Cep Telefonu Önerileriniz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Telefon Önerileriniz

O telefonları ayarlıyorlar bildiğim kadarıyla. Turkcell dışında hat kullanılmıyor sonra. Bir de Turkcell'im yok.:D

Samsunglara ben de güvenmiyorum ama Monte ve Wave iyi

nokia3310n.jpg

Saka maka, müthis telefondu ama.

nokia-e7-07.jpg

iPhone alamiyorsan 10 sene idare eder bu seni

Nokia E7

Bir hayalim var ... Az radyosyon yayan cok sik siyah bir telefon ariyorum :) Saka bir yana telefon kullanmayi bilmem daha dogrusu telefondaki resim-video-muzik-internet olaylarindan anlamam benim icin telefon sadece konusmak ve mesajlasmak icin vardir . Lakin cok uzun konusmalar yapabildigim icin radyosyonu az yayan bir telefon istiyorum varsa oyle bisey :) . Onerilerinizi bekliyorum ama gorunusu en onemli faktor benim icin . Simdiden tesekkurler ...

Bir hayalim var ... Az radyosyon yayan cok sik siyah bir telefon ariyorum :) Saka bir yana telefon kullanmayi bilmem daha dogrusu telefondaki resim-video-muzik-internet olaylarindan anlamam benim icin telefon sadece konusmak ve mesajlasmak icin vardir . Lakin cok uzun konusmalar yapabildigim icin radyosyonu az yayan bir telefon istiyorum varsa oyle bisey :) . Onerilerinizi bekliyorum ama gorunusu en onemli faktor benim icin . Simdiden tesekkurler ...

Sadece konuşma ve mesajlaşma olarka kullanacaksan ve konuşurken ses kalitesi iyi, şebekesi güçlü olsun diyorsan, Sony Ericsson ve Motorola'dan başka markaya bulaşma. İkisi de, gerçek telefon markaları.

Az radyasyonlu telefonlar :D

samsung-sgh-a877

samsung-sgh-a877-300x232.jpg

Samsung t229

sgh-t229_open.jpg

Lg xenon

LG_Xenon_610x511.jpg

sony ericsson xperia...özellikle beyazi güzel...

kendim iphone 4 kullaniyorum ve tavsiye ederim :)

Sadece konuşma ve mesajlaşma olarka kullanacaksan ve konuşurken ses kalitesi iyi, şebekesi güçlü olsun diyorsan, Sony Ericsson ve Motorola'dan başka markaya bulaşma. İkisi de, gerçek telefon markaları.

Peki model olarak onerebilecegin bir sey var mi ?

Xperia beyaz guzelmis :) Az radyosyonlu olanlar gorunus olarak cok acmadi beni :)Baska onerebileceginiz model varsa bekliyorum ilgilenenlere tesekkur ediyorum .

Sony'den W serilerinden herhangi birini bulduğunda düşünmeden al çok iyidir, ayrıca K serileri de yine model fark etmeksizin hepsi iyidi. K330i mesela senin ihtiyacını fazlasıyla karşılar. Z ve G serileri de iyidir yine. Z serisi kapaklı versiyon, açılıp kapananlardan çift ekranlı oluyor fln. W serilerinin müzik dinlemek istersen çok kaliteli sesi var. K serilerinin kamerası çok iyi olur. Kısaca her modelini alabilirsin, fiyat olarak sana uygun olan bir model seçebilirsin. Fiyat olarak da sanırım, 200-230TL civarı sıfırı. Motorola'da eğer bulursan sıfır olarak, K1 harika bir cihaz. Özellikle konuşma kalitesi ve şebeke kalitesiyle Nokia'yı fena döver. İstanbul'daysan araştır biraz çok rahat bulursun.

Dokunmatik deĞİl ama nokia e71 klavyesinden dolayi kullanisli 450 lira falans

Dokunmatik deĞİl ama nokia e71 klavyesinden dolayi kullanisli 450 lira falans

Sar değeri çok yüksek, bende kullanıyorum E serisi, E serileri Sar değeri olarak fena yüksek. Bulut Uğur.

Peki Blackberry onerir misiniz ? Onerirseniz hangi modelini ?

Bana dokunmatik, iphone olmayan fiyatı uçuk olmayan müzik kalitesi iiy olan bir telefon önerin panpalar.

Bugün Blackberry Bold'u inceledim,arkadaşım almış.Hoşuma gitti açıkçası,tam iş adamı telefonu. :)

Apple IPhone 3GS var bende.Memnunum şu ana kadar hiç bir arızasını yamuğunu falan görmedim.1 seneyi geçti alalı.Ama ablamda da var mesela.2 kere arıza yaptı.Elektronik şans işi sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt