3.5 arası açıklanmayan bonuslu kontrat direkt Cenk diyeceksin.biraz aklinizi kullanin yav
su yalanciya inanip erden timuru yedirmeyin
sergio tam bir klasik ergun transferi
sözlesme sartlari falan
ayni behalnda feguli gibi
ayni jalet ve sara gibi
Onda taraftarın suçu var demedim ki ne alaka niyet önemli gene bakKöhnün taksiti ödenmemesinde de herhalde taraftarin sucu var dir. Tövbe tövbe.
Yukarıda örneğini verdim futbolun başında Haziran ayında Abdülkerim transferiyle başladı.Değil kendi transferi ilk geldiğinde sadece gayrimenkul ve sponsorluk işlerine bakacaktı Erden kendi de dedi.
Ancak sonrasında Cenk Oliveira’ya 4 yıllık kontrat verince ve Seferovic’i bitirince ücretinin yamamı bizde olacak şekilde eleştiriler çok oldu.
Yönetim apar topar Timur’u operasyonların başına getirdi.
Grillitsch için 1 ay bekledik Cenker döneminde