Cep Telefonu Önerileriniz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Re: Cep Telefonu Önerileriniz

Peki sen bilirsin :) ama valla yazık paralariniza suan burda Galaxy s4 500 euro sıfır siz s3 e bu parayı vermeye mecbur kaliyorsunuz.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

orası öyle yapacak bişey yok :) kdv derken ötv derken bi anda 1200'lük telefon oluyo sana 2000 tl

Cevap: Cep Telefonu Önerileriniz

S3 1250, S4 ise 1400TL değil ki.

Paralel ithalat var, bir de resmi garantili var.

Paralel ithalat S3 950TL'ye bile bulunuyor. Ancak resmi garantili S4 sanırım 1800TL'den aşağı zor alınır.

Arkadaşlar Samsung S4 ile Note 2 arasında kararsız kaldım.

Bi süre bilgisayarımda olmayacak o yüzden note 2 almak daha mantıklı gibi ama boyutları korkutuyor beni.

Sizce S4 de interneti rahat kullanıp dizi izleyebilir miyim?

Hangi siteden almamı önerirsiniz?

EBay'den 1000 TL'ye herşey dahil S4 satın alabilirsin. EBay buyer protection ile eğer ürünün gelmez ise paranın geri alabilirsiniz.

Ynt: Cep Telefonu Önerileriniz

Bi süre bilgisayarımda olmayacak o yüzden note 2 almak daha mantıklı gibi ama boyutları korkutuyor beni.

Yapamiyorsan samsung dukkani kapatip gitsin

GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

S4 kullanmadığım için bilemedim.

Kullananlar düşüncelerini yazabilir mi?

Note 2 ile internet çok keyifli.

Ben S3 ve Iphone 5 ten sonra Note 2 ye geçtim hayatimda hic bir telefon bu kadar hosuma gitmemisti.

S4 ile Note 2 arasinda turkiyede sanirim 500 ytl oynuyor git ikisinede bak hangisi daha cok hosuna gidiyorsa onu al.

S3 kucuk note2 cok buyuk diyorsan S4 senin icin yapilmis :)

Ben S3 ve Iphone 5 ten sonra Note 2 ye geçtim hayatimda hic bir telefon bu kadar hosuma gitmemisti.

S4 ile Note 2 arasinda turkiyede sanirim 500 ytl oynuyor git ikisinede bak hangisi daha cok hosuna gidiyorsa onu al.

S3 kucuk note2 cok buyuk diyorsan S4 senin icin yapilmis :)

Note 2 çok büyük yahu ben s3 aldığımda note2 de vardı. Çok büyük geldi.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Cevap: Ynt: Cep Telefonu Önerileriniz

Note 2 çok büyük yahu

zevk meselesi simdi gozume normal geliyor iphone 4s filan gordummu gozume oyuncak gibi geliyor,genelde senede 3-4 telefon degistiren birisiyim ama Note 2 aradigim telefonmus ne satarim ne degistirrim uzun sure.

zevk meselesi simdi gozume normal geliyor iphone 4s filan gordummu gozume oyuncak gibi geliyor,genelde senede 3-4 telefon degistiren birisiyim ama Note 2 aradigim telefonmus ne satarim ne degistirrim uzun sure.

Orasını biliyorum . Her kes çok iyi olduğunu söylüyor performans açısından

Orasını biliyorum . Her kes çok iyi olduğunu söylüyor performans açısından

evet mesala simdi baya program acik olmasina ragmen 1180 mb kullanilabilir ram yaziyor.

Note 3 cikacak ama 6" ekran olacak o buyuk iste o kullanilmaz suan herkes icin en ideal S4 ne cok buyuk ne cok kucuk ve performans 10 numara tabi ben Note 2 ile degismem benim icin ekran en onemlisi.

evet mesala simdi baya program acik olmasina ragmen 1180 mb kullanilabilir ram yaziyor.

Note 3 cikacak ama 6" ekran olacak o buyuk iste o kullanilmaz suan herkes icin en ideal S4 ne cok buyuk ne cok kucuk ve performans 10 numara tabi ben Note 2 ile degismem benim icin ekran en onemlisi.

Benim içinde ekran önemli. Uzun bi süre bilgisayar gibi kullanıcam alacağım telefonu.

S4 ile dizi izlemek nette dolaşmak ne kadar keyif verir bilemedim. Arkadaşın note 2 sini kullandım çok hoşuma gitti. Sadece boyutu beni düşündürüyor.

Benim içinde ekran önemli. Uzun bi süre bilgisayar gibi kullanıcam alacağım telefonu.

S4 ile dizi izlemek nette dolaşmak ne kadar keyif verir bilemedim. Arkadaşın note 2 sini kullandım çok hoşuma gitti. Sadece boyutu beni düşündürüyor.

Git bir yerde dene s4 ü yada youtube den Note 2 vs Galaxy s4 yaz bak, ha birde aralarında ne kadar fiyat oynuyor oda önemli. Boyut konusuna gelince iki günde alisirsin ben dar cebi olan pantollar giymeme rağmen cebime giriyor o konuda sıkıntı yok elin cok küçük değilse tek el ile kullanmadada sıkıntın olmaz.

Git bir yerde dene s4 ü yada youtube den Note 2 vs Galaxy s4 yaz bak, ha birde aralarında ne kadar fiyat oynuyor oda önemli. Boyut konusuna gelince iki günde alisirsin ben dar cebi olan pantollar giymeme rağmen cebime giriyor o konuda sıkıntı yok elin cok küçük değilse tek el ile kullanmadada sıkıntın olmaz.

S4 ü denedim ama note2 den aldığım keyifi alamadım. Arada 300 lira falan fark var. Hepsiburda da Samsung garantili 1500 lira. O yüzden not alıcam galiba ama yinede bi deneyim S4'ü.

S4 ü denedim ama note2 den aldığım keyifi alamadım. Arada 300 lira falan fark var. Hepsiburda da Samsung garantili 1500 lira. O yüzden not alıcam galiba ama yinede bi deneyim S4'ü.

Ben Note 2 aldım sonra herkes dedi S4 çıkacaktı niye aldın filan sonra S4 çıktı benim arkadaş aldı kullandım baya sonra dedim iyiki Note 2 almışım ekranı mükemmel aradaki para değmez dedim.

Fotoğraf daha iyi çekiyor Note 2 den başkada bana yarar bir opsiyonu yok.

Ben Note 2 aldım sonra herkes dedi S4 çıkacaktı niye aldın filan sonra S4 çıktı benim arkadaş aldı kullandım baya sonra dedim iyiki Note 2 almışım ekranı mükemmel aradaki para değmez dedim.

Fotoğraf daha iyi çekiyor Note 2 den başkada bana yarar bir opsiyonu yok.

Umarım boyutuna alışırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt