Cep Telefonu Önerileriniz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Cep Telefonu Önerileriniz

HTC Cha Cha veya Samsung B7510 kullanan var mı?

İkisinden birini düşünüyorum.

Beyler yurt dışından telefon getirten var mı? Almanya Mediamartk ya da Saturn'den telefon getirtcem, pasaport da var kayıt etcek yalnız bu garanti olayı nasıl oluyor biliyor musunuz? Sonra bir sıkıntı olursa ne etcez.

Htc Evo 3D mi Sony Ericcson Arc S mi, ne dersiniz, birini alcam:tank:

ben ericcson arc kullanıyorum cok memnunum..bir kere cok sağlam..10 kere yere düşürdüm sapa sağlam..resim ve video kalitesi cok iyi...kullanımı cok rahat...Htc evo yu kullanmadım bilmiyorum

mobilefirst_5.jpg

Beyler yurt dışından telefon getirten var mı? Almanya Mediamartk ya da Saturn'den telefon getirtcem, pasaport da var kayıt etcek yalnız bu garanti olayı nasıl oluyor biliyor musunuz? Sonra bir sıkıntı olursa ne etcez.

Saturn ya da Mediamarkt'tan alırken uluslararası garanti olayını sorsunlar.

Pasaporta kaydettirmek kolay iş,telefonun imei numarası,pasaportunla beraber kayıt ettireceğin numarayı söylüyon o kadar.

S2 yada note

Note'yi taşımak için yanında sırt çantası fln taşıman gerek. Özellikle yazın fln kim alır taşır o telefonu bilmiyorum. Resmen mini tablet.

S2 veya Htc Sensation XL derim.

Ben Htc'yi aldim cok memnunum.

S2'de iyidir tabi, bence piyasadaki en iyi iki telefon Iphone ile beraber.

Note abarti büyük olmus.

paranızı cebinizden almak icin salak salak fonksiyonlu aletlerle gozunuzu boyayan sizi kandıran sirketlere para sacacıgıza sadece CALL yapabileceginiz bir telefon almanızı oneririm - 30 TL civarı
ayatollah.gif

13.4 ekran var telefonda. Bildiğin cep televizyonu :D

Note'yi taşımak için yanında sırt çantası fln taşıman gerek. Özellikle yazın fln kim alır taşır o telefonu bilmiyorum. Resmen mini tablet.

gebelde cantam olur da ceket ic cebine rahat girio ,eline alinca o kadarda buyuk degil :D

hos ban hediye geldi tel S2 de var birini satacam mecbur muhtemelen s2 yi satarim

Yurt dışından getirirsen 1 yıl uluslararası garantisi oluyor,Türkiye de geçerli olmuyor garantisi.Eğer bozulursa kendin para verip yaptırırsın,yurt dışından getirtmek çok daha ucuza geldiği için risk almak sana kalıyor,düzgün kullanırım diyorsan sorun olmaz.

------------------------------

Bu arada s2 ya da note alacağıma gider tablet pc alırım,nasıl olsa aynı boyuttalar.Hele note ile telefonu kulağa götürünce kafanın yarısı görünmüyor.

telefon icin yurt dısı falan diyonuz lan. telefon almak icin harcayacagım maksimum zaman 3 dakikadır, harcayacagım maksimum para 33 TLdir.

telefon icin yurt dısı falan diyonuz lan. telefon almak icin harcayacagım maksimum zaman 3 dakikadır, harcayacagım maksimum para 33 TLdir.
La olm millet telefonla konuşmak için almıyor ki,ismi kalmış sadece telefon diye.Çok gezen biriysen ve teknolojiyi seviyorsan mutlaka bu tarz akıllı telefon kullanırsın yani.

Sonuçta pc de yapabildiğin herşeyi mini bir cihazda da yapabiliyorsun.Eğer karşıyım arkadaş falan diyorsan pc de kullanma o zaman emir reis :D

La olm millet telefonla konuşmak için almıyor ki,ismi kalmış sadece telefon diye.Çok gezen biriysen ve teknolojiyi seviyorsan mutlaka bu tarz akıllı telefon kullanırsın yani.

Sonuçta pc de yapabildiğin herşeyi mini bir cihazda da yapabiliyorsun.Eğer karşıyım arkadaş falan diyorsan pc de kullanma o zaman emir reis :D

pc'de yapabildigin neyi yapabiliyosun abi telefonda ?

kucucuk ekranla milleti kandırmayı basarıyolar yaw hayret ediyorum.. iki video'ya, bir facebook'a, bir kameraya tav olup yuzlerce dolar harcıyorlar.

telefonu sadece telefon icin kullanmısımdır, su an kullandıgım telefonda bu ;

Samsung_CDMA_2000_1X_Mobile_Phone_SPH_A680__A670__A620.jpg

o aldıgınız seylere verdiginiz parayı mesela gercekten ise yarayan birşeye vermemenize şaşıp kalıyorum (orn : laptop vs.)

Emir aslında haklısın tabide insanın gözüde doymuyor. ;)

Laptop,kamera,ps3,mp3 çalar vs onlarada para harcıyoruz merak etme :D

Xperia neo v aldım bende geçen, gerçekten fiyatının hakkını veriyor, bu fiyat aralığında alınacak en iyi telefon diyorum kesinlikle.

sony-ericsson-xperia-neo-v.jpg

samsung galaxy w i8150 740 liraya aldım istanbul bilişimden özellikleri gayet iyi çok hızlı bir telefon öneririm arkadaşlara bu fiyat aralığında telefon arayanlara

pc'de yapabildigin neyi yapabiliyosun abi telefonda ?

kucucuk ekranla milleti kandırmayı basarıyolar yaw hayret ediyorum.. iki video'ya, bir facebook'a, bir kameraya tav olup yuzlerce dolar harcıyorlar.

telefonu sadece telefon icin kullanmısımdır, su an kullandıgım telefonda bu ;

Samsung_CDMA_2000_1X_Mobile_Phone_SPH_A680__A670__A620.jpg

o aldıgınız seylere verdiginiz parayı mesela gercekten ise yarayan birşeye vermemenize şaşıp kalıyorum (orn : laptop vs.)

Neredeyse her seyi yapiyorsun.

Htc Sensation Xl var bende, ekrani cok büyük, cok rahat dolaniyorum internette.

Disardayken, trendeyken, okulda ve isteyken falan gayet hos oluyor.

4.4 inch ekranı olan bir telefon kullanan biri olarak sana katılmıyorum ve türlü türlü laflar hazırladım Emir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt