- 3 Aralık 2008
- 1.785
- 802
- 1.683
Bu kadar beceriksizlikle böyle bir kariyer elde ederek gelecek nesiller için idol olacaksın..Helal olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin burada ne isin var?? Doğru kelime cagrisitirma konusunaaBunun ve Ayhan Akman ın ne iş yaptığı açık seçik soruluyor ama kluüpten hiç bir cevap yok.
Hahha.Senin burada ne isin var?? Doğru kelime cagrisitirma konusunaa
günün ilk sehidi sensin renkdas. en kisa zamanda bu beceriksizler ordusundan kurtuluruz umarimKel kafana sokayım senin ben itoğlu it 2018 de verdin sevr anlaşmalarını öyle getirdin topçuları şimdi yapamıyosun bunu haliyle ikna da edemiyosun
Gardi senden 1000 kat daha yararlı menajer olamsına rağmen sen nesin sportif direktör bide billurumun sportif direktörü bile kafana tükürim senin ben
Kel kafana sokayım senin ben itoğlu it 2018 de verdin sevr anlaşmalarını öyle getirdin topçuları şimdi yapamıyosun bunu haliyle ikna da edemiyosun
Gardi senden 1000 kat daha yararlı menajer olamsına rağmen sen nesin sportif direktör bide billurumun sportif direktörü bile kafana tükürim senin ben