Cenk Tosun Resmen Beşiktaş'ta

Cenk Tosun'u Burak'tan kat kat iyi yapanlar var. Hep beraber izleyip göreceğiz.

Tamam Burak'ı sevmiyor olabilirsiniz, ben de çok bayılmıyorum ama höh yani, yuh.

Kafasını sürekli bulandırmasanız sanki Burak daha iyi olacak gibi.

Edit: Biz boyle transfer yapsak, otup dururlardi transfer sikesi diye. Biz demeyelim, bosverin.

Bize gelmesi skandal olurdu, Aysal sonunu getirirdi.

2011 yılında kendini birşey sanıyordu bu Cenk. Bir anadolu kulübünden, diğer anadolu kulübüne gitmiş.

Harbi skandal olurdu Umutla Burak leblebi gibi gol atıyor oyuna katkıları da çok fazla Cenkle falan ne işimiz var.. Zaten piyasada bir dünya yerli golcü var Cenk'e kadar iyi ki bedavaya almamışız..

Umuttan artısı yok diyorsan kusura bakma ama ya futboldan anlamıyorsun ya Cenki izlemiyorsun..

Cenk kim? Umut juve ve reale gol atmış birisi. Cenk ne yapmış? Iyi hadi çok iyi bir anadolu forveti diyelim. Avantjı yaşı ve belki ilerde çok iyi ola bilir ama falcı değiliz herhalde. Bjk için iyi transfer. Bize daha iyisi lazım. Şu muhamed demir sakatlık fobisi olmasa tek ışık veren yerli forvet piyasada bizde avrupada da fayda sağlaya bilecek

Harbi skandal olurdu Umutla Burak leblebi gibi gol atıyor oyuna katkıları da çok fazla Cenkle falan ne işimiz var.. Zaten piyasada bir dünya yerli golcü var Cenk'e kadar iyi ki bedavaya almamışız..

2011 yılında Galatasaray'a onca laf eden bir adamın buraya gelmesi skandal olur, atacağı 3-5 gol umrumda değil. Yaptığımız transferler gayet yeterli ve iyi. Galatasaray elit bir takım.

Cenk kim? Umut juve ve reale gol atmış birisi. Cenk ne yapmış? Iyi hadi çok iyi bir anadolu forveti diyelim. Avantjı yaşı ve belki ilerde çok iyi ola bilir ama falcı değiliz herhalde. Bjk için iyi transfer. Bize daha iyisi lazım. Şu muhamed demir sakatlık fobisi olmasa tek ışık veren yerli forvet piyasada bizde avrupada da fayda sağlaya bilecek

Arkadaşım bana Cenk gibi fiyatı uygun yerli iş yapabilecek 2. bir yerli forvet söyle tamam diyeceğim..Umut Juve ve Reale gol atmışmış..Ligde kaç maça çıktı gol atamadı onu niye söylemiyorsun ?

Cuma antep ile maclarıda varmış. Biz yapsak bazıları kudururdu herhalde orda burda. Şimdi ise süper hamle bjk icin...Bla bla bla. Len sanki onlar değilde biz şike damgasını yedik gibi düşünür insan medyayı takip edince.

2011 yılında Galatasaray'a onca laf eden bir adamın buraya gelmesi skandal olur, atacağı 3-5 gol umrumda değil. Yaptığımız transferler gayet yeterli ve iyi. Galatasaray elit bir takım.

Aynen. O sene biz de ilgilenirken Antep'e gidip bir de iyi ki Antep'e gelmişim gibilerinden artistlik yapmıştı. Gitsin nereye giderse, bizden uzak olsun yeter.

Ne laf etmiş Galatasaraya genç tecrübesiz çocuk Antep daha çok ilgilenmiş Antep almış.. Belki dünyadan haberi yoktu Cenk'in şimdi görüyor Snolar-Drogbalar hangi takımdaymış .. Gerek yok böyle gurur yapmaya veya gurur yapıyorsanız da Cenk'i yerin dibine sokmayın.. Bedava olmasının yanı sıra alınabilecek nadir yerli forvetlerden biriydi..

Ne laf etmiş Galatasaraya genç tecrübesiz çocuk Antep daha çok ilgilenmiş Antep almış.. Belki dünyadan haberi yoktu Cenk'in şimdi görüyor Snolar-Drogbalar hangi takımdaymış .. Gerek yok böyle gurur yapmaya veya gurur yapıyorsanız da Cenk'i yerin dibine sokmayın.. Bedava olmasının yanı sıra alınabilecek nadir yerli forvetlerden biriydi..

Galatasaray'lı olmanın ilk kuralı gururlu olmaktır. 2011 yılında artis artis konuşup o lafları eden bir adamın stada girip maç izlemesine bile karşıyım. Abarttığın kadar iyi de değil, BJK'da sakatlık sorunu olmasa Pektemek 3 tane Tosun eder.

İsim olarak bakıldığında güzel yerli transferler yapıyorlar diyoruz ama sonuç aldıkları söylenemez.

Sezon başı yerli futbolcuları arasında Gökhan Töre'ye çok imrenmiştim, o da zaten zamanla duruldu.

iyi yani bedava olmasi. begenmiyorum. bize gelseydide büyük bir beklentim olmazdi. veyseldede ayni şeyi söylüyorum. büyük beklentim yok. yararli olsun yeter. ben amrabatida begenmiyordum. mahalle topçusu gibi kimseye pas vermeden kendi başina oynuyordu. ona ragmen müthiş istatisigini görülmüyordu. bu herifte sahadi silik bir herif. bize gelseydide hayirli olsun derdim. bedava oldugu için bişey demezdim.

Arkadaşım bana Cenk gibi fiyatı uygun yerli iş yapabilecek 2. bir yerli forvet söyle tamam diyeceğim..Umut Juve ve Reale gol atmışmış..Ligde kaç maça çıktı gol atamadı onu niye söylemiyorsun ?

Kaç maca cıkmış ilk 11 de ligde? Cenk tosun yaşından hariç Galatasarayda oynayacak kapasitede değil. Biz burd burakdan memnun değilken ondan çok daha gerisinde olan cenki istemek neyin nesidir? Bunuda sen anlat bana lütfen. Türkiyede muhamed demir hariç kimse yok Galatasarayımız için maalesef ki oda sakatlıklardan çıkamıyor.

Galatasaray'lı olmanın ilk kuralı gururlu olmaktır. 2011 yılında artis artis konuşup o lafları eden bir adamın stada girip maç izlemesine bile karşıyım. Abarttığın kadar iyi de değil, BJK'da sakatlık sorunu olmasa Pektemek 3 tane Tosun eder.

Ben abrtmıyorum arkadaşım piyasa böyle...Bak Tarık şu an alınabilecek en iyi yerli sağ bek olarak görülüyordu düşün adamın suratına AVrupada bakan olmaz ..Umut sırf yerli diye 2 milyon €ya yakın para alıyor daha top kontrolünü bile beceremeyen bir forvetten bahsediyoruz yaşı da 31.. Galatasaraylı olmanın ilk kuralı Galatasrayı sevmek saygı duymaktır,bu renklere gönül vermektir kimseden öğrenecek değiliz Galatasaraylılığı..

Amaaaaaaa bu hafta Antep-Bjk maçı var

Hiç konuşuluyor mu

Bizim her transferimize komplo üreten yorumcular nerde

Kaç maca cıkmış ilk 11 de ligde? Cenk tosun yaşından hariç Galatasarayda oynayacak kapasitede değil. Biz burd burakdan memnun değilken ondan çok daha gerisinde olan cenki istemek neyin nesidir? Bunuda sen anlat bana lütfen. Türkiyede muhamed demir hariç kimse yok Galatasarayımız için maalesef ki oda sakatlıklardan çıkamıyor.

Umuttan çok daha faydalı olacağına kalıbımı basarım.. Ben Cenki alıp da hemen 11e sokalım demiyorum ya yedekte Umut olacağına Cenk olsun diyorum.. Al sana 2 oyuncunun form grafikleri sakatlıklarına da bir bak istersen...Hala aksi fikirleri idda ediyorsan birşey demiyorum..

Cenk Tosun - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

Muhammet Demir - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

1 aydır ilgilendiğimiz ve kadro dışı olan veysel için dünyaları yakanlar,

adalet bekçisi kesilen sahte dürüstler

,sırf GALATASARAY'a saldırmak için bahane bekleyenler,

göz göre göre şikeyi halı altına itenler,

şikeden ceza almadıkları kurum kalmamış olanların takipçileri,

cas namusumuzdur dedikten sonra davasını geri çekenler,

önce yargıya güvenen ama sonra işine gelmeyince aynı yargıya inanmayanlar,

günde 3 taraf değiştirenler,

nerdesiniz beyler? manikürdemi

oynamaması lazım oynar gol falan atarsa sözleşmesini fesh ederiz :D :D