Cep Telefonu Önerileriniz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Telefon Önerileriniz

Nokia öldü zaten dokunmatik yaygınlaştı Nokia'nın sonu oldu. Samsung, Blackberry, HTC ve Apple zaten geçmişti Nokia yı şimdi Sony Ericsson, LG falan da geçiyor

Nokia hep aynı menü dizaynı, Android kullanmama ısrarı, fiyat pahalılığı, kamera dandikliği gibi etmenler yüzünden şuan benim gözümde bitmiş durumda.

dokunmatiği de çok leş nokiaların Samsung 10 a falan katlar Nokia'yı dokunmatikte. Apple'ı saymıyorum bile

Gecen hafta blackberry 8520 aldım.Wirelessla internete bağlabiliyorum çoğu modemde fakat şimdiki modemde bağlanmıyor hemen.Bu sefer telefon kendisi bi pin numarası veriyor ve 5dk zaman veriyor."bu pin numarasını yönlendiricinize giriniz" şeklinde bi yazı karşıma çıkıyor ama ben bunu nereye yazıcam? Ne yapmalıyım?

Modemin markası ZxYEL

Kusura bakma daha yeni okuyorum yazdiklarini. :)

Telefonu daha siparis etmedim, 3-4 gündür bir kac arastirma yaptim. Samsung i9000 Galaxy S de güzel telefonmus. Benim almak istedigim X7 ile hemen hemen ayni fiyat ve daha iyi özelliklere sahip. Ama pek dayanikli degil gibi geldi bana, biraz ince biseye benziyor ve plastikten her tarafi. Bana kolay kirilmayan bir telefon olacak. :asd:

Gorilla Glas'la yapilmis olan telefonlari arastirdim biraz ve karsima sadece 2-3 telefon cikardi.

Apple iPhone 4

Apple iPhone 4S

Nokia X7-00

iPhone'lar güzel alet ama cok pahaliya kaciyor, X7'nin hemen hemen iki kati.

Usta iphone 4 ve iphone 4S'in fiyatları nasıl Almanya'da?

Üşenmedim araştırdım bir gün.

Sürekli görüştüğüm arkadaşlarımın yüzde 90'ında iPhone & Blackberry ikilisinden biri var.

Hayır bu kadar ayağa düşmüş telefonları nasıl alabiliyorsunuz hala? :)

Blackberry ayağa neden düşsün?

Saçma sapan dokunmatik telefon kullanma zorunluluğu mu var?

HTC veya Samsung tamamen bıraktı sayılır tuşlu telefonu. Eee benim de işime klavyeli telefon geliyor ve Blackberry bunu karşılıyor. Kaldı ki BBM gibi bir olay var.

Asıl hedefim iPhone du orada. :)

Blackberry genellemenin kurbanı oldu.

Abim iki telefondan birini alacakmış beyler. Sony Ericsson Xperia X10 mu yoksa Neo V mi? Ne dersiniz?

Daha önce de söylediğim gibi Nokia aldım dokunmatiği rezalet.. O yüzden nokia dışında bir telefon alın mümkünse..

Şahsen 3. kez servise yolladığım telefonum yarın falan gelir hemen satıp samsung'dan elime ne geçerse almayı düşünüyorum..

Abim iki telefondan birini alacakmış beyler. Sony Ericsson Xperia X10 mu yoksa Neo V mi? Ne dersiniz?

2 cihazıda inceledim hatta ikisindende şuan elimde mevcut.X10 boyut olarak biraz büyük ancak kamerası çok net ekran çözünürlüğü falanda iyi şarjı ortalama 2-3 gün gidiyor.Neo V çok şık bir telefon ele çok iyi oturuyor tek eksiği X10'ana göre kamerası diyebilirim

Burada da 199$ gibi komik bir rakam olsa bizde biliyoruz iphone 4s yazıp çıkmayı ama işte burada 1.6 lpg'si işli 5 kişilik bir araba parasına(2600TL'den başlayan fiyatlarla) satılınca olmuyor olmuyor. :)

Cep Telefonu Önerileri

Sevgili renkdaş ve de forumdaşlar bizim biradere bir telefon almayı planlıyoruz da telefon önerilerinizi sunarsanız ziyadesiyle sevindirirsiniz.

Nokia, Samsung falan farketmez, dokunmatik ekran tercih sebebi, 500-550 gibi bir bütçe ayırdık.

Şimdiden teşekkürler, saygılar, sevgiler :tiphat:

Cevap: Cep Telefonu Önerileri

Huawei x5 o paraya alınacak en iyi telefon dokunmatik istiyorsan.

Bu Cep Telefonunu Eline Alan Veya Tanıyan Var Mı ?

gelecek ay almayi düsünüyorum !!! renk konusunda siz ne diyorsunuz ? siyah / beyaz / kursun rengi / Penbe

PEMBE renklisini belki 2-3 ay sonra esime alacam # kendime beyaz veya Siyah düsünüyorum ama canli görmedim bu teli. aklimin diger tarafinda Samsung Galaxy S2 var. ikisinden birini alacam

Sony Ericsson Xperia ARC S

sony-ericsson-xperia-arc-s.jpg

Sony-Ericsson-xperia-arc-s.jpg

732d1dd443b890027425e69e7cba6fb3_7.jpg

sony-ericsson-xperia-arc-s.jpg

sony-ericsson-xperia-arc-s,4-L-317685-13.jpg

Samsung-Galaxy-S2-White-vs-Sony-Ericsson-Xperia-Arc-S.jpg

ekran görüntüsü farki

41.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt