Cenk Tosun, 22 Milyon Euro Karşılığında Everton'da!

Hayirli Olsun

Everton'un maclarini izleriz artik

efc barkleyi satmis
bir kanat alirlarsa jenk icin faydali olur

jenk
bolasie
sigurtson
kanat
rooney
schneiderlin
gueye

fln
fena bi ekip degil

Cenk 28 milyon etmez.Cenk formayı giysin bakalım hepimiz görücez ben burada olacağım..Cengiz ünder nerede enes ünal ne yapıyor.Bence emre mor çok daha yetenekli ama hala tuttarabilmiş değil çoğu maç yedek..Türkiyede 28 milyon euro edecek futbolcu yok.everton tarihi kazık yedi..ingiltere için az para falan deniyor da valla oynatmayacağın futbolcu için 28 milyon euro çok para.Hakan çalhanoğlu milanı da hatırlatıyım unutmadan.Yani Türk futbolcuya yatırım yapan her zaman kaybediyor..

Cenk 28 milyon etmez.Cenk formayı giysin bakalım hepimiz görücez ben burada olacağım..Cengiz ünder nerede enes ünal ne yapıyor.Bence emre mor çok daha yetenekli ama hala tuttarabilmiş değil çoğu maç yedek..Türkiyede 28 milyon euro edecek futbolcu yok.everton tarihi kazık yedi..ingiltere için az para falan deniyor da valla oynatmayacağın futbolcu için 28 milyon euro çok para.Hakan çalhanoğlu milanı da hatırlatıyım unutmadan.Yani Türk futbolcuya yatırım yapan her zaman kaybediyor..
Arda Atl. Madride mükemmel oynadı. Emre Can Liverpool da banko oyuncusu
Mesut Özil dünya şampiyonu
İlkay gündoğan Dortmund ile mükemmel oynadı ve şu an city de.
Nihat kahveci ispanyada muthiş kariyer sergilemiştir.
Tugay kerimoğlu efsane oldu ingilizler de.
Daha da var Yıldıray baştürkler gibi de yoruldum şimdi. İyi forumlar

Bence, Fikret Orman'dan çok Şenol Güneş sayesinde bu yüksek bonservisleri kazandılar. Şenol'la dalga falan geçiyoruz ama oyuncusundan katkı almayı, parlatmayı biliyor.

sana göre mükemmel bu saydıklarının hepsi hiç Türkiyede bulunmamış adamlar arda hariç.Nihat Kahveci ve Tugayın jenarasyonuyla şu andaki jenerasyon bir mi?Tugay bu parayı alsa laf etmezdim.Bunca futbolcu geldi geçti Cenk bu parayı hakedecek ne yaptı onu soruyorum.buraya yazanların hiç biri cenki GS a 10 milyona bile almaz.forma giymeye başlayınca konusuruz.sanada iyi forumlar.
Arda Atl. Madride mükemmel oynadı. Emre Can Liverpool da banko oyuncusu
Mesut Özil dünya şampiyonu
İlkay gündoğan Dortmund ile mükemmel oynadı ve şu an city de.
Nihat kahveci ispanyada muthiş kariyer sergilemiştir.
Tugay kerimoğlu efsane oldu ingilizler de.
Daha da var Yıldıray baştürkler gibi de yoruldum şimdi. İyi forumlar

Başarılı olsun ki Türkiye'den oyuncu alınırken piyasayı da arttırır.

Yalnız Terim daha önceden gelseydi belki Bruma ile sözleşme yenilenirdi ve zamanı geldiğinde çok daha iyi paralara satabilirdik.

Çok yazık oldu gerçekten Bruma'yı neredeyse bedava vermek zorunda kaldık.

nasil oynayacagini merak ediyorum baya
maclarina bakariz
bence uyum saglamasi zaman alacaktir

Cenkin satildigi fiyata biz komple takim kurduk sezon basinda. Besiktas parayi akilli kullanirsa net sampiyon olur. Akilli da kullanir. Fiko gercekten bu isi ogrendi. Dursun falan ders alsin

kullanamaz transferi yine ölücü taktigiyle yapacaklar sıcak paraya ihtiyacları olmasa cenki su dönemde satmazlardı

sagdan soldan sürekli yüklü miktarda dolar bazında kredi cekiyorlar cünkü gelirleri yok

benim tahminim büyük kısmı borc ödemelerine gidecek

Cenkin benim gozumde degeri 15 milyon euro suanki futbol piyasasina bakarsak. 25 e okutmak fikonun basarisi. Biz mesela Ardayi CL oynatmadan 12 milyon euroya satmistik. Arda nin yildizi su donemlerde parlasaydi Atletico 25 ten asagi alamazdi

Jenkten bir halt olmayacaginin asikarligini gormus bulunanlardaniz vok shukur.

Overrated af

Soru şu ;

Cenk Tosun bizim oyuncumuz olsa, Dursun onu 5.500.000 € ya satar mıydı satmaz mıydı ?

Daha önce 20 milyon lafları geçince herkes dalga geçmişti ama ben o paralara yakın bir paraya gidebileceğini düşünüyordum. Gerçekten meziyetli bir adam. Ama mental olarak oraya hazır mı o kendisine kalmış. Mental olarak hazır değilse zaten sezon sonu Beşiktaş'a geri döner (kiralık miralık bir kılıf uydururlar). Yok kafa olarak sıkıntı yaşamazsa bu sefer fizik olarak ciddi adaptasyon süresi var. İngiltere'deki defansların zamanlaması, hamleleri, fiziklerini kullanmaları, sıçramaları vs dünyanın geri kalanından çok ileride. Buna ayak uyduramazsa çiğ çiğ yerler.

Adam Rooney ile yan yana oynayacak merakla bekliyorum nasıl olacağını. İnşallah başarılı olur.

adamlar cenki iyi zamanında 28e satabiliyor biz burağı şlde gol krallığına giderken guruplardan cıkarken 6-7 neye çine satmıştık. vizyon farkına bak. cenkin 28 ettiği yerde burağın 50 etmesi gerekirdi

adamlar cenki iyi zamanında 28e satabiliyor biz burağı şlde gol krallığına giderken guruplardan cıkarken 6-7 neye çine satmıştık. vizyon farkına bak. cenkin 28 ettiği yerde burağın 50 etmesi gerekirdi

Düz mantık doğru değil,piyasa bu kadar uçuk değildi o günlerde.

Hayır anlamadığınız temel nokta şurası Beşiktaş 28'e satmadı Everton 28 verdi.

Piyasada forvet sıkıntısı olmasa da bu durum olmazdı adamlar Lukaku'yu sattılar ve yerine alacak adam bulamadılar.

Şimdi Beşiktaş aynı durumu yaşayacak yerini dolduracak adam bulamayacaklar.

Geri
Üst Alt