Bilgi Adnan
Sarı Üye
- 9 Haziran 2017
- 340
- 158
- 343
gezmeyip kasımpaşadan topçu lmalıydı nazif gibi heryere sorup soruşturuyor alışık değiliz yorumlardan belli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kadar gezip, takımın hali aylardır ortada olmasına rağmen daha bir tane takviye yapamayan yöneticileri övmeyin, rica ediyorum.gezmeyip kasımpaşadan topçu lmalıydı nazif gibi heryere sorup soruşturuyor alışık değiliz yorumlardan belli
forum arkadaslarim bana gökhan kim der reisSen kimsin ağa ? Üyeliğinde baya eski yani![]()
Tam bir Haldun Üstünel çakması. Onun gibi balon. 3.5-4 Milyon Euro para veriyor 2.5 Milyon Euroluk adamlara. Acısını 2 sene sonra transfer döneminde hiç kimseyi alamayarak çekeceğiz.
Yalnız bu para konusunda Haldun Üstünel de bu da pek suçlu olmayabilirler. Bunalra git bize şu pozisyonlara adam al, şu kadar meblaya da çıkabilirsin diye görev veriyor yönetim. Bunlar kafalarına göre o paraya çıkamaz yani.
Dursun ve Polat'ın suçu. Saçma sapan takım kimyası kuracaklar yine bu sene 2009-2010 sezonunu yaşarız. Dursun kalırsa 2010-2011'imiz de sonra ki sezon olur. Seçilirse hele birdaha bir de bu sefer kurtaracak biri de yok.
Transfer edilen isimleri o paralara herhangi biri de bitirirdi.
Belki vizyon farki olabilir onun disinda finansal olarak bulunmaz hint kumasi degil
Aynen bence öyle aman aman zor transferler degildi 3 adam da simdiye kadar. Konoplyanka'yi getirsin ayakta alkislarim Cenk'i.
Aynen bence öyle aman aman zor transferler degildi 3 adam da simdiye kadar. Konoplyanka'yi getirsin ayakta alkislarim Cenk'i.
bu büyük konuşmalar yüzünden dursunu avatar yapmış adamsın cenkide ayakta alkışlarsın ne ki
Hak etsin alkislarim ne olacak yani. Birsey dedim mi yaparim ben merak etme.