Kemal Nennioğlu
Kırmızı Üye
- 22 Kasım 2008
- 1.528
- 1
- 1.478
Cevap: Cep Telefonu Önerileriniz
Galaxy wonder aldım 720 liraya şimdilik çok memnunum
Galaxy wonder aldım 720 liraya şimdilik çok memnunum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Kardesime ocak ayında note 2 alcazda benim telefonla cok işim olmuyor ama iş göremez hala geldi artık bendekide bi türlü karar veremedim htc one x plus cıkacakmıs lg nexus var htc'nin full hd ekran droid dna cıkıcakmıs s4 cıkar diyorlar 2013 bitmeden beklesemmi acaba bilemedim
Samsung Galaxy S3 şu anda fiyat sınırlaması olmayan insanlar için en uygun telefon.

Akıllı telefon alırken kriterlerin en önemlisi güncellememi olmalı bakıorum saga sola millet htc iyi ama güncellemesi söle samsung iyi ama güncellemsi böyle lg iyi ama güncellemede sıkıntı var birtek bu nexus icin söylenmiyor onunda google mı cıkarıyormus neymiş akıllı telefonlar aklımı aldı![]()
Öyle diyosunda reiz htc one x bile onu yemiş ocak ayı gelmeden plus'ını ortaya cıkarıcaklarmıs bide ben en son telefonumu 8 sene önce aldım bunuda aldımmı cocugum olana kadar götürsün beni istiyorum![]()
Akıllı telefon alırken kriterlerin en önemlisi güncellememi olmalı bakıorum saga sola millet htc iyi ama güncellemesi söle samsung iyi ama güncellemsi böyle lg iyi ama güncellemede sıkıntı var birtek bu nexus icin söylenmiyor onunda google mı cıkarıyormus neymiş akıllı telefonlar aklımı aldı![]()
Note 2 meraklısına güzel böyle cizim yapan planlı programlı calısan maillerle cok işi olanın telefonu gibi geldi bana özellik babındada s3 ü yer diyorlar
HTC'nin çıktığı zamana göre piyasaya sürdüğü en iyi telefon Desire HD'ydi (yani şu ana kadar yaptıkları telefonlar arasında 1 numara DHD imiş zamanına göre tabi). HTC Droid DNA de öyleymiş deniyor.
Kötü tarafı 16GB internal hafızası olması. Hafıza kartı takamıyosun ve bu 16 GB'ın yalnızca 11GB'ı kullanılabiliyor. Diğer her özelliği iyi, tabi performans testleri + pil testlerini araştırmak da lazım.