Cep Telefonu Önerileriniz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ynt: Cep Telefonu Önerileriniz

Akıllı telefon alırken kriterlerin en önemlisi güncellememi olmalı bakıorum saga sola millet htc iyi ama güncellemesi söle samsung iyi ama güncellemsi böyle lg iyi ama güncellemede sıkıntı var birtek bu nexus icin söylenmiyor onunda google mı cıkarıyormus neymiş akıllı telefonlar aklımı aldı:asd:

Cevap: Cep Telefonu Önerileriniz

Samsung Galaxy S3 şu anda fiyat sınırlaması olmayan insanlar için en uygun telefon.

AW: Cep Telefonu Önerileriniz

Kardesime ocak ayında note 2 alcazda benim telefonla cok işim olmuyor ama iş göremez hala geldi artık bendekide bi türlü karar veremedim htc one x plus cıkacakmıs lg nexus var htc'nin full hd ekran droid dna cıkıcakmıs s4 cıkar diyorlar 2013 bitmeden beklesemmi acaba bilemedim

Hemen alacaksan Note 2 , büyük diyorsan OneX+, S4 2013 hazirandan önce çikmaz.

Send from my HTC OneX using BlueTapatalk

Samsung Galaxy S3 şu anda fiyat sınırlaması olmayan insanlar için en uygun telefon.

Öyle diyosunda reiz htc one x bile onu yemiş ocak ayı gelmeden plus'ını ortaya cıkarıcaklarmıs bide ben en son telefonumu 8 sene önce aldım bunuda aldımmı cocugum olana kadar götürsün beni istiyorum:asd:

Ynt: Cep Telefonu Önerileriniz

Akıllı telefon alırken kriterlerin en önemlisi güncellememi olmalı bakıorum saga sola millet htc iyi ama güncellemesi söle samsung iyi ama güncellemsi böyle lg iyi ama güncellemede sıkıntı var birtek bu nexus icin söylenmiyor onunda google mı cıkarıyormus neymiş akıllı telefonlar aklımı aldı:asd:

Htc kullanıyorum 1 kez sorun yapmadı. Ne güncelleme ne başka birsey.

Öyle diyosunda reiz htc one x bile onu yemiş ocak ayı gelmeden plus'ını ortaya cıkarıcaklarmıs bide ben en son telefonumu 8 sene önce aldım bunuda aldımmı cocugum olana kadar götürsün beni istiyorum:asd:

Bende bir HTC kullanıcısıyım. HTC Türkiye'de hak ettiği değeri görmediği için ben bir daha almayı düşünmüyorum.

Hacı her markanın bir flagship telefonu vardir onlar en az 2,5-3 sene güncellenir.

Mesela Samsung Galaxy S1 S2 S3, Htc OneX bunlardan şaşma.

Galaxy s3 veya Note 2 .Fiyat kalite açısından piyasadaki en sağlam telefon

note 2 mi s3 mü beyler?? hangisi daha iyidir

Note 2 s3 ün ekran inçi olarak biraz daha büyüğü. İhtiyacına göre karar vermelisin. Ben olsam yani benim ihtiyacım s3 dü ve s3 aldım gayette memnunun.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Note 2 meraklısına güzel böyle cizim yapan planlı programlı calısan maillerle cok işi olanın telefonu gibi geldi bana özellik babındada s3 ü yer diyorlar

Note 2 meraklısına güzel böyle cizim yapan planlı programlı calısan maillerle cok işi olanın telefonu gibi geldi bana özellik babındada s3 ü yer diyorlar

S3 bir gün dayaniyor bana geceden doldurmazsam õglen 12de kapaniyor.

Htc OneX keza öyle.

Note 2 tek ve ilk 2 gün dayanan akilli telefon.

Her cikan telefonu Test ederim işim icabı.

Günlük kullandiğim telefon Htc OneX tavsiye ederim Nisandan bu yana kullaniyorum.

Ama OneX+ bekleyin derim.

HTC'nin çıktığı zamana göre piyasaya sürdüğü en iyi telefon Desire HD'ydi (yani şu ana kadar yaptıkları telefonlar arasında 1 numara DHD imiş zamanına göre tabi). HTC Droid DNA de öyleymiş deniyor.

Kötü tarafı 16GB internal hafızası olması. Hafıza kartı takamıyosun ve bu 16 GB'ın yalnızca 11GB'ı kullanılabiliyor. Diğer her özelliği iyi, tabi performans testleri + pil testlerini araştırmak da lazım.

iphone 5te bazi sorunlar varmis galiba 5syi beklemek en iyisi

Asus Padfone 2.

Hem tablet hem telefon.

Ama şahsi kanaatim s3 de dahil olmak üzere o kadar kocaman ekranlı aletlere telefon dememek üzerine. Öyle kafam kadar telefon olmaz, telefon dediğin 3.5" ten büyük ekrana sahip olmasın.

Ben tipede bakarım ve şu an 4s'i tip olarak geçebilecek bir telefon yok.

Zamanında da Motorola K1 Gold efsaneydi, Nokia 8800 Gold ile beraber.

HTC'nin çıktığı zamana göre piyasaya sürdüğü en iyi telefon Desire HD'ydi (yani şu ana kadar yaptıkları telefonlar arasında 1 numara DHD imiş zamanına göre tabi). HTC Droid DNA de öyleymiş deniyor.

Kötü tarafı 16GB internal hafızası olması. Hafıza kartı takamıyosun ve bu 16 GB'ın yalnızca 11GB'ı kullanılabiliyor. Diğer her özelliği iyi, tabi performans testleri + pil testlerini araştırmak da lazım.

Droid dna ile deluxe aynı cihaz galiba..

Avrupa piyasasına sürülmicek deniyor ama acıkcası anlamadım niye öyle bi iddaa attılar piyasaya avrupa piyasasına sürmeden nasıl zarar acıklayan bir şirket kara gecmeyi düşünüyor:o telefon cok şık ve güzel eger cıkarsa ilk tercihim olacak

Iphone 5 fiyatlari tr de 3000 lerde geziyor one yahu

649 € iki tane ainiyor nerdeyse :SS:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt