Cenk Tosun, 22 Milyon Euro Karşılığında Everton'da!

kısa ve öz yetenek yok hız yok bir şey yok..28 milyon euro edecek hiç bir özelliği yok.Bir Tugay değil Hasan şaş değil sergen değil.Sende burdasın bende burdayım cenki izleyelim hep beraber görelim..Bruma 12.5 milyon euro cenk 28 milyon.Cenk hangi büyük ligde oynamış milli takımda kaç gol atmış 28 milyon euro edecek...
Yahu nasil bir yetkinliginiz var futbol adina
Neden basarili olunur yada olunamaz analitigini nasil yaptiniz?
Kriterler nasildi?

Olur veta olamaz demenizin objektifligini acabilirmiyiz biraz

joder

Son düzenleme:
kısa ve öz yetenek yok hız yok bir şey yok..28 milyon euro edecek hiç bir özelliği yok.Bir Tugay değil Hasan şaş değil sergen değil.Sende burdasın bende burdayım cenki izleyelim hep beraber görelim..Bruma 12.5 milyon euro cenk 28 milyon.Cenk hangi büyük ligde oynamış milli takımda kaç gol atmış 28 milyon euro edecek...

Gorus bildiriyorsun sadece
Yetkinlik alanin degil
Lotoyu tutturmus olucaksin sadece .

Bahsettigim olay oturdugun yerden begenmemek.
Analiz cikart bana

joder

olur nereden başlayalım sana analiz çıkartmaya..cenk tosun ligden gol krallıgında 8 golle 8.sırada 3 ü penaltıdan..burak yılmaz ilk sırada.kıstas şampiyonlar ligiyse burak cenkten daha çok gol attı kaça sattık..burak ile gol krallıgına ortak adis jahoviç 14 gol atmış piyasa degeri 1.250 milyon euro..Mousa show al*-alhiye 18 milyona satıldı asla etmez dedik fener bedava geriye kiralık aldı..yeter li mi?sen analiz yap bakalım cenkin neresi 28 milyon euro ediyormus..
Gorus bildiriyorsun sadece
Yetkinlik alanin degil
Lotoyu tutturmus olucaksin sadece .

Bahsettigim olay oturdugun yerden begenmemek.
Analiz cikart bana

joder

olur nereden başlayalım sana analiz çıkartmaya..cenk tosun ligden gol krallıgında 8 golle 8.sırada 3 ü penaltıdan..burak yılmaz ilk sırada.kıstas şampiyonlar ligiyse burak cenkten daha çok gol attı kaça sattık..burak ile gol krallıgına ortak adis jahoviç 14 gol atmış piyasa degeri 1.250 milyon euro..Mousa show al*-alhiye 18 milyona satıldı asla etmez dedik fener bedava geriye kiralık aldı..yeter li mi?sen analiz yap bakalım cenkin neresi 28 milyon euro ediyormus..

Ben eder ve etmezine girmiyorum ki
Oturdugum yerden ahkam da kesmiyorum
Bildigim isi yapip ,sevdigim bir spor dalini takip ediyorum

joder

Futbol zaten tamamen yorum oyunu milyonlarca insan ahkam kesiyor ondan zevkli zaten..Sen şuna cevap ver 28 milyon euron var GS ın başkanısın cenk tosunu GS a alırmısın..Alırım diyorsan zaten konuşmayalım.Almam diyorsan aynı düşüncedeyiz neden konuyu uzatıyorsun..Cenk Tosun bu parayı etmez ligler başlayınca göreceğiz.28 milyon euro edecek yerli futbolcumuz yok.bizim Tarık çamdalımız varsa evertonun da artık cenk tosunu var.Bu forumlar konuşulsun Ahkam kesilsin diye var zaten..Kapiş?
Ben eder ve etmezine girmiyorum ki
Oturdugum yerden ahkam da kesmiyorum
Bildigim isi yapip ,sevdigim bir spor dalini takip ediyorum

joder

Futbol zaten tamamen yorum oyunu milyonlarca insan ahkam kesiyor ondan zevkli zaten..Sen şuna cevap ver 28 milyon euron var GS ın başkanısın cenk tosunu GS a alırmısın..Alırım diyorsan zaten konuşmayalım.Almam diyorsan aynı düşüncedeyiz neden konuyu uzatıyorsun..Cenk Tosun bu parayı etmez ligler başlayınca göreceğiz.28 milyon euro edecek yerli futbolcumuz yok.bizim Tarık çamdalımız varsa evertonun da artık cenk tosunu var.Bu forumlar konuşulsun Ahkam kesilsin diye var zaten..Kapiş?

Cebinden cikmis kadar ahlam kesmen yersiz

Comprende amigo¿

joder

Gs nin 28 milyon euro su varsa elbette cenk i almaz cunku 28 milyon euro bir turk takimi icin servet

fakat premier ligde bir transfer icin 28 milyon euro denince "ooo iyi is yaptik bedava resmen" deniyor

keita balde 80 milyon euro eder mi ? Kac tane kaleci veya stoper ne paralara el degistiriyor ?

ama ingiltere disinda neresi olursa olsun zaten verecekleri 10 milyon euro yu gecmezdi

mesele cenk in kac milyon ettigi degil , senin kazik dedigin para ingilterenin orta sira takimi icin kurdan sadece

Yerine iyi adamda bulamazlar.Kimse elindeki iyi forvetini 3 e 5 e bırakmaz bu ayda.Pinti fiko kiralık forvet bakıyordur şuanda.

Bir de everton kimi alacakti , parayi veren acisindan bakmak lazim , demek ki uygun birini bulamadilar , 2 senedir de avrupada kendini gosterdi biraz , farkli tip goller atiyor , kafa vurusu var , uyumlu caliskan bir adam

muthis yetenekli onlar da demiyordur zaten , klasik santrfor tipli bir adam ariyorlardi , 3-5 fazla verip aldilar

ornegin bruma 1 senesi kalmisken 15 e gitti , o da harika bir satisti o sartlar icin , baska bir takim turkiyeden bir senesi kalmis oyuncuya katiyen o parayi vermezdi

bruma orneklerini cogaltmaliyiz

Bazıları sergeni tugayı falan vermiş örnek. Örneğin hagi zamanında bizim en çok kazanan futbolcumuzdu sanıyorm 1 milyon dolar alıyordu yıllık.
Yani o zamanın parasyla şimdiki şartları karşılaştırmayın. Futbol artık endüstri oldu. Adamların yayın gelirleri zaten takım başına 100-150 milyon sterlini buluyor.
Kim ne derse desin bjk iyi paraya kitledi.

Hagi son dönemlerinde 4 milyon dolar alıyordu.

Pl4g95.jpg

Cenk'e hayırlı, bonservis parası kargalara hayırsız olsun.

Abou, Gomez, Demba Ba gibi forvetlerin arkasında yedek bekleyip, çalışıp Negredo gibi bi oyuncuyu arkasına aldı. İş ahlakı önemli bir şey. Helal olsun. Kesinlikle büyük bir saygıyı hakediyor.

Tabii Şenol Hoca'nın Cenk'in bu gelişimine katkısı su götürmez bir gerçek.

Umarım başarılı olur, ama olmasa bile bu Cenk'i kötü futbolcu yapmaz. Yeteneksiz vs lafına kesinlikle katılmıyorum. Adam şu anda komple bir forvet. Her türlü şekilde gol atıyor. Devamlılığı da var. Ha, saman alevi performansı mı, yoksa gerçekten de kendini inanılmaz geliştirdi mi göreceğiz.

PL'ye ne adamlar astronomik fiyatlara gidip bekleneni veremiyor ve arkasından teneke çalıyorlar. Cenk bu paraları normalde eder mi? Etmez elbette. Ama artık azıcık piyasa yapan adam zaten 20M'dan başlıyor. Kargaların CL vitrini de olduğu için, bu extra bir avantaj oldu tabii.

O yüzden (bu piyasada) bu parayı etmez de kimse diyemez. Düzgün pazarlayabilirsen, satabiliyormuşsun demek ki.

Ligimiz açısından iyi bir olay oldu ki en önemlisi de bu. Artık kulüplerimiz oyuncularını satarken tok satıcı gibi davranır. Demek ki istendiğinde oyuncunu 30M'a da satabiliyormuşsun TR'de.

Cenkin basarili olmasi lazim. Bu kadar para verdiklerine degerse hem ingiltere hem de diger ulkelerden turk ligindeki oyunculara ilgi artar. Daha buyuk satislar gelir

Üstüne katarak ilerleyecek.
Sakatlık yaşamazsa ağır şekilde tutunur rahatlıkla.
Alt yapısı ve kendisini geliştirme çabası çok iyi seviyede.

KRAL'a gavur ilinde başarılar dileriz.Bizdeki ve diğer Türk kekolar, adamın çalışma azmine bakıp örnek alsın. Özellikle bizdeki almancılar.Adı lazım değil baş harfi Sinan Guemues.

bizim için astronomik olan transfer ücreti adamlar için son derece normal cenke ingiltere dışında zaten hiçbir klüp bu parayı vermezdi ancak şu bir gerçek beşiktaş harika bir iş başardı yakın zamanda oğuzhan ve tolgay gibi oyuncularınıda bu fiyatlar ile avrupaya gönderebilirler gibime geliyor.

Bu sinan sanki fazla konusmama/yazmama karari almisti?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Eskiden bu işi ilhan cavcav iyi yapardı

Şimdi F. Orman yapıyor

Bizim başkan/yönetim bu işten birazcık anlasaydı biz de oyuncu satışından manyak para kazanırdık

Son yıllarda Telles ve Bruma dışında oyuncu satışından fazla para kazanmadık. Iki oyuncuyu da pahalıya almıştık. Bjk Cenki 500k avroya almıştı.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt