Cep Telefonu Önerileriniz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yakın bir arkadaşım G2 lg almış 1500 tl ye bana biraz iyi bir tercih gibi gelmedi o paraya siz ne dersiniz ?

.Telefon satıyorsun ama dunyada hala en fazla satılan telefonun Nokia olduğunu bilmiyorsun.Telefon satmakla telefonlara ilgili olunmuyor.Biraz da araştırıp öğrenmek gerek.

Ben telefon satmıyorum.

Ben bir bayide yöneticiyim.

Aynı zamanda çalıştığım şirketin istatistik verilerini yorumluyorum.

Almanyada istatistik ve ekonomi dalında üniversite bitirdim.

950 bayisi olan bir şirketin en fazla sattığı telefon nokia kesinlikle değil.

Bu aşağı yukarı Samsung S2 ve İphone 4 çıktığından beri böyle.

Yukarıda arkadaş sana sayılarla özetlemiş.

Bu konudada daha fazla polemiğe girmeyeceğim.

Kalın sağlıcakla.

Send from my HTC OneX using BlueTapatalk

Bence cep telefonları için Windows 8 çok güzel bir işletim sistemi. Nokia Lumia serisi de bence güzel telefonlar ve tedarik zinciri, garanti servisi ve Nokia Müzik ve gerçekten harika Nokia Maps gibi uygulamalarıyla beraber gerçekten güzel. Ancak Nokia ile Microsoft zaten bir çatışma içerisindeydi. Microsoft'un beklentisi Nokia'nın Apple gibi her ürün grubunda tek bir cihaz piyasaya sürerek Apple gibi bir tabana sahip olmak istedi ancak Nokia'nın satış rakamları beklentisi sebebiyle farklı gelir gruplarına yönelik telefonlar çıkarması ile olmadı. Nokia MS'in baskılarına rağmen tablet üreticisi olmak istemedi, Windows 8 ile gelen tabletler Microsoft markası ile satılıyor. Türkiye'de resmi olarak piyasaya sürülmedi ama İstanbul Bilişim gibi paralel ithalat yapan firmalarda bulunuyor.

Artık bir akıllı telefon alırken akıllı telefonunuzun birçok teknolojik cihaz ile iletişime geçeceğini ve bunun avantajlarından faydalanabileceğinizi düşünerek almak gerekiyor.Örnek verecek olursak bilgisayarınızda Windows 8 kullanıyorsanız ve Xbox 360 konsolunuz varsa Windows 8 işletim sistemine sahip telefonlarınızdan Xbox'u ve PC'yi kontrol edebilip Dropbox ya da Teamwiever gibi uygulamara gerek kalmadan dosyalarınıza erişebiliyor, bilgisayarınızdaki müzikleri tüm cihazlarınızdan izleyebiliyorsunuz.

Android tarafında örnek verecek olursak benim Samsung Galaxy S4'ü tercih etmemin sebebi Samsung Note 10.1 tablet ve Samsung Smart TV sahibi olmam. Samsung'un sağladığı yazılımlar sayesinde cep telefonumdan arkadaşa izletmek istediğim video'yu direk televizyona göndererek rahatlıkla izletebiliyorum, tablete yüklediğim bir filmi bağlantıya gerek kalmadan yine Samsung yazılımları sayesinde TV'mde oynatabiliyorum. Bir dosya paylaşmak istediğimde yine yardımcı yazılımları aracılığı ile bunu çok rahat yapabiliyorum. Ama gidip XperiaZ ya da HTC One alsaydım bunları yapamayacaktım.

Aynı şekilde Apple'ı sadece iPhone üzerinden konuşmak yanlış olur. Apple'ı özellikle Amerika'da çıkarttığı ürünler ile incelemekte fayda var. Şu anda Amerika'da yaşayan bir insan için evine yapacağı en iyi yatırım Macbook+iPhone+iPad+Apple TV olur. Bu 4 çözüm sayesinde yukarıda Samsung'u anlatırken yazdığım herşeyi yapabiliyorsunuz. Apple bir LCD TV üretmediği için Apple TV ile geliyor, Samsung ise bu çözümü TV'lerin içinde sunuyor.

Bu yüzden Android tarafında HTC,Sony ve LG'nin telefonları Samsung kadar başarılı olamıyor.

Şimdi Microsoft yukarıda anlattığım özelliği Windows ürün ailesi altında toplamak için işe Nokia'yı satın alarak başladı. Yakında yeni Surface Tablet ve 1-1,5 sene içerisinde bu anlattığım çözümleri ve daha fazlasını içeren yeni bir Microsoft telefon ile karşımıza çıkacaklar. Zaten Amerika pazarında canavar gibi satan Xbox + PC tarafında dünyanın en çok kullanılan işletim sistemi Windows ellerindeki büyük koz. Zaten PC'lerinde Windows 8 kullananlar telefon ve masaüstü deneyiminin birbirlerine yaklaştığının farkındalar. App tarafında ise geliştirme dilinin C# .net olması ile açık çok sürmeden kapanır.

Sonuç olarak cep telefonu alırken iOS>android, W8 hepsini ezer gibi yorumlar yapmak yanlış. Evinizi, iş hayatınızı düşündüğünde hangi çözüm size uygunsa o işletim sistemi ve o telefon sizin için en iyi olanıdır.

Ben telefon satmıyorum.

Ben bir bayide yöneticiyim.

Aynı zamanda çalıştığım şirketin istatistik verilerini yorumluyorum.

Almanyada istatistik ve ekonomi dalında üniversite bitirdim.

950 bayisi olan bir şirketin en fazla sattığı telefon nokia kesinlikle değil.

Bu aşağı yukarı Samsung S2 ve İphone 4 çıktığından beri böyle.

Yukarıda arkadaş sana sayılarla özetlemiş.

Bu konudada daha fazla polemiğe girmeyeceğim.

Kalın sağlıcakla.

Girmemeniz daha iyi olur zaten.Dünyada hala en fazla satılan telefon Nokia.Üst segmentten bahsetmiyorum.Alt segment dahil bütün olarak bakıldığında en çok satılan telefon model Nokia.

Siz de kalın sağlıcakla :)

Gear'i deniyorum şu an.

Adamlar yapmış.

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1382384799221.webp
    uploadfromtaptalk1382384799221.webp
    47,9 KB · Görüntüleme: 138
S3 kullanıyorum ve memnunum. Ama bence en kaliteli telefonu Apple yapıyor. Ben sadece telefona 2500-3000 arası vermek istemediğim için, ve bir telefon kullanacaksam ilk çıktığında kullanmayı istediğim için telefon konusunda Apple tercih etmiyorum.

Girmemeniz daha iyi olur zaten.Dünyada hala en fazla satılan telefon Nokia.Üst segmentten bahsetmiyorum.Alt segment dahil bütün olarak bakıldığında en çok satılan telefon model Nokia.

Siz de kalın sağlıcakla :)

En çok satılan Nokia mi :p

screen-shot-2013-05-14-at-08-17-18.png

GT-I9000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

S4 al kafan rahat etsin, ben aldıktan sonra pcyi kullanmıyorum bildiğin. Bayan olsaydın note 3 al derdim ama çanta taşımayan insan zor kullanır cebe sığmaz.

Nokia 206 veya 301 i kullanan varmı ? Kullananlar yorum yaparsa çok iyi olur.

Nokia 206 veya 301 i kullanan varmı ? Kullananlar yorum yaparsa çok iyi olur.

Yorum yapılacak fazla birşeyi yok zaten piyasadaki en ucuz sıfır telefonlardan, eğer internete girmeyip, uygulama falan indirmek istemeyen biri için işini görecektir.

Yaş olarak büyük birine alacaksın herhalde ?

* tapatalk

Yorum yapılacak fazla birşeyi yok zaten piyasadaki en ucuz sıfır telefonlardan, eğer internete girmeyip, uygulama falan indirmek istemeyen biri için işini görecektir.

Yaş olarak büyük birine alacaksın herhalde ?

* tapatalk

Hayır geçici olacak renkdaş diğer yaza kadar belki biraz daha.O fiyat civarında birşey lazım hoş ve sağlam duran o yüzden bunlar dikkatimi çekti.

Piyasada şuan en çok satan telefon, peynir ekmek gibi gidiyor resmen. Bundan 5 sene önce falan samsung e250 aynı şekilde satılıyordu. Bir ara herkeste e250 vardı :D

* tapatalk

Benim 6.sınıfa giden kuzenime almış babası, içine oyunları müzikleri doldurmuş tabi o haliyle incelediğimde bile gayet akıcıydı.

O Discovery'yle ilgili çok olumsuz yorum okumuştum bir yerde.

Hayır geçici olacak renkdaş diğer yaza kadar belki biraz daha.O fiyat civarında birşey lazım hoş ve sağlam duran o yüzden bunlar dikkatimi çekti.

Geçici olarak olabilir ama ben sıfır telefona internette rahat gezemeyecegim telefona o kadar para vermem. Onun yerine 50-100 tl daha fazla veririm temiz ikinci el Galaxy Ace, Ace II, Wonder tarzı bir telefon almanı öneririm.

* tapatalk

Geçici olarak olabilir ama ben sıfır telefona internette rahat gezemeyecegim telefona o kadar para vermem. Onun yerine 50-100 tl daha fazla veririm temiz ikinci el Galaxy Ace, Ace II, Wonder tarzı bir telefon almanı öneririm.

* tapatalk

Kendim için değil renkdaş kullanacak olan kız arkadaşım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt