Bu kadar beceriksizlikle böyle bir kariyer elde ederek gelecek nesiller için idol olacaksın..Helal olsun

Nefret edilesi bir insan.

Trabzon, Bursa ile iş yapıp onları 8. 9. ve küme düşüren transferleri yaparak Galatasaray'da görev alabiliyor oluşu skandal.

50 oyu için kulüpte görev alıyor oluşu, kazıklarına rağmen kulüpte barınıyor oluşu ise kendi suçu değil onu orada tutanın 2 kat suçudur.

Dursun ile birlikte, Sezgin-Polat gibi rezil edilerek gönderilmezse 5 yılı çöpe atacağız.

Kel kafana sokayım senin ben itoğlu it 2018 de verdin sevr anlaşmalarını öyle getirdin topçuları şimdi yapamıyosun bunu haliyle ikna da edemiyosun

Gardi senden 1000 kat daha yararlı menajer olamsına rağmen sen nesin sportif direktör bide billurumun sportif direktörü bile kafana tükürim senin ben

Kel kafana sokayım senin ben itoğlu it 2018 de verdin sevr anlaşmalarını öyle getirdin topçuları şimdi yapamıyosun bunu haliyle ikna da edemiyosun

Gardi senden 1000 kat daha yararlı menajer olamsına rağmen sen nesin sportif direktör bide billurumun sportif direktörü bile kafana tükürim senin ben
günün ilk sehidi sensin renkdas. en kisa zamanda bu beceriksizler ordusundan kurtuluruz umarim

Ahmeet ustaaaaa eline sağlık evi inlettim okuken eqesafdsafa

Basligini adi 10 dakika boyu atis serbest olarak revize edilsin.

Şu adama verdiğiniz tepkileri Dursun’a yöneltir misiniz bu hırboyu göreve getiren ve sözleşme uzatmak isteyen kendisi..

Çekelim oradan abime iki yıllık yeni sözleşme!!!!

Kapmışsın 2 senelik yeni sözleşmeyi cimcime. Bakalım seneye kimleri alamayacaksın

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Niye bu adam hedef olmali, defolmali?

Cunku bu adamin hayirli bir tane isi yok. Ne zamam Cenk geri plana gecse basari geliyor. Ne zaman meydani bos bulsa takimin bugunu, yarini cop oluyor.

Cunku art niyetli

Cunku ac gozlu

Cunku kiskanc, fesat, hain

Niye hedef olmali, defolmali?

Cunku kanser gibi, ne hikmetse hep orada. Hep kulubun icinde. Kim gelirse gelsin kim giderse gitsin bu adam oglu adam hep orada. VE BU COK RAHATSIZ EDICI.

BIR DAHA DONMEMEK UZERE DEFOLMALI.

Geri
Üst Alt