Cep Telefonu Önerileriniz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Telefon Önerileriniz

kndim kullanıyorum şuan blackberry 8320 bu biraz eski modeli ama düşünürsen ve gerçekten ii bişi istiyosan blackberry almanı öneririm bold serisi

Yau bırak Samsung'u Ayfon'u...Al bi Nokia 3310.Taş gibi tel.Ama pahalı birşey istersen 1100 öneririm.

500 TL lik bir şey baktıysanız; 5800 XPM

800 TL civarında bir şey baktıysanız; N86 | 8 MP

1000 TL üstü bir şey baktıysanız; N97,Iphone, X16

Nokia hiç sevmem ama, X6 modeli beni benden aldı. Ama X6'ya verilecek paraya ben derim ki; gidin İphone alın.

nokia-x6.jpg

ufak telefon isteyip de sadece arama yapmak ve mesaj atmak için kullananlara tavsiye ederim.doğru düzgün özelliği yok çünkü :)

panasonic-a100.jpg

Nokia dokunmatik olayını başaramadı ağalar. Olmamış. Yeterli algılama kapasitesi yok ve yavaş.

Hologramlı İphone denenmiş bir elektronik fuarda. Şuan test aşamasındaymış. Eğer gerekli testlerden başarılı geçerse, 2011 2. çeyrekde piyasaya çıkacakmış.

iphone-hologram.jpg

Mesela ben dokunmatik veya normal bir telefon tusuyla mesaj yazmayi hic sevmem. Qwerty tuslu telefon istiyorum. Blackberry'de pek tuzlu, o yüzden Nokia C3'ü bekliyorum. Eger ayni durum bazilarinizdada söz konusuysa bekleyiniz. Yakinda cikar.

nokia-c3.jpg

Mesela ben dokunmatik veya normal bir telefon tusuyla mesaj yazmayi hic sevmem. Qwerty tuslu telefon istiyorum. Blackberry'de pek tuzlu, o yüzden Nokia C3'ü bekliyorum. Eger ayni durum bazilarinizdada söz konusuysa bekleyiniz. Yakinda cikar.

nokia-c3.jpg

e72 çok güzel, blackberry bold 9700'den de 3 kat hızlı interneti. Ben sana tavsiye ederim dostum.

SAMSUNG B7320 OMNIA PRO, SAMSUNG - Cep Telefonları

Benim kullandığım cep telefonu,acayip memnunum.Modeminin yazılımına DNS ayarı yaparsan m.youtube.com'a girip video bile oynatabiliyorsun.Wireless açık bırakmazsan 4-5 gün gidiyor şarjı.İşlemcisi gayet hızlı,netide gayet hızlı.

Arkadaşlar bu 4 telefondan hangisini önerirsiniz? Dokunmatik hiç kullanmadım kullanışlımıdır? Ayrıca müzik kalitesi olarak hangisi daha iyidir? Başka öneriniz varsa onuda değerlendiririm.

samsung 5620 monte

nokia 5800

nokia 6700 slide

sonyericsson w705

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt