Cenk Tosun: "Galatasaray yerine biz şampiyon olabilirdik"

Ben Beşiktaş maçında o kadar da kötü oynadığımızı düşünmüyorum.
Mesela bizim fener maçlarımız daha dominantdi
Beşiktaş maçında gole kadar oyun bizim kontorlümüzdeydi.
Golden sonra Beşiktaş üzerimizde baskı kurmaya çalıştı ama çok da başarılı olamadı ve kornerden gol yedik.
Ama ikinci yarıya felaket başladık bjk o arada baya da pozisyon harcadı yediğimiz 2. Golden sonra bjk'ye karşı bizde baskı kurmaya çalıştık hatta gol bulabilirdik ama kontrodan 3. Gol yedik

Öyle ezme felan yoktu yani

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

3. olan takımın şampiyonluk hakkında hiç bu kadar konuştuğunu görmemiştim. İlk 10 maçtan söz etmiş fakat son maç 10 kişi takımı yenemeyip 2. bile olamadılar.

Yenildiğimiz maçta da kötü oynadığımız aşikar fakat topa değmediler diye yine boş yapmış. 1-1 olana kadar maçı istediğimiz gibi yönlendiriyorduk.

Ben tarihte böyle lige yayılan bir ağlama görmedim arkadaş.

Yenseydik 3 puan alırdık minvalinde açıklamalara nefes almadan devam ediyor adamlar.

Bence Kayseri de şampiyon olabilirdi.Çünkü onların sahada oynadığımız maç en kötü maçımızdı.
Saçmalamasalar ölürler.Yahu basitçe bir çırpında hızlıca söylediğin ‘yaptıkları seri sayesinde şampiyon oldular’ lafı o kadar ayıp profesyonel futbolcu tarafından denmez hiç.15 16 maç üstüste galip gelmek zaten şampiyonluğu neredeyse garantilemektir ki zaten kırılamamış rekor.Buna rağmen rakibi ittire ittire gerimizden koşturdular.Rahatça olamadık.
Bunu demek bu kadar zor mu Büyük bir seri yakaladılar rekor kırdılar hakettiler.Kafanda saç kalmamış bitmiş kariyerin hala taraftara şirin gözükme derdindesin.Tabi ekmek orda ilerde spor yazarı olursan ya da teknik direktör şimdiden iyice fanatikleşmen lazım.
Taraftar dese sana siz niye o seriyi yapamadınız ne diyeceksin? Lafın var mı bak bi seriyle olunuyormuş.Koca kafalı Cenk işte
Ayrıca sahanızdaki maçta siz değil fenerin arkamızda oluşu oyunumuzu bozdu siz yoktunuz bile aklımızda.Erken skoru bulunca fenerle fark kapanmasın psikolojisiyle geri çekildik.Skoru kaybedince 11 oyuncunuzda sahanızda Çanakkale geçilmez yapıyordu.Kontradan bomboş kalmış abuşun attığı golde bundan dolayı.Topla tüfekle kalenizdeydik ki atabilirdik de.

Bunu da Everton’a iyi çaktılar. Biz Burak’ı bir türlü iteleyemedik.

vay be daha fazla puan toplayan takim sampiyon oluyormus

Ya mal ilk 10 hafta oynamışsın kaybetmişsin.
Alanya maçı 2 puan
Başakşehire yenilmişler 3 puan
İstanbulspor 2 puan
Fenerbahçe 2 puan
Trabzonspor 2 puan
Kayıplar bunlar 11 puan yapıyor. Kardeşim tüm maçları kazanacaktınız heralde. Aradaki fark 10 puan bu arada. 5 maç averaj veriyoruz sadece Alanya maçında doğranmasak şu yukarıdaki tüm maçları kazansanız bile başını şampiyon oluyordunuz.

Bu arada şöyle olsaydı böyle olsaydı kabul olsaydı 2 kere ş.ligi şampiyonuyduk ne anlatıyon olm.

Ulan koca futbolcular teknik adamlar çıkıp 20 yaşında twitter bebeleri gibi yorumlar yapıyor. Şampiyon takımın sizi tatmin etmek için her maç %70 topa sahip olması, 20 şut çekip yarısının kaleyi bulması ve en az 2-3 farklı galip mi gelmesi lazım? Biz 2 sezon evvel averajla şampiyonluğu verdik de bu kadar konuşmadık. Hatta ben düşünmedim bile şu maçta 1 puan alsaydık iş bitmişti diye. Oynandı bitti, karı gibi konuşuyorsunuz hala.

Geri
Üst Alt