Cep Telefonu Önerileriniz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Telefon Önerileriniz

bana dokunmatik, iphone olmayan fiyatı uçuk olmayan müzik kalitesi iiy olan bir telefon önerin panpalar.

Lg optimus P500 , samsung galaxy Ace

samsung-galaxy-ace.jpg

Bana dokunmatik, iphone olmayan fiyatı uçuk olmayan müzik kalitesi iiy olan bir telefon önerin panpalar.

5800 falan alma reyiz.

Bana güven "Samsung S8003 Jet"

Tam anlattığın özelliklere uyuyor,tek geçerim..

Git incele falan,hayran kalacaksın zaten telefona.

samsung-jet-photo-gallery06.jpg

Galaxy Ace çok hoşuma gitti. Fiyatı da uygun gibi. S8003 Jet biraz pahalı, yoksa o da şahane telefon.

Sar değeri bir cihazın yaydığı zararlı elektromanyetik güçtür hocam.Bir nevi insan vücuduna verdiği zarar.

Arkadaşların önerdiği birçok telefonu işim sebebiyle kullandım,inceledim veya sattım.

Senin aradığın fiyat aralığında Galaxy Ace aralarında en iyisi diyebilirim.Çok hoş ve güzel bir telefon.Android 2.2 işletim sistemi var hızlıda bir telefon.S8003 ise biraz daha demode olmuş bir cihaz çıkalı çok oldu ve tasarım olarak Galaxy modeline göre çok kaba.Zaten eline alıp inceleme fırsatın olursa fark edersin.

Motorola Milestone

Biliyorum Motorola dandik marka ama gercekten bu telefonu cok güzel yapmislar.

Blacberry Torch

5 gündür kullanıyorum. Şimdiden feci sardı.

Samsung S8003 Jet fiyatina göre cok iyi bir telefon ama Samsung deyince I8910 HD'den daha iyisi yok.

2010 Ocak gibi aldim ve en ufak pismanligim yok. HD video kaydi sayesinde cekilen en dandik videolar bile olaganüstü görünüyor. Ses kalitesi de cok iyi.

Tek eksi yönü biraz büyük.

wifi ve müzik özelliği iyi olan bi telefon arıyorum.nokia ilk tercihimdir

max. fiyat aralığı 500tl civarı.

önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

bi de gözünüzü seveyim 5800 önermeyin:)

wifi ve müzik özelliği iyi olan bi telefon arıyorum.nokia ilk tercihimdir

max. fiyat aralığı 500tl civarı.

önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

bi de gözünüzü seveyim 5800 önermeyin:)

E63, E5, E71, bu üçünden birisi fazlasıyla işini görecektir.

5800 aldığım güne ve ona verdiğim 500 liraya lanet olsun.

Tamam telefon iyi, her özelliği barındırıyor ama metroda 5 kişi telefonunu çıkarsa 3'ü 5800 :o

5800 aldığım güne ve ona verdiğim 500 liraya lanet olsun.

Tamam telefon iyi, her özelliği barındırıyor ama metroda 5 kişi telefonunu çıkarsa 3'ü 5800 :o

O işlemciyle iyi bile çalışıyor lanet telefon.

Tarayıcıyı açtığında allah göstermesin mesaj gelirse yanıyorsun..

Sar değeri bir cihazın yaydığı zararlı elektromanyetik güçtür hocam.Bir nevi insan vücuduna verdiği zarar.

Arkadaşların önerdiği birçok telefonu işim sebebiyle kullandım,inceledim veya sattım.

Senin aradığın fiyat aralığında Galaxy Ace aralarında en iyisi diyebilirim.Çok hoş ve güzel bir telefon.Android 2.2 işletim sistemi var hızlıda bir telefon.S8003 ise biraz daha demode olmuş bir cihaz çıkalı çok oldu ve tasarım olarak Galaxy modeline göre çok kaba.Zaten eline alıp inceleme fırsatın olursa fark edersin.

Merak ettim, madem bilgin var sorayım.

Ben aldığım telefonda böyle müzik özelliği falan aramayacağım. Kamera çözünürlüğü ortalamanın üstünde olsun ve WLAN özelliği olsun istiyorum. Galaxy'i çok beğendiğimi yazmıştım yukarıda ama özelliklerini detaylı incelemedim. Dün 5800'dan WLAN bağlantısı yaptım ama oldukça yavaş çalışıyor. Merak ettiğim şu. Galaxy'nin internet bağlantısı ağır mı mesela? Dediğim gibi, WLAN özelliği ve internete bağlandığımda hızlı kullanabilmek istiyorum. Artı kamera tabii ki. Müzik iyi çalıyormuş falan umrumda değil doğrusu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt