Cep Telefonu Önerileriniz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Discovery için incelemede duyduğum tek problem wi-fi gücünün düşük olmasaymış, sürekli kopma yaşanıyormuş böyle bir şikayetin var mı? Bir de güncelleme desteği nasıl acaba?

24 saat wi-fi açık böyle bir sorun yaşamadım.Sorun denebilecek tek şey açık fonda fotoğraf çekerken fotoğrafta ufak bir pempeleşme sorunu oluyor.Bunun dışında benim cihazda sorun yok.

Geçenlerde yeni güncelleme geldi.Ufak tefek yazılımsal sorunlar vardı onlar halledildi.yani telefona güncelleme desteği veriliyor.

S3 un tek sorunu gunesli havada disardayken ekrandakiler hic belli olmuyor. Parlaklik sonda olsa bile bir turlu net olmuyor ekran. Belki bir ayari vardir ama ben halledemedim.

♧tapatalk♧

parası olup hava atmak isteyen iphone alır , herkesin elindekini almak isteyen samsung alır telefondan anlayan HTC alır :)

Almanya'dan iPhone 5S alıcam. 700 euro + 100 tl vergi.

Mantıklı mı yoksa çok para mı ne dersiniz :D

Burdan 2000'e geliyor. 400 kar, gerçi garantisi olmucak ama kaçıncı bu aldığım yurt dışından hiç sıkıntı yaşamadım. Alıcam sanırsam :).

Nexus 5'i bekleyin derim.

Nexus 4 kullanıyorum. Daha disarda kimsenin elinde görmedim telefonu :)

Android kullanacaksaniz Nexus serisinden sasmayin.

Biz 2 ay önce 4.3 aldik. Piyasadaki tek 4.3 cihaz.

Htcler, Samsunglar 1 sene sonra güncelleme alamayacakken Nexus ilk guncellemeyi alacak her zaman.

Ya da S4 Google Edition veya HTC google edition bekleyin derim.

Telefondan anlayan Nexus alir bence :)

bana turkcell maxipro5 hediye edildi kullanıyorum gayet memnunum işimi görüyor

Burdan 2000'e geliyor. 400 kar, gerçi garantisi olmucak ama kaçıncı bu aldığım yurt dışından hiç sıkıntı yaşamadım. Alıcam sanırsam :).

Yurtdışından getirilmiyor diye biliyorum.

Benim akrabalar artık olmuyor diyorlar. Paralı kayıt mı öyle birşey varmış, tam bilmiyorum.

one x imle hergün çok güzel vakit geçiyoruz sagolsun

Düşük fiyatlı (400-500 tl) telefon arayanlar sony xperia tipo'ya bakabilirler.O fiyatlara alabileceğiniz en iyi telefon.

arkadaşlar kamerasız wifi olan telefon arıyorum e61 bu kritere uyuyor ama bulamadım bi türlü önerileriniz varmıdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt