Cep Telefonu Önerileriniz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Telefon Önerileriniz

Huawei sadece Türkiye'ye bazı kişiler yüzünden geç girmiş bir marka. Yoksa Nokia'dan fln çok daha kaliteli.

Aynı şekilde Türkiye'ye yıllardır senede 1 model zor sokabilen Sony ve Motorola'da Nokia'dan 50 kat daha iyi markalar. Ama Türkiye'ye model getiremiyorlar, bu bir şekilde nedendir bilinmez engelleniyor.

Herkes Çin malı diye Huawei'ye karşı duruyor ama Turkcell bile telefonlarını bu markaya yaptırıyor.Her çin malı kötü değildir.Bilmiyorlar.

ayrıca telefon alacak arkadaşlara tavsiyem.

1 hafta-10 günde bir vatan computerda tüm ürünlerde %25 indirim oluyor. ne electro world ne media markt ne teknosa... vatandan ucuzunu görmedim

ayrıca telefon alacak arkadaşlara tavsiyem.

1 hafta-10 günde bir vatan computerda tüm ürünlerde %25 indirim oluyor. ne electro world ne media markt ne teknosa... vatandan ucuzunu görmedim

World kart gerekiyor.

Ama ucuz.Diğerleri gibi yükseltip indirmiyorlar.Harbi indirim var.

Nokia C5-03 dışında tüm telefonları alabilirsin..

3 ay oldu aldığım 1 ayını serviste geçirdi.. Mishal şu an halen serviste..

N8 aldım.

Doğrudan USB bağlayabiliyorsuuz telefona.

HDMI çıkışı var; doğrudan LCD, PLAZMA yada Monitöre bağlayabiliyorsunuz.

Navigasyonu muhteşem ötesi; en ufak sapması yok

Kamerası 12MP

Şarj ortalam üstü kullanımda 2 gün, normal kullanımda 4 gün gidiyor.

Push Mail özelliği mevcut

OVİ'den sınırsız sayıda programı ücretsiz yükleyebiliyorsunuz....

World kart gerekiyor.

Ama ucuz.Diğerleri gibi yükseltip indirmiyorlar.Harbi indirim var.

Normal fiyatları piyasanın çok üstünde zaten. İndirim olduğu zaman neredeyse piyasadaki en ucuz telefonlar oluyor ama söylendiği gibi %25 falan değil.

Normal fiyatları piyasanın çok üstünde zaten. İndirim olduğu zaman neredeyse piyasadaki en ucuz telefonlar oluyor ama söylendiği gibi % falan değil.

Haklısınız ama %25 olmasa da gene de uygun oluyor fiyatlar. Mesela normalde 900 liraya sattıkları Samsung wave 2'yi dün 690 Tl'ye aldım ve aynı telefon hemen karşıdaki Teknosa'da 899 liraydı. Gerçi genel olarak piyasada 750-800 arası fiyatı ama olsun. :) Kampanyaları takip etmek lazım.

Nokia5800XpressMusic_9_lowres.jpg

Nokia 5800 XPressmusic: 1 sene olmuştur alalı. Bu güne kadar bir sorunum, şikayetim olmadı. Şiddetle tavsiye ederim :yenieek:

N8 aldım.

Doğrudan USB bağlayabiliyorsuuz telefona.

HDMI çıkışı var; doğrudan LCD, PLAZMA yada Monitöre bağlayabiliyorsunuz.

Navigasyonu muhteşem ötesi; en ufak sapması yok

Kamerası 12MP

Şarj ortalam üstü kullanımda 2 gün, normal kullanımda 4 gün gidiyor.

Push Mail özelliği mevcut

OVİ'den sınırsız sayıda programı ücretsiz yükleyebiliyorsunuz....

Nokia'dan daha telefon alınmaz.

Huawei'i daha önce hic duymadim valla.

Huawei çok büyük bir network şirketi.

Vınn, vodem gibi cihazları üreten firma Huawei. Operatörlerin kendi cihazları gibi sunduğuna bakmayın. :)

Huawei'i daha önce hic duymadim valla.

Telekomun dağıttığı modemi kaldır alt tarafına bak orda bile yazıyor hocam Huawei diye :) Turkcell'in VIN cihazlarındaki etikete bakarsan orda bile yazıyor

Emre'ninde dediği gibi dünyadaki en büyük Network şirketlerinden birtanesi geçen sene Türkiyedeki cep telefonu sektörüne girdiler.Bende birtane var şuan kullanıyorum reklam amaçlı hediye etmişlerdi ürünü

Aynen. Pazar payını kaybettiler baya. Ürünleri düşük özellikte ama fiyatları uçuk. Koskoca Nokia'yı bitirecek symbian inadı.

Symbian'ı bırakalı bir kaç aydan fazla oldu.Daha doğrusu kadrosunu boşalttılar.Kadronun bir kısmı intele geçti.

Nokia Microsoft ile anlaştı.Windows 8 için felan.Ama Microsoft'ta son dönemde kaybeden şirketlerden biri.Symbian devam edicek ama fazla değil

Android ve IPhone ile rekabet edemez Nokia bu saatten sonra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt