Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olaya yanlis pencereden bakiyorsun. Hoca tek basina ben sunu istiyorum gidin alin demez. Bu bizde boyle islemiyor. Bir yonetici cikip da hoca istedi bizde aldik demez elbetKlüpte inanilmaz bir iletişimsizlik var.Kim aldirdi köhn'ü sarayla jelerti.Hoca mi istedi cikip soyle.Hoca istedi aldik niye diyemiyorsun.
Ulan Avrupa'da oynatmadiktan sonra bir yerine sok firsat transferiniKaç takviye daha yapacaksınız?
Cenk Ergün: "Şu anda kiralık göndermek istediğimiz yabancı oyuncular var. Öncelikle bunları çözmemiz lazım. Bizden gidenler oldukça yerlerine takviye yapacağız. Başkanımız, ‘3 mevkiye transfer yapacağız’ dedi ve hepsini 3 Ağustos’ta bitirdik. Zordu. Neden? Görüyorsunuz Avrupa'da çok anormal bir oyuncu transferi trafiği yok.
Özellikle Avrupa'da piyasa erken kapanmasından dolayı bize fırsatlar doğacaktır... Geçtiğimiz yıllarda nasıl son günlerde fırsatlar olduysa yine olmaması için hiçbir sebep yok..."
Sonuç olarak alinan oyunculardan performans almasi gereken hocadir.Kendisi gecen sürekli oyuncu takip ediyorum video izliyorum vesaire demişti.İnş yanlişlikla iyi transfer olur yoksa herhangi bir plan vesaire olduğuna inanmiyorum.Angelino cok istendi alindi otoban oldu.Köhn alindi otoban oldu.Sağ bek tarafi 1e1deki performansina kalacak.Olaya yanlis pencereden bakiyorsun. Hoca tek basina ben sunu istiyorum gidin alin demez. Bu bizde boyle islemiyor. Bir yonetici cikip da hoca istedi bizde aldik demez elbet
Zaten hoca olsun Hatipoglu olsun bir kac kez acikladi , transfer isleri bizde oncelikle bir listeden olusuyor ve her mevkide 4-5 oyuncu ismi geciyor.
Sag bek konusunda 4-5 oyuncudan en fazla Doue'yi istedigini basin toplantisinda hoca bizzat kendi soyledi.
O olmayinca diger alternatiflere gecmisler buradan da Jelert agir basmis.
Sara da oncelik degilmis, ondan daha cok once McTominay ve Wendel'i istemis. Zenit cok yuksek rakam cekince ve United fiyat indirime gitmeyince Sara'da karar kilinmis.
Teknik ekibin onay vermediği kimse yönetim tarafından alınmaz. Söylediğin gibi scout ve teknik ekip toplanır hangi mevkiye kimlerin istenildiğini sıralar ve yönetime sunar. Yönetim sırasıyla oyuncu menejerlerine ve kulüplere transfer konusundaki görüşlerini sorar. Karşı taraftan olumlu bir yanıt gelirse müzakerelere başlanılır. Bütçe durumuna göre oyuncu ve kulüple anlaşılırsa transfer olur. Olmaz ise bir sonraki seçeneğe geçilir. Mesela basında hiç olmayacak bir oyuncunun ismi geçiyorsa bile kolpa olmama ihtimali var. Mesela goretzka ismi yazıldı bu sene. Büyük ihtimal menejer ile irtibata geçildi ve durumu soruldu. Menejeri de oyuncum şu anda sizin teklifiniz ile ilgilenmiyor cevabı geldi ve konu kapandı.Olaya yanlis pencereden bakiyorsun. Hoca tek basina ben sunu istiyorum gidin alin demez. Bu bizde boyle islemiyor. Bir yonetici cikip da hoca istedi bizde aldik demez elbet
Zaten hoca olsun Hatipoglu olsun bir kac kez acikladi , transfer isleri bizde oncelikle bir listeden olusuyor ve her mevkide 4-5 oyuncu ismi geciyor.
Sag bek konusunda 4-5 oyuncudan en fazla Doue'yi istedigini basin toplantisinda hoca bizzat kendi soyledi.
O olmayinca diger alternatiflere gecmisler buradan da Jelert agir basmis.
Sara da oncelik degilmis, ondan daha cok once McTominay ve Wendel'i istemis. Zenit cok yuksek rakam cekince ve United fiyat indirime gitmeyince Sara'da karar kilinmis.
@Umut GülCenk Ergün Dursun'un adamıdır, satışta çok başarısızdır, duruşu yoktur yönetim ne isterse onu yapar AMA Erden maliyetsiz transfer yaptı, şovalyeydi falan fasa fiso.
Zaha'nın 3 yıllık maliyeti nerdeyse Sara'nın 3 yıllık maliyetinden daha pahalı. Evet biri daha kariyerli ama biri 25 biri 31 yaşında. Angelino'nun aylık maliyeti nerdeyse 1 m euro oldu bize. Ndombele, Tete, Y.Demir,Mata gibi boş beleş, 2 gün katkı vermemiş adamlara 1 yıl için bonservisi, maaşı 20 m civarı bir para verdi. Davinson'dan sonra geçen sene en iyi transferlerimiz dediğimiz Ziyech, Demirbay, Köhn şu an taraftarın en çok tartıştıgı isimler.
Erden müthiş bir insandı ama paranın kontrolü tamamen bende olsun dedi kimseyi yaklaştırmadı. Geçen yaza kadar ona sağlanan hareket alanı daha önce hiç bir Gs yöneticisine sağlanmadı (Zaniolo üstüne Zaha almak ?) batırdı yediremedi sonra da gitti.
Alırken opsiyon ekleriz satarken eklemeyiz mantık bu mu. Eleştiriye larsi değilim ama 35 yazınca satarken zanioloya opsiyonu ekliyor muyuz buraya yazdigimizdajalet ve saraya 35 milyon bonservis gömdükten sonra cikip konusmasi baya komik
nedense bunun bulastigi transferler hep bizim gelecegimizi zora sokuyor ama utanmadan erden timura laf edebiliyor hala
erden timurun getirdigi hemen hemen her oyuncuyu istedigimiz anda gönderebiliyoruz
ama bunun sergiosu daha 2 sene bizimle mesela
insanda hic mi utanma duygusu olmaz ya