Barış Çetiner
Ulubatlı Souness
- 3 Temmuz 2010
- 37.456
- 1.473
- 1.788
yakın bir arkadaşım G2 lg almış 1500 tl ye bana biraz iyi bir tercih gibi gelmedi o paraya siz ne dersiniz ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
.Telefon satıyorsun ama dunyada hala en fazla satılan telefonun Nokia olduğunu bilmiyorsun.Telefon satmakla telefonlara ilgili olunmuyor.Biraz da araştırıp öğrenmek gerek.
Ben telefon satmıyorum.
Ben bir bayide yöneticiyim.
Aynı zamanda çalıştığım şirketin istatistik verilerini yorumluyorum.
Almanyada istatistik ve ekonomi dalında üniversite bitirdim.
950 bayisi olan bir şirketin en fazla sattığı telefon nokia kesinlikle değil.
Bu aşağı yukarı Samsung S2 ve İphone 4 çıktığından beri böyle.
Yukarıda arkadaş sana sayılarla özetlemiş.
Bu konudada daha fazla polemiğe girmeyeceğim.
Kalın sağlıcakla.
Send from my HTC OneX using BlueTapatalk
Girmemeniz daha iyi olur zaten.Dünyada hala en fazla satılan telefon Nokia.Üst segmentten bahsetmiyorum.Alt segment dahil bütün olarak bakıldığında en çok satılan telefon model Nokia.
Siz de kalın sağlıcakla![]()
Nokia 206 veya 301 i kullanan varmı ? Kullananlar yorum yaparsa çok iyi olur.
general mobile discovery almayı düşünüyorum
Yorum yapılacak fazla birşeyi yok zaten piyasadaki en ucuz sıfır telefonlardan, eğer internete girmeyip, uygulama falan indirmek istemeyen biri için işini görecektir.
Yaş olarak büyük birine alacaksın herhalde ?
* tapatalk
F/P oranında en başarılı telefon olduğu konuşuluyor.
Piyasada şuan en çok satan telefon, peynir ekmek gibi gidiyor resmen. Bundan 5 sene önce falan samsung e250 aynı şekilde satılıyordu. Bir ara herkeste e250 vardı
* tapatalk
Hayır geçici olacak renkdaş diğer yaza kadar belki biraz daha.O fiyat civarında birşey lazım hoş ve sağlam duran o yüzden bunlar dikkatimi çekti.
Geçici olarak olabilir ama ben sıfır telefona internette rahat gezemeyecegim telefona o kadar para vermem. Onun yerine 50-100 tl daha fazla veririm temiz ikinci el Galaxy Ace, Ace II, Wonder tarzı bir telefon almanı öneririm.
* tapatalk
Benim 6.sınıfa giden kuzenime almış babası, içine oyunları müzikleri doldurmuş tabi o haliyle incelediğimde bile gayet akıcıydı.