Cep Telefonu Önerileriniz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahahahaahah Lumiada kronik arıza varmış.Hahahaha :D :D :D 9 ay oldu alalı 920'yi.Ne kendi kendine kapanma yaptı ne de bir problem.

Android fanboyları toplanmış yine.Tesadüftür ki 2 yakın arkadaşımda daha 920 var ama onlarda da maalesef kapanma olmadı :(

Adam telefondan anlamayanlara kakaladığı Samsung'lar ile istatistik uzmanı kesilmiş salla, Lumia'larda en ufak sorun yok ve harika cihazlar.

Ulan hala lumia muhabbeti mi var. Telefon satılmıyor ışte senelerdir milleti kazıkladi Nokia. Neymis sağlam telefonlar üretiyormuş geçin o işi bitti artık. Windows işletim sistemi ile zaten bittiler zaten.

GT-I9000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Adam telefondan anlamayanlara kakaladığı Samsung'lar ile istatistik uzmanı kesilmiş salla, Lumia'larda en ufak sorun yok ve harika cihazlar.

Telefondan anlamayan demişsiniz ve Lumia demişsiniz. Lumia'da neler yapabiliyorsunuz?

Samsung konusunda haklısınız.

Telefondan anlamasam Nexus kullanmam. Ama Lumia örneği hiç olmamış. Wp gibi uygulama fakiri bir sistem var. Ve yeni bir sistem

Telefondan anlamayan demişsiniz ve Lumia demişsiniz. Lumia'da neler yapabiliyorsunuz?

Samsung konusunda haklısınız.

Telefondan anlamasam Nexus kullanmam. Ama Lumia örneği hiç olmamış. Wp gibi uygulama fakiri bir sistem var. Ve yeni bir sistem

Uygulama uygulama dediğiniz android markette ki sıradan üyelerin eklediği ilahiler, ''hek programı'' ''msn hekle'' tarzında ki uygulamalar mı? Yoksa farklı şeyler var mı? Ben pek göremedim 2 yıldır birşey de. Sadece her açılan sosyal sitelere olan desteği, bol bol oyun ve antutu vs... gibi program destekleri var, onun dışında pek övülecek birşeyi yok. W8 marketide abartıldığı gibi kötü değil ayrıca, kötüleyenlerin çoğu kullanmamış kişiler.

Ayrıca Nexus hariç Android'li telefonların çoğu çöp zaten 8 çekirdek işlemciye rağmen kasıyorlar :)

Bir de akıllı telefon kullanıyorsanız, güvenliğe önem vermelisiniz ancak, Android güvenlik açığı çok fazla olan bir işletim sistemi İos ve W8'in gerisinde. Stabilite konusunda yine iki sistemin gerisinde.

Uygulama konusunda haklısınız da, banane sidik yarıştırmaya gerek yok ayrıca, Lumia kötü telefon değil, satış adetleri telefonun kalitesini göstermez bunu anlatmaya çalışıyorum, yoksa hepsi gözümde aynı hiç biri umrumda olan firmalar değil.

Market derken piyasa demek istedin galiba.

Nokia akıllı telefonlarda treni kaçırdı.

O 10% dediğinin hepsi akıllı telefon olsa neyse diyeceğim.

Ben bugün için konuşuyorum.

Nokia 925 Nokia 1020 satılmıyor.

Milletin Simbian'dan dili yandı.

Meraklısı var ama tek tük.

Samsung S4 çıkıyor ön siparişten yalnız 30 tane satılıyor.

Nokia 1020 çıkıyor kimsenin ruhu duymuyor çünkü ilgi yok.

Nokia'nın temsilcisi geliyor ve telefonların durduğu yeri not edip çıkıyor.

Samsungun temsilcisi geliyor telefonun özelliklerini anlatıyor.

60 tane samsung satarsanız en çok satana Gear hediye ediyor.

Send from my HTC OneX using BlueTapatalk

.Telefon satıyorsun ama dunyada hala en fazla satılan telefonun Nokia olduğunu bilmiyorsun.Telefon satmakla telefonlara ilgili olunmuyor.Biraz da araştırıp öğrenmek gerek.

Burda Nokia Wp ile bitti diyenlerin elinde max. 2 sene sonra Wpli telefon olacak.

-Bu postu atamdan önce telefonlar hakkında profesyonel bir bilgi sahibi olmadığımı belirtmek isterim, tartışacak deneyimim yok yani sadece amatör bir gözlem-

Ya bu Android telefonlarda şeyi fark ettim, amiral gemisi denen telefonlara bakıyorum. Demo veya teşhirlerine değil tabi ki arkadaşların ellerindeki telefonlara falan. Her neyse böyle menü geçişlerinde hafif de olsa kasmalar, ne bileyim uygulama içinde donmalar vs. değişik değişik sorunlar mevcut. Bu işlerin hakimi olmadığım için sebebini bilemeyeceğim ama XperiaZ ve HTC One'da bunları gördüm mesela ki bunlar en iyi iki Android telefon olarak gösteriliyor.

Ben daha ilk çıktığı ay HTC Desire HD almıştım. Telefon muazzam bir telefondu görenin ağzı düşüyordu ama dediğim sorunlar onda da vardı mesela. 3-4 ay sonra kasmalara başladı telefon falan şarjı 9-10 saate düştü normal kullanımda. Telefonu toplamda 2 yıl kullanamadım. Çabuk mu eskiyor artık ne oluyor bilemedim. Arayüz geçişlerindeki sıkıntılar da en illet olduğum konudur bu tablet,bilgisayar,telefon vs. tarzı şeylerde. Bir de her güncelleme gelişinde sanki kasten telefona gereksiz yük bindirip kastırıyorlar gibi geliyor bu Androidlerde.

Geçen günlerde bi Lumia 720 geçti elime. Şöyle hafiften bir inceledim buradaki tartışmaları da okuyunca dışarıdan amatör bir kullanıcı olarak göze hoş gelen, ilginç, alışılması zor ama kullanışlı bir yapısı var. Arkadaşa sordum daha önce XPeria'nın değişik bir modeli varmış onda da, onun yanında bu telefon muhteşem dedi.

Ha ben iPhone 5 aldım Desire HD'yi artık kullanamaz hale gelince. iPhone'da da gönlüm yoktu alırken ama kuzenim gaza getirdi falan beraber aldık. 2012'nin Aralık ayından beri kullanıyorum. 1 yıl olacak yani. Yukarıdaki bahsettiğim sorunlardan hiç biriyle karşılaşmamanın yanında telefona gereksiz yük binmiyor sanki, ne kullanırsam kullanayım böyle hafızadan veya ramden yemiyor gibi. Ne demek istediğimi anlatamadım da iOS'lardaki stabil durum sanki başka hiç bir alette yokmuş gibi geldi bana.

Bu telefonu aldıktan sonra Apple ürünlerine karşı tabularımı yıkarak iPad de aldım. :D Onda da aynı şeyler geçerli. Sanki ne bileyim ya hayat daha kolaymış gibi geliyor bu telefonu kullanırken.

android<ios<wp

bilmiyorsanız atıp tutmayın bilen bilmeyen herkes uzman kesiliyor işte bu yüzden gelişemiyorsunuz (türkiyede yaşayanlar) avrupada açık ara en çok satan telefonlar android sistemli olanlar ve bu rakamlar artmakta diyerlerine kıyasla tabi beğenip beğenmemek o kişin zevkine beklentisine kalmış birşey yani birine göre android daha iyidir diğerine göre ios,wp..

Wp>Ios mu güldürmeyin. En iyi en stabil telefon Iphone kardeşim bunu Android kullanıcısı olarak söylüyorum.

android<ios<wp

bilmiyorsanız atıp tutmayın bilen bilmeyen herkes uzman kesiliyor işte bu yüzden gelişemiyorsunuz (türkiyede yaşayanlar) avrupada açık ara en çok satan telefonlar android sistemli olanlar ve bu rakamlar artmakta diyerlerine kıyasla tabi beğenip beğenmemek o kişin zevkine beklentisine kalmış birşey yani birine göre android daha iyidir diğerine göre ios,wp..

List of best-selling mobile phones

2013[edit]

List of best-selling mobile phones

2013[edit]

zeki arkadaş htc one+galaxy+lg topla ve hesab et bakalım android ne kadar satmış?

2500 tane model sunarsan satarsın tabi öyle şuursuzca tespit mi olur. Her fiyata göre mal var.

ben ilk postumda belirli bir marka en fazla satmış mı dedim? HAYIR. android sistemli cihazlar satış rakamında açık ara önde dedim ki avrupada galaxy s4 ile iphone 5/5s'in satış rakamları kafa kafaya diyebiliriz.

Android diye övdüğünüz sistem, ''ben bu işte yokum sadece Nexus'a destek vereceğim'' derse, çok övdüğünüz günde 65 tane model çıkaran Samsung direk batar mesela.

Nokia ve Apple'da böyle bir sorun yok.

Tıpkı otomotiv sektörü gibi, 500 tane modelin var ama motor üretemiyorsun.

2 tane iOS cihaz var piyasada hadi 5 tane Windows cihaz olsun 100 tane Android cihaz var. Bunların satış rakamlarını toplu karşılaştırmak zaten istatistiğin genel mantığına aykırı.

Benim de anlatmaya çalıştığım elin 8 çekirdekli telefonu, iPhone 4S den daha çok takılıyor kullanmaya başladıktan 3 ay sonra. Bunların sebepleri de belli. Hatta yeni multitasking testleri falan da incelendiğinde daha iyi anlaşılıyor.

Bunu dışında yine bir veri olarak iOS 7 tanıtıldıktan 4 saat sonra kullanıcıların yüzde 13'üne ulaşırken, Android 4.2, 1 yıl sonra kullanıcıların yüzde 8.5'una ulaşabilmiş. Bu da bence basit bir şey olmasına rağmen çok şeyi açıklıyor. Firmalar açısından tabi..

Bir Apple ürünü aldığında zaten olması gerekenin en iyisi o power tuşuna bastığında o aletin içinde mevcut. Aleti ayarlamana bile gerek kalmıyor. Aynı parayı niye başka telefona vereyim? mantığındayım ben.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt