Cep Telefonu Önerileriniz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Windows Phone larin daha 2-3 senesi var ama onu acik bence. Arayuz falan hos ve win8 i tamamen touchpad ler icin yapmislar gibi.

Android de su anda cok goz onunde, kullanilabilir bir sistem. Ama pek gelecegi yok bence.

iOS larin kalitesi belli zaten, onlar ayri bir sinifta. Apple in destegi falan muazzam kendi urunlerine. Eskiden android kullanicisiydim, su anda iOS. Farki net gordum.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Ynt: Cep Telefonu Önerileriniz

S4un fiyati 1600e dusmus.

Cevap: Cep Telefonu Önerileriniz

HTC One 2bin civarı on numara 5 yıldız telefon :b5:

lg nexus 4 aldım 1049 tl ye.. 50 tl gibi bonus verdiler. toplamda 1000 tl ye gelmiş oldu..

1.5 ghz S4 krait Quadcore işlemci

2 gb bellek

16 gb hafıza

4,65 inc True IPS HD ekran

nfc

kablosuz şarj

vs...

performans ve tasarım olarak piyasadaki en üst düzey telefonlardan biri. google telefonu olacagından 3-4 sene android güncellemelerini alacak.

daha ne olsun. herkese tavsiye ederim.

lg nexus 4 aldım 1049 tl ye.. 50 tl gibi bonus verdiler. toplamda 1000 tl ye gelmiş oldu..

1.5 ghz S4 krait Quadcore işlemci

2 gb bellek

16 gb hafıza

4,65 inc True IPS HD ekran

nfc

kablosuz şarj

vs...

performans ve tasarım olarak piyasadaki en üst düzey telefonlardan biri. google telefonu olacagından 3-4 sene android güncellemelerini alacak.

daha ne olsun. herkese tavsiye ederim.

copy-medium02.jpg

:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Piyasada parasını en çok hakeden telefon Iphone 5 ve HTC One

Evet tip/tasarım olarak en kötü telefonlardan birisi. Bu telefon sadece teknik özellik olarak en iyisi sayılır.

bana göre güzelse, sana göre olmayabilir.. tip tasarım olarak en kötü telefonlardan değil bence. göreceli kavram sonuçta.

Birdal arkasına ışık vurduğunda o şekilde parlıyor tasarım olarak arka camın altında değişik desende bir malzeme var. şık duruyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt