Cep Telefonu Önerileriniz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Cep Telefonu Önerileriniz

dün 3gs telefonum perte çıktı şimdi 4s almayı düşünüyorum siz ne diyorsunuz gençler?

bana göre güzelse, sana göre olmayabilir.. tip tasarım olarak en kötü telefonlardan değil bence. göreceli kavram sonuçta.

Birdal arkasına ışık vurduğunda o şekilde parlıyor tasarım olarak arka camın altında değişik desende bir malzeme var. şık duruyor

Bilemem o kadarınıda . Htc One da güzel ancak o kadar paran varsa alınacak tek şey var oda Iphone 5 Siyah

images

bir telefona iTelefon diye 2000 tl vermem açıkçası. zaten açık kaynak olayını destekleyen biri olarakta ios ve windowsa karşıyım :)

2000 tl civarında fiyatlar bana bir telefon için fazla uçuk geliyor.

biraz daha kaliteli müzik biraz daha kaliteli fotoğraf çekebileyim diye 2000 tl vereceğime

nexus 4 ten 2 tane alırım 2 kişi kullanır. bu benim görüşüm tabi.

bir telefona iTelefon diye 2000 tl vermem açıkçası. zaten açık kaynak olayını destekleyen biri olarakta ios ve windowsa karşıyım :)

2000 tl civarında fiyatlar bana bir telefon için fazla uçuk geliyor.

biraz daha kaliteli müzik biraz daha kaliteli fotoğraf çekebileyim diye 2000 tl vereceğime

nexus 4 ten 2 tane alırım 2 kişi kullanır. bu benim görüşüm tabi.

Kacak 1300 ayrıca fabrika alışı aynı bi farkı yok sapa sağlam :)

geçen sene nokia 603 aldım üstüne s3 çıktı s4 çıktı okadar pişmanımki bu aralar en iyisi s3 veya s4 alacaksanız alın iphonendan her türlü iyi özelliği iphone sadece adı ve apple amerikanın 1. pazarlama lideri

kore malı s3'ler nasıl güvenilir mi?

bir de güngören-bağcılar ya da şişli civarı temiz 2. el satan yerler biliyor musunuz? s3 veya s3 mini falan alacam ama o kadar para veremem :D nette buldum bazı ilanlar ama güvenemiyorum..

Note II ;)

S3 telefonuna next launcher 3d temasını yüklesem, yükledikten sonra beğenmezsem kaldırma gibi bir şansım varmı?

Yada kaldırmak için fabrika ayarlarına gerimi dönmem lazım?

S3'lerin fiyatında düşme olur mu yakın zamanda?

S3'e 1200TL mi verilir , 950TL'ye satıldı 1-2 ay önce. 1200TL'ye Note 2 alırsın ayrıca.

5 ay önce note 2 aldım 1500 tl ye garantili s3e 1200 çok gibi araştır bene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt