Cep Telefonu Önerileriniz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Telefon Önerileriniz

Kullanilmis Iphone 4 satiyorum, almak isteyen varsa..

telefonu kirip sigortaya yollaya bilirim, yani o zaman yenisini verirler.. 0 Iphone 4 olur yani..

hollandada ikamet etmekteyim bu arada..

Son zamanlarda telefon alıcak arkadaşlara şiddetle öneririm;) Sonyericsson Xperia Neo! Fiyatı 900-1000 civarı.

Sony%2BEricsson%2BXperia%2BNeo.jpg

Nokia E 72 kullanıyorum, kullandıkça çok eksik gelir oldu yetersiz gibi. Satsam en iyi kaça satabilirim? Bir de bb kullanan arkadaşlar hangi modelini önerir?

Nokia E 72 kullanıyorum, kullandıkça çok eksik gelir oldu yetersiz gibi. Satsam en iyi kaça satabilirim? Bir de bb kullanan arkadaşlar hangi modelini önerir?

Torch var benim kız arkadaşımda. Kendisi çok memnun fakat ben beğenmedim pek.

Eğer günlük 50-200 ve üstü mesaj atıyorsan şuan için en iyi telefon maalesef E serisi. Bende sırf mesaj yüzünden bu telefona bağlı kaldım.

Ama mesaj önemli değilse;

Huawei x5, Sonyericsson Xperia Neo, Galaxy S II tarzında telefon öneririm.

Fiyat performans olarak Huawei X5 şuan piyasanın altını üstüne getiren bir telefon incelemelisin.

E72'yi de 300-350'ye satarsın elden.

Eğer günlük 50-200 ve üstü mesaj atıyorsan şuan için en iyi telefon maalesef E serisi. Bende sırf mesaj yüzünden bu telefona bağlı kaldım.

Ama mesaj önemli değilse;

Huawei x5, Sonyericsson Xperia Neo, Galaxy S II tarzında telefon öneririm.

Fiyat performans olarak Huawei X5 şuan piyasanın altını üstüne getiren bir telefon incelemelisin.

E72'yi de 300-350'ye satarsın elden.

Saolasın da satarsam blackberry almayı düşünüyorum ama dediğinide bir araştırayım

Telefona öyle çok para vermeyi sevmem arkadaşlar.

Max. 400 liraya kadar da bütçem var. Önerebileceğiz telefon var mı?

Flash olup olmaması önemli değil. Var mı önerebileceğiz :o

Türkiye'deysen Nokia E63 alabilirsin o paraya. Dokunmatik istiyorsan da, Samsung Monte alınır sanırım. Yurt dışındaysan Motorola veya Sony Ericsson tercih et, çeşit çok var.

Samsung S5620.Fiyatı 400 civarı.

Ben de bunu kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim.

Nokia X3-02

Bir de T-20'lere güzel diyorlar.

Blackberry Curve 8520 nasıl Emre.

Ucuz. İş yapar mı?

Blackberry kullanan arkadaşlarımın ortak yorumu; ''diziler ve meşhur insanlarla ün yaptı havası var, ama cihaz ünü kadar kaliteli değil''. Ne kadar doğru bilemem kullanmadım hiç. Ama kendim de alacak olsam Blackberry almazdım.

Curve 8520 modelinde 3G yok ve ekran rengi 65k. Ben sana ondan daha ucuz ama daha iyi Nokia E63 öneririm. 3G var ve ekran rengi 16milyon. Bende kullanıyorum 2. telefon olarak ve genel anlamda iyi. Eğer çok prof kullanmayacaksan o fiyata alınacak iyi telefonlardan. Tabi klavyeli istiyorsan.

Nokia e72 alacam büyük ihtimal. Kullanan varsa nasıl telefon acaba? Sarj durumu nasıl? Mesaj manyağı yaptı hatun beni :D

''Almışken androidli al'' diyor bu işten anlayan pek çok arkadaşım. N95'imi elden çıkarırsam bende Samsung'un androidli modellerinden düşünüyorum.

ah bi afyon 4'üm olsa, beyaz çerçeve de çok para be...

2000 TL telefona para mı verilir, kazancı olana da lafım yok güle güle iyi günlerde kullansın :coffee:

Blackberry kullanan arkadaşlarımın ortak yorumu; ''diziler ve meşhur insanlarla ün yaptı havası var, ama cihaz ünü kadar kaliteli değil''. Ne kadar doğru bilemem kullanmadım hiç. Ama kendim de alacak olsam Blackberry almazdım.

Curve 8520 modelinde 3G yok ve ekran rengi 65k. Ben sana ondan daha ucuz ama daha iyi Nokia E63 öneririm. 3G var ve ekran rengi 16milyon. Bende kullanıyorum 2. telefon olarak ve genel anlamda iyi. Eğer çok prof kullanmayacaksan o fiyata alınacak iyi telefonlardan. Tabi klavyeli istiyorsan.

Blackberry bencede balon.Daha ucuza daha iyileri var.

ah bi afyon 4'üm olsa, beyaz çerçeve de çok para be...

2000 TL telefona para mı verilir, kazancı olana da lafım yok güle güle iyi günlerde kullansın :coffee:

ben alacam da elim gitmiyor dediğin parayı vermeye. yurt dışından ucuza bulmaya çalışıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt