Cenk Tosun Resmen Beşiktaş'ta

Ülke olarak bu tranferleri kaldırabilmemiz lazım

çıkar elinden geleni yapar

Misal Oyuncu kiralıyosun bana oynatma diyorsun

İstemediğin oyuncunun attığı golle yenileceksen yenil zaten

Etik transfer diye bir şey çıktı

Bu eski kafalılık adamı öldürecek

haklısın kesinlikle benimki espriydi... :)

almeida-jenk tosun

good burger ama sampiyon yapmaz

Umuttan çok daha faydalı olacağına kalıbımı basarım.. Ben Cenki alıp da hemen 11e sokalım demiyorum ya yedekte Umut olacağına Cenk olsun diyorum.. Al sana 2 oyuncunun form grafikleri sakatlıklarına da bir bak istersen...Hala aksi fikirleri idda ediyorsan birşey demiyorum..

Cenk Tosun - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

Muhammet Demir - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

Yahu muhamedin sakatlık sorunu olduğunu yazmışdım zaten ama cenk bu muhamedin yanında topcuyum diyemez. Bunu değerlerindire bilmek için istatistik değil futbolcuları canlı izlemek gerekir. Istatistikler çok şey ola bilir ama bir tarafdan hiç bir şey de ola bilir. Istatisklere göre oyuncuları değerlindirsek sadece o zaman sivasın akiif mi hedir türkiyenin en iyi forveti olması gerekirdi. Muhamed anadan doğma futbolcu diye biliriz , cenk calışırak bir yere varmış işde.

Umuttan çokda bi artısı yok. Ama sekiztaş için iyi denilebilir. Muhammedi kaparsa biri işte ozaman üzülürüm.

Yahu muhamedin sakatlık sorunu olduğunu yazmışdım zaten ama cenk bu muhamedin yanında topcuyum diyemez. Bunu değerlerindire bilmek için istatistik değil futbolcuları canlı izlemek gerekir. Istatistikler çok şey ola bilir ama bir tarafdan hiç bir şey de ola bilir. Istatisklere göre oyuncuları değerlindirsek sadece o zaman sivasın akiif mi hedir türkiyenin en iyi forveti olması gerekirdi. Muhamed anadan doğma futbolcu diye biliriz , cenk calışırak bir yere varmış işde.

Adam paso sakat hangi ara izliyorsunzu Muhammetleri Enesleri bir çözemedim gitti..Muhammet Demir de tıpkı Enes Ünal gibi bildiğin forum efsanesi..Adam bu kadar yüceltildiğini bilse ağlar yahu... Sürü psikolojisi midir nedir adam 2 senedir yarım yamalk top oynuyor en iyi yerli forvet oldu bir anda..Diğer tarafta çatır çatır gol atan,fiziği gayet yerinde olan elimizdeki Buraktan da Umuttan da futbolu(golcülük değil) daha çok bilen Cenk çöp oluyor..Harbi hayal dünyasındasınız bir Muhammettir atıp tutuyor herkes Allah bilir 3-4 maçını ya izlediniz ya izlemediniz ama lafa gelnce her maçını izledik diyorsunuz..Neyse daha birşey demiyorum futbol alimleriyle kapışacak değilim..

Gayet iyi transfer.15-20'e filan Burak'i okutup Cenk'i alsak uzulmezdim.Tamam Burak atiyor bi sekilde ama oyuna katkisi 0 bile degil eksi.Cenk kanatlara deplase olup ,top tutup ,top tasiyabiliyor Burak'tan daha teknik, hersenede bi sekilde 10+ gol atiyor yasi daha 22 santrafor icin genc yas,sacmalamazsa olgunlasinca ustune koyar.

Herkes Muhammet diyor ama ismi var kendi yok hep sakat ,Cenk bi standart olusturmus 3 senede ustune koyarak.

Burak-Umut ikilisinin donemi kapanmak uzere ,bu cocuk Milli Takiminda gelecek forvetlerinden,kontenjanda yok, alsak iyi is yapardik ama besiktasliymis herhalde.

O nasil bir maas.

Belese almis alabilirler ama o maas nedir yaa. Bari tl olaydii

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

maaşı çok kazık yemişler...

Cenk Tosun ile Muhammet'i kıyas yapmanız yanlış. Cenk 3 sezon içerisinde belli bir istikrarı yakaladı geçen sezon biraz kötüydü performansı ama sezon sonu düzeldi ve bu sezonda gayet iyi gidiyor. Yaşına göre futbol görüşü/zekası daha olgun. Cenk bundan daha fazlasını yapabilir ama şuan ki lvl 6 ise en fazla 7-8 olur gelecek sezonlarda. Tabi düşme ihtimalide var.

Muhammet'in yetenekleri çok çok daha fazla. Gizli güçleri olan ama bunları henüz kullanma fırsatı bulamamış süper kahramanlar gibi. Bu çocuk sakatlanmaz düzenli oynarsa ise 30-40 milyonluk forvet olma potansiyeli var. Yanlış antrene ve kötü T.D kurbanı oldu.

Ekrem Dağ ile sohbetim olmuştu 7-8 ay kadar önce; Muhammet Demir'in çok oyu Galatasaray'lı olduğu ve bizimle transfer görüşmeleri olduğunu söylemişti. Ama çocuk o ara yine sakatlandı. Bize gelecek kesinlikle başka takıma gitmez.

Cenk Tosun'u hiç izlememiş olsam bjk neymar'ı falan aldı sanırsın mesajlara bakınca, bence hiç iyi bir transfer değil, altyapıdan bunun gibi çok rahat çıkarırız ne özelliği var ki bu adamın ?

bu hafta antep-bjk maçında cenk oynarsa şike olurmu ahmet çakar

Cenk Tosun: "Beşiktaş forması giymek her zaman hayalimdi, çok mutluyum. Teknik direktörümüz Beşiktaş karşısında forma şans verirse forma giyeceğim." dedi.

Cenk Tosun şöyle devam etti: "Bu transferin gerçekleşmesinde çaba sarf eden Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, Asbaşkan Deniz Atalay'ın yanı sıra Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl ve diğer yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum. Ancak sezon sonuna kadar Gaziantepspor'un başarısı için ter dökeceğim.

Cenk Tosun: Beşiktaş'a karşı oynamak istiyorum Turkfutbol.com Futbol Haberleri

Geri
Üst Alt