- 27 Aralık 2008
- 21.841
- 1.428
- 1.813
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1200 e 4s varmı ?
Bir kaç hafta önce kardeşime Gm Discovery aldım . Öyle aman aman bir telefon değil yani bazıları çok abartıyor da eksikleri de fazla . Kamerası fena değil , işinizi görür . Oyun canavarı olduğunu söyleyebilirim .Ekranı tatmin edecek büyüklükte ve canlılıkta . Net hızı çok iyi ama modemin dibinde olacaksınız. Tel sessizdeyse unutun gitsin, bırakın titreşimi hissetmeyi , mesaj gelince ekran ışığı bile yanmıyor hatta daha sonra farketmeniz için yanıp sönen bir uyarıcı bile yok. Mesaj deyince ben mesaj yazarken bu kadar zorlandığım başka bir telefon hatırlamıyorum . Ben sadece 1 hafta test etmek için kullandım bana pek sıkıntı çıkarmamıştı ama şu an kardeşim kasmaya başladığını söylüyor.2 hatlı kullananlar 3g sıkıntısı olduğundan bahsediyor. Malzemesi de çok adi yani oyuncak gibi ve pek klas durmuyor ben daha çok xperia tarzlarını seviyorum belki de bu yüzdendir.
İPhone candır, iPhone kalitedir, iPhone cool'luktur.. :cool:
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Piyasada ki fiyatlara alınacak telefon yok.
Aşırı fahiş, aşırı kazık bir hale gelmiş telefon piyasası.
Yazık günah, şu kredi kartlarına gelirin 4 katı kadar sınır gelsin, bu telefon fiyatları illa ki düşecek.
Tamamen çok satmanın ve fazla talebin kaymağını yiyor 4-5 tane uyanık distribütör ve elektronik zincir mağaza.
Nekadar ki diyelim bir Sony Xperia Z1 yada Galaxy S4 türkiyede ?
parasına göre abartılacak bi telefon