Cep Telefonu Önerileriniz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
General Mobile Discoveryden memnun kullananlar şimdilik. Tabi güncelleme falan sorun olacaktır muhtemelen ama rom bulunabilir muhtemelen

Bir kaç hafta önce kardeşime Gm Discovery aldım . Öyle aman aman bir telefon değil yani bazıları çok abartıyor da eksikleri de fazla . Kamerası fena değil , işinizi görür . Oyun canavarı olduğunu söyleyebilirim .Ekranı tatmin edecek büyüklükte ve canlılıkta . Net hızı çok iyi ama modemin dibinde olacaksınız. Tel sessizdeyse unutun gitsin, bırakın titreşimi hissetmeyi , mesaj gelince ekran ışığı bile yanmıyor hatta daha sonra farketmeniz için yanıp sönen bir uyarıcı bile yok. Mesaj deyince ben mesaj yazarken bu kadar zorlandığım başka bir telefon hatırlamıyorum . Ben sadece 1 hafta test etmek için kullandım bana pek sıkıntı çıkarmamıştı ama şu an kardeşim kasmaya başladığını söylüyor.2 hatlı kullananlar 3g sıkıntısı olduğundan bahsediyor. Malzemesi de çok adi yani oyuncak gibi ve pek klas durmuyor ben daha çok xperia tarzlarını seviyorum belki de bu yüzdendir.

gm discoveriyi calıştığım yerde bir kaç arkadaşım aldı.telefona fazla bütçe ayıramayanlar için oldukça iyi bir seçim gibi duruyor.16 gb lık olanlarıda gelmiş.600 700 arası bir telefon arıyorsanız mutlaka inceleyin derim.

Bir kaç hafta önce kardeşime Gm Discovery aldım . Öyle aman aman bir telefon değil yani bazıları çok abartıyor da eksikleri de fazla . Kamerası fena değil , işinizi görür . Oyun canavarı olduğunu söyleyebilirim .Ekranı tatmin edecek büyüklükte ve canlılıkta . Net hızı çok iyi ama modemin dibinde olacaksınız. Tel sessizdeyse unutun gitsin, bırakın titreşimi hissetmeyi , mesaj gelince ekran ışığı bile yanmıyor hatta daha sonra farketmeniz için yanıp sönen bir uyarıcı bile yok. Mesaj deyince ben mesaj yazarken bu kadar zorlandığım başka bir telefon hatırlamıyorum . Ben sadece 1 hafta test etmek için kullandım bana pek sıkıntı çıkarmamıştı ama şu an kardeşim kasmaya başladığını söylüyor.2 hatlı kullananlar 3g sıkıntısı olduğundan bahsediyor. Malzemesi de çok adi yani oyuncak gibi ve pek klas durmuyor ben daha çok xperia tarzlarını seviyorum belki de bu yüzdendir.

parasına göre abartılacak bi telefon

tabikide... :cool:

Nokia8110.jpg

İPhone candır, iPhone kalitedir, iPhone cool'luktur.. :cool:

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Bana göre şuan piyasaya çıkan en güzel telefon Note 3.

iPhone 5 cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Piyasada ki fiyatlara alınacak telefon yok.

Aşırı fahiş, aşırı kazık bir hale gelmiş telefon piyasası.

Yazık günah, şu kredi kartlarına gelirin 4 katı kadar sınır gelsin, bu telefon fiyatları illa ki düşecek.

Tamamen çok satmanın ve fazla talebin kaymağını yiyor 4-5 tane uyanık distribütör ve elektronik zincir mağaza.

LG G2

Yakında alıcam şu an piyasadaki en iyi telefonlardan biri fiyatı da gayet uygun benzerlerine göre.

Piyasada ki fiyatlara alınacak telefon yok.

Aşırı fahiş, aşırı kazık bir hale gelmiş telefon piyasası.

Yazık günah, şu kredi kartlarına gelirin 4 katı kadar sınır gelsin, bu telefon fiyatları illa ki düşecek.

Tamamen çok satmanın ve fazla talebin kaymağını yiyor 4-5 tane uyanık distribütör ve elektronik zincir mağaza.

Nekadar ki diyelim bir Sony Xperia Z1 yada Galaxy S4 türkiyede ?

Bende gm discovery kullanıyorum ürün fiyat performans odaklı fakat alacak arkadaşlar galaxy s4 note 3 gibi iş görür hayaline kapılmasın üzülürsünüz.Ama şunu da demeden geçemem çoğu samsung htc nokia tarzı 500-1200 tllik birçok telefondan özellik bakımından oldukça iyi tabi biraz senin kullanımına da bakar iş hor kullanırsan 3 gün gider dersin dandikmiş ama dikkat edersen kılıf koruyucu falan filan edinirsen biraz da sakar değilsen teknik büyük bir arıza verene kadar idare eder seni.

Iphone 4 almistim yurtdisindan, tam 3 yil oldu.

Bir kere bile bozulmadi. Sonradan cikan 4s, 5 falan da bence ergonomi bakimindan 4 kadar iyi degil, uzadi falan.

Bence tasarim olarak en iyi telefon olarak kalacak.

Ios 7'yle birlikte biraz yavaslamalar basladi. Basina bir is gelmezse en az 1 sene daha kullanmayi planliyorum.

Fanboyluk yapmadan telefon önercek var mı ? Fiyat aralıgı yok.

Çünkü bazıları iphonela galaxy artık tek başına başı çekmiyor deniyor. Hatta iphonu bayagı eziyorlar.

Şu lg nin güzel bir telefonu varmış. Birde nexus dedikleriniz nasıl?

Bir de galaxy s4 mü daha iyidir yoksa note 3 mü ?

edit: nexsus lgninmiş yeni ögrendim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt