7-8 milyon eurolar ödedik,maaslarda ortada yani dedigin gibi o paralara zor transferler degil ama daha önceki futboldan sorumlu yöneticiye yani levent nazifoglu'na göre bir vizyon farki var.

Bunu cikan isimlerden de görüyoruz,konoplyanka-Lemina gibi

Gecen sezon kamera önüne cikip "Bizim takım da zaman zaman bazı puanları kaybetti. Bilerek kaybetti, başka taraflardan gelen telkinlerle kaybetti" demisti Nazuhi Sezgin mi neydi ismi. Bunlar Riva falan diye bi pisliklere bulasmamistir insallah.

Böyle birden bire 180 derece dönüp böyle transferler yapmalari insani süphelendiriyor acikcasi.

yani zevk alıyorum pesimistlikten sonucunda başıma kötü şeyler gelsede yapmaya devam edicem diyorsun? Peki.

Ne zevk alacagim. Bruma olayinda inanmiyorum ondan öyle birsey dedim. Bu sefer de Kono yu alsin hak ettigi saygiyi gösteririm Cenk'e dedim.

Ne var bunda yani. Pesimistlik ile alakasi yok Kono da, bu adami getirmesi daha zor.

DDfA5-tWAAAuGtz

kendisini dğerlendirmek gereksiz şuan 2 sene 3 sene sonra bakacağız...mesela takım şampiyon oldu Belhanda'ya teklif geldi onu 15-20m'lere satıp yerine yine iyi oyuncu alabilecek mi bu bi örnek sportif direktörü sadece alım değl satışta da görmek isteriz

Haldun reiste kewelldi elanoydu keitaydi joydu bi sürü yildiz getirdi hic bunun gabi fahiş ücretlerle değil.hic ooovvv yapmamistik maaşlarına orda kazandigindan az fazla veya ayni maaşa getiriyordu çünkü vizyonlu bakimli bir reisti..Galatasarayi iyi temsil ediyordu su belhanda ve gomisi yari parasina getirirdi veya almazdi kabul etmezlerse.yabanci siniri degismeden seneye bir sekilde yönetime girse fiko filan hikaye nerde fırsat transferi var gece gündüz ucak indirirdi ve hic konusulmadan.aciyorsun Galatasaray.orgu lemina GSARAY da.. Gece uykun kaçmış aciyorsun laptobu Clichy GSARAY da..vs vs..muhteşem ötesi bir yöneticidir dönemini yasamayan genc kuşak da inşallah haldun ustunelli bir transfer dönemi yaşar..

LG-D855 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ne Cenk Ergünü ne de Haldun Üstüneli övmenin anlamı yok parayı verip getiriyorlar. Transfer başarısı olarak verilebilecek en güncel örnek Taliscadır

Son düzenleme:
En az dursun kadar bunun da suçu var olan bitenlerde.

Senelerdir kulübün içinde ama şimdiye kadar 1 gram katkısını görmedik.

1 milyonluk oyunculara senelik 4 milyon vererek iyi transfer yaptım ayağına yatıp medya ya ; "çok yoruldum " diye demeç verip kendini bir halt sanmaya başladı.

Manegerlere bana futbolcu önerin diye mesaj atan biri bırakın GALATASARAY'i 3.ligde bile yönetici olmamalı.

"Mayıstan beri çalışıyoruz eksikler için"

Gelen 3 adam var
Avrupa maçına çıkmışız takım olduğu gibi rezilliği ile duruyo

Senin de başkanınında yapacağı işe turp sıkıyım.

En fazla evrak getir götür yapacak adamı transfer sorumlusu yapmışlar. Dursun varken şaşırmadık.

adama monchi dediniz, bu adam olsa olsa kahve dünyasındaki mocha'dır.

Haldun Üstünel'i beğenenlerin beğenmesi gerekir, zira ikisi de parayı basıp oyuncuyu ikna ediyor.

Haldun Üstünel'i beğenenlerin beğenmesi gerekir, zira ikisi de parayı basıp oyuncuyu ikna ediyor.
Alakası yok haldun hep ters köşe yapıyordu , bilgi vermiyordu gazetecilere.

Bunlar dakkkasına bilgi veriyor , nevzat gibilere prim yaptırıyor.

Haldun zamanında gece 3 te kap geliyordu , üstelik 12 gibi kap geleceği bildiriliyor heyecan yaratılıyordu.

Geri
Üst Alt