Cenk Tosun: "Sergen attı, şampiyonluk geldi maçını hiç unutmuyorum"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Galatasaray derbisi için maç öncesi düşüncelerin?

Cenk Tosun: "Sergen attı, şampiyonluk geldi maçını hiç unutmuyorum. Mutluluktan ağlamıştım o zaman. Derbinin ne kadar önemli olduğu biliniyor. Biz Türkler bunun bilincindeyiz. Yabancı futbolculara da derbinin önemini aşılamak için konuşuyoruz."

Sampiyon mu olcan hiyar? Bu nasil karsilastirma?

Ne alaka olum ya :d lan iyice deli ettiniz kendinizi tamam kemiğinizi verecek koç ağebeyiniz ağlamayın.

Bunlar cidden zehirlendiyse kafalarını yemişler

Adamlar sezonun maçına çıkıyor

30 puan gerideyken bu açıklamayı yapmak bunun gibi salaklara mahsus olur ancak...

Galatasaray derbisi için maç öncesi düşüncelerin?

Cenk Tosun: "Sergen attı, şampiyonluk geldi maçını hiç unutmuyorum. Mutluluktan ağlamıştı o zaman. Derbinin ne kadar önemli olduğu biliniyor. Biz Türkler bunun bilincindeyiz. Yabancı futbolculara da derbinin önemini aşılamak için konuşuyoruz."
Hasan Kabze’ yi de hatırlıyorsundur o zaman

Salak değil.

Kazanırsalar ya da kaybetmezlerse tarihi primi bizzat alacakları için köpek gibi oynayacaklar.

Umarım ters teper diyeceğim de hakemler de ona müsaade etmiyor sağolsunlar

Sonradan besiktasli olanlardan

Antep de oynarken maclarimizi izlemeye geldigi günleri cabuk unutmus

Para ile hersey mümkün

Hasan Kabze’yi daha taze ve net olarak hatırlıyorsundur o zaman vasat kardeş

büyük takimlara karsi alinan galibiyetler hatirlanir bizde mesela reale samiyende soyle caktik boyle caktik diye konuşuyoruz

Salak değil.

Kazanırsalar ya da kaybetmezlerse tarihi primi bizzat alacakları için köpek gibi oynayacaklar.

Umarım ters teper diyeceğim de hakemler de ona müsaade etmiyor sağolsunlar
Başka şey yazacaktım da ban yememek için salak dedim.

Gerizekali herif madem bu kadar hirsliydiniz neden her maç bunu düşünmeyip dünya kadar puan geride kaldınız

Ne aptal bir topluluk bu sokuktaş yav.

Aslında bu açıklama bizim işimize yarayabilir.Yeni hocalarını beğenmiyo olabilir.Beşiktaş'ın Maçları'nı izlemiyom ama genel olarak savunma yaptırıyo diye konuşuluyo.Bunu 1 forvet oyuncusu istemez ki burdan da Sergen hocayı istediğine dair 1 mesaj verdiğini de anlayabiliriz.Bunların hocasının gitmesi bizim şu Maç'ı kazanmamıza bağlı arkadaşlar.Biz şu Maç'ı 1 kazanalım Beşiktaş isterse geride kalan tüm Maçlar'ını da kazansa yazın gönderilir :D

Dramayi arindirarak anlatirsak meali: "Tarihi prim icin mabadimizi yirtacagiz"

Isin ilginc yani eskiden oyle demek istemedim lafim yanlis anlasildi falan diye ozur dilerlerdi. Simdi oyle bi mamalaniyorlar ki utanma falan hak getire.

7 şampiyonluk fark koymuşuz bazi kucuk anilari unutmamalari normal

Geri
Üst Alt