- 15 Nisan 2010
- 26.236
- 1.367
- 1.693
Cevap: Cep Telefonu Önerileriniz
HTC Cha Cha veya Samsung B7510 kullanan var mı?
İkisinden birini düşünüyorum.
HTC Cha Cha veya Samsung B7510 kullanan var mı?
İkisinden birini düşünüyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Htc Evo 3D mi Sony Ericcson Arc S mi, ne dersiniz, birini alcam:tank:
Beyler yurt dışından telefon getirten var mı? Almanya Mediamartk ya da Saturn'den telefon getirtcem, pasaport da var kayıt etcek yalnız bu garanti olayı nasıl oluyor biliyor musunuz? Sonra bir sıkıntı olursa ne etcez.
13.4 ekran var telefonda. Bildiğin cep televizyonu![]()
Note'yi taşımak için yanında sırt çantası fln taşıman gerek. Özellikle yazın fln kim alır taşır o telefonu bilmiyorum. Resmen mini tablet.
Yurt dışından getirirsen 1 yıl uluslararası garantisi oluyor,Türkiye de geçerli olmuyor garantisi.Eğer bozulursa kendin para verip yaptırırsın,yurt dışından getirtmek çok daha ucuza geldiği için risk almak sana kalıyor,düzgün kullanırım diyorsan sorun olmaz.Beyler yurt dışından telefon getirten var mı? Almanya Mediamartk ya da Saturn'den telefon getirtcem, pasaport da var kayıt etcek yalnız bu garanti olayı nasıl oluyor biliyor musunuz? Sonra bir sıkıntı olursa ne etcez.
La olm millet telefonla konuşmak için almıyor ki,ismi kalmış sadece telefon diye.Çok gezen biriysen ve teknolojiyi seviyorsan mutlaka bu tarz akıllı telefon kullanırsın yani.telefon icin yurt dısı falan diyonuz lan. telefon almak icin harcayacagım maksimum zaman 3 dakikadır, harcayacagım maksimum para 33 TLdir.
La olm millet telefonla konuşmak için almıyor ki,ismi kalmış sadece telefon diye.Çok gezen biriysen ve teknolojiyi seviyorsan mutlaka bu tarz akıllı telefon kullanırsın yani.
Sonuçta pc de yapabildiğin herşeyi mini bir cihazda da yapabiliyorsun.Eğer karşıyım arkadaş falan diyorsan pc de kullanma o zaman emir reis![]()
pc'de yapabildigin neyi yapabiliyosun abi telefonda ?
kucucuk ekranla milleti kandırmayı basarıyolar yaw hayret ediyorum.. iki video'ya, bir facebook'a, bir kameraya tav olup yuzlerce dolar harcıyorlar.
telefonu sadece telefon icin kullanmısımdır, su an kullandıgım telefonda bu ;
![]()
o aldıgınız seylere verdiginiz parayı mesela gercekten ise yarayan birşeye vermemenize şaşıp kalıyorum (orn : laptop vs.)