Cenk Tosun Resmen Beşiktaş'ta

ahhaha sözleşmesi bitecek olan adam için neden kulübüyle görüşülür saçmalığa bak sanki devre arası aldılarda kulübüyle görüşüyorlar :D

bitti demediniz mi lan

bu herifin neyini begeniyorsunuz bir türlü çözemiyorum. herhalde yerli diye. bana maçlarda siradan topçu gibi geliyor.

Valla bedavaya cok iyi bir yerli transfer. Mok atmaya gerek yok. 22 yasinda, potansiyelli, yerli ve bedava bir oyuncu.

ulan aynısını biz yapınca etik metik diye zırlayan tinerci hakan akcan şimdi cenk bjkye karşı haftasonu üstün performans gösterecektir falan diyor, böyle döneklik görülmedi

Çeptalk

Yaşının küçük olması dışında Umut'tan herhangi bir artısı yok.

Bjk şaşırttı bei ANtepe 2-3 sus payı verirler diyordum ama bunlar da şikeci gizli saklı birşeyler yapmıştır ..Zaten yapmamışlarsa Antep Başkanı yine zehir zemberek konuşmaya başlar..

Çok iyi transfer bu arada belirtmeden edemeyecğim keşke bedavaya biz alsaydık Umutu yollardık sene sonu..

Nedense X takıma giden oyuncuların kıymeti hep artıyor..

5 sezon için 23.850.000 TL garanti para (maç başı ücretleri hariç) muhasebeciler ? :D

baska takıma gıden topcuyu kotulemeye gerek yok...bıze gelse aynı sartlarda kral ılan ederdık...net olarak ıyı transfer..drogba gelecek sezon belkı de gıdecek burak bazı maclarda cıldırtıyor umutta yaslandı artık hem turk hem genc hem bedava daha ne olsun kı? bızım ıhtıyacımız olan transferdı hayırlısı olsun artık...

iyi para aliyor

Bize gelmesi skandal olurdu, Aysal sonunu getirirdi.

2011 yılında kendini birşey sanıyordu bu Cenk. Bir anadolu kulübünden, diğer anadolu kulübüne gitmiş.

Geri
Üst Alt