Cenk Tosun'dan Transfer Açıklaması

Zamaninda Adnan Sezgin bunu Antep'e kaptirmisti degil mi? Ulan Adnan :sopa:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sene sonunda Burak satılmalı Drogba ile sözleşme uzatılmamalı, Cenk-Umut ikilisinin yanına 23-27 yaş aralığında kaliteli bir yabancı santrfor alınmalı

Bruma-Yiğit anlaşması araların iyi olduğunu gösteriyor. Cenk yada Muhammet'i alırız büyük ihtimalle sezon sonu.

cenkle tarıkı almalıydık. ikiside ciddi potansiyel ama kaçırdık bunuda kaçırdık.

Cenk veya Mevlüt'ten birini almak lazım sene sonu.

Cenk'in sözleşmesi bitiyor biraz fazla para versek bizi tercih edecektir.

Süper Lig için yeterli bir oyuncu. Büyük takımda daha fazla gol de atar eğer istanbul'da dağıtmazsa. Bir tek sorun bu ve öyle bir tipi de var.

Cenk veya Mevlüt'ten birini almak lazım sene sonu.

Cenk'in sözleşmesi bitiyor biraz fazla para versek bizi tercih edecektir.

Süper Lig için yeterli bir oyuncu. Büyük takımda daha fazla gol de atar eğer istanbul'da dağıtmazsa. Bir tek sorun bu ve öyle bir tipi de var.

biz eli yüzü düzgün yerli oyuncu almamaya yemin etmişiz o yüzden hiç umudum yok. cenk kuşlardan birine gider. bizde nasıl olsa umutla burak var çok yeterli ya forvet hattımız ihtiyacımız yoktur kesin

bizde kaybolur ben begenmiyorum

muhammet demir daha yetenekli

Yanlış hatırlamıyorsam Antep'le aynı anda teklif yapmıştık. Cenk bizim yerimize Antep'i seçmişti. Koyu Fenerli, Bjkli olabilir.

Devre arasında yaptığımız gençleştirme operasyonu kapsamında 22 yaşındaki Cenk Tosunu almalıyız. Biraz ileri görüşlü olmak lazım Umut Bulutun hali ortada Drogba seneye büyük ihtimalle olmayacak ve yabancı kuralınıda göz önüne alırsak Cenk mutkaka alınmalı.

Sene sonunda sözleşmesi bitiyor Gaziantepspor ile olan ilişkileri kullanarak Beşiktaşın elinden alabiliriz ve onlara çok iyi bir etik dersi vermiş oluruz.

Umut ve Burak'tan daha iyi.

Deniz Atalay isi pisirmis,imzayı attırmıs sezon sonu icin,dün Antep baskanı zırlıyordu radyoda,bizim bu saatten sonra Muhammet'i kovalamamız lazım ama o da cok sık sakatlık yasamaya başladı,Cenk'den daha iyi topçu olduğunu düşünüyorum,21 yasında henüz Muhammet,alt yas kategorilerinde defalarca izledim,14-15 yaslarında Bursa altyapısındayken herkes gelecekte cok ümitliydi Muhammet'ten....

beşiktaş la çoktann anlaştı başkanları kızılcık açıkladı.. :D

Son bir güzellik daha yapsın Antep.

Geri
Üst Alt