Cep Telefonu Önerileriniz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Telefon Önerileriniz

samsung-f480-tocco.jpg

al kurtul bende yeni aldim bundan

samsung f480i

Güzelmiş;)

Ben de yeni telefon alacağım. 1250 TL falan bütçem var. Uzun zamandır hiç takip etmedim. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

1) Karizma

2) İnternet (Pek bir bilgim yok bu konuda hız falan)

e72 çok güzel, blackberry bold 9700'den de 3 kat hızlı interneti. Ben sana tavsiye ederim dostum.

Blackberry Bold 9700 kullanıyorum, hız olarak gerçekten çok iyi değil. Diğerlerini bilmiyorum tam ama çok hızlı olduğu söylenemez. Orta. :o

e72.png

Bende 2 hafta önce bunu aldım, öneririm.

E72 iyidir , 700 lira hem de ucuz da.

Ama beyler harbi harbi telefon istiyorsanız IPHONE 4 ya. Gerisi harbi yalan. Hiç de yok be abiiii çok sorun çıkartıyo falan demeyin, o sorunlar çok yakında çözülür zaten. Bilgisayar gibi telefon. Amerika'da,İspanya'da,Hong Kong'da falan tanıdığı olan varsa aldırtsın getirtsin.

E72 iyidir , 700 lira hem de ucuz da.

Ama beyler harbi harbi telefon istiyorsanız IPHONE 4 ya. Gerisi harbi yalan. Hiç de yok be abiiii çok sorun çıkartıyo falan demeyin, o sorunlar çok yakında çözülür zaten. Bilgisayar gibi telefon. Amerika'da,İspanya'da,Hong Kong'da falan tanıdığı olan varsa aldırtsın getirtsin.

Ne kadar onun fiyatı?

Aşıyor biraz.

N97'si olan var mı?

Ucuz istiyorsan 700 liraya E72 var Nokia. Çok temiz ve iyi telefon Tugay. Blackberry'den bile gelişmiş ama Blackberry'e baya benzer bir Nokia modeli. Klavyeli falan da filan.

Best Buy diye bi elektronik mağazası var Amerika'da, oradan getirtebiliyorsanız çok iyi olur telefonları.

Amerika'nın en ucuz elektronik mağazası olduklarına dair garanti veriyorlar.

Taşıma bedeli uygun olabilir belki.

Telefon ile sadece konuşacam diyorsanız...

images

Yok konuşmayacağım Alemdar bey daha fazla şeyler istiyorum diyorsanız...

images

Budur...:)

Şuan alınabilecek en iyi telefonlar, E72, Bold9700, N97, SonyEricsson Xperia. Nokia dokunmatikte çok başarısız bilgine. Samsung'da işletim sistemi yüzünden alınmaz. Tabi ben telefonu çok ağır kullanacaksın var sayıp tavsiye ediyorum. Program fln işim olmaz diyorsan Samsung'da iyidir.

Iphone 4! 1-2 ay sonra alacagim, insallah.

cep telefonu denince aklıma tek bir marka geliyor: samsung

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt