adaletsiz yargılanmasını istiyoruz

O kadar başarılı ki ödül olarak sözleşme uzatılıyor şu hengamede. Kepazelikten başka bişey değil.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Verin tazminatını gönderin. Oliveira ile beraber hangi cehennemde yiyorsa yesin parayı. İlk iş bu herifi gönderin. Dursun Özbek yeterince baskı altına alınırsa en azından bunun biletini keser. Tepkilerin hedefi başkan olmalı.

Adam Tudor döneminde de sol bek almamıştı.

Latovlevici oynattık Başak 4 attı, Beşiktaş içimizden geçti. 4. 5. Sıraya düşmüştük.

Dursun seçim dedi Terim’i getirdi seçilirim diye takımın maaşlarını aylarca ödemediler. Terim geldi seçilemedi sonra Ndiaye’yi satmak zorunda kalıp Nagatomo ve kadro dışından Donk ile takım şampiyonluk aldı.

Ama başımızda ne Terim var
Ne de çok becerikli olmasa da kulübün çıkarını düşünen bir yönetim

Kadro’yu her gelişinde yamalı bohça gibi bırakıp, pahalı fiyata ortalama ve altı futbolcu alan bu şahıs benim nezdimde Galatasaray’lı değildir, olsa olsa iş bilmezdir ve hatta çok daha beteri sıfatları hak etmektedir.

Buna çanak tutan kim ise de ondan 3 kat beterini hak etmektedir.

Utanmayan insanla çok zor. Yarından tez görevinden el çektirilmeli. 2 senedir zirveye çıkarılan kurumsal imajı yerle yeksan ettiler 3 ayda.

Bu vizyonsuzu yine getirdiler ya başımıza harbi helal olsun. Herkesin aklına tudor döneminde kurulan kadro geliyor da benim aklıma cavanda, tolga ciğerci, eren, serdar gibi çöplere verilen paralar. De jong, sighourtson muydu ne karın ağrısıydı o isimlerin alınması geliyor. Futbolcu menajerlerine cukkalatılan milyon eurolar geliyor. Yazık Mustafa Cengiz’in kemikleri sızlıyordur
Haziran 2022 ;)

Sara, Jelert, Jakobs maliyetlerini düşününce tam Cenk Ergün transferleri diyor insan :) Harbi helal olsun adama

Galatasaray'ı icraya verdiği davası sürerken sportif direktör olmasının bir açıklaması var mı acaba?

Taraftarın devamlı olarak bunun üzerine oynaması lazım, tribünlerde protesto ve öfke eksik olmamalı, aynı zamanda gerçek Galatasaraylı üyelerin kongrede bunu yerden yere vurması gerek. Her yönüyle sinsi, art niyetli, cebini dolduran bir GS düşmanı bu adam, içerideki Truva atı.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

zamanında marcao'yu da bu 12'ye satmıştı değil mi?

şimdi kerem gibi bir adamı da 12'ye sattı.

bıraksalar boey'i de 15'e falan satardı.

Son 20 yılda bu kadar nefret objesi haline gelmiş bir yönetici (bşk.lar hariç) daha hatırlamıyorum. Anlaşılan paramı alırım işime bakarım modunda ki bu çok daha tehlikeli bizim için. Para için kendine bu kadar saydırtan adam paranın oluk oluk aktığı işlerde yetkili bir konumda. Potansiyel tehlike.

Bir insan nasıl bu kadar yüzsüz olabilir, inanılmaz gerçekten. Zorla gönderilmek istiyorlar görünen o. Kendi istekleriyle bırakmayacaklar.

Geri
Üst Alt