Cep Telefonu Önerileriniz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Telefon Önerileriniz

Almayı düşündüğüm tel lakin alamıyorum. :(

Samsung Galaxy Ace S5830

Telefon_601845.jpg

tam bunu yazdım senden sonraki yorumda çok iyi telefon şu anda bunu kullanıyorum

Youtube'dan iyi video izlenebiliyor mu?

Yeni sürümde flash desteği gelecek diyolardı.Gerçi bi yolu bulunur android telefonda onunda.

şu anda bende flash desteği yok ama skyfire'la izleyebiliyorum facebook videolarını falan youtube videolarını da normal skyfire'sız izleyebiliyosun zaten

Beyler Emre'nin dediği Huweii x5'i araştırdım.Aklıma baya yattı:D

Huawei-IDEOS-X5-Android-smartphone-front1.jpg

Hepsiburada.com | Akıllı Alışveriş Burada | Ürün Karşılaştırma

Burada kıyaslaması var.Ve Samsung Galaxy Ace'ten daha iyi özellik olarak.Fiyat olarak da aralarında 150 tl fark var.

Bunu almazsam mecbur Gio'yu alacam.Onun özellikleri daha az ama fiyat olarak 500 tl'nin altına düşüyor.

Sizin önereceğiniz 3. bir tel var mı ? :D

Iphone4 - HTC Desire HD telefonları arasında kaldım yahu, bunlardan anlayan ve yardımcı olabilecek arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var. Teşekkürler şimdiden...

Öneriniz? Ben N8 düşünüyorum. Elimde x6 var onu satıp 0 alacağım inşallah

Samsung Electronics, GALAXY Note'u global pazara sunduğunu açıkladı.Samsung Electronics'den yapılan açıklamada, GALAXY Note'nin, akıllı telefon taşınabilirliğindeki en büyük ekran boyutu olan 5.3 inç ekrana sahip olduğu belirtildi.

Açıklamada, S Kalem olarak adlandırılan gelişmiş kalem giriş teknolojisinin ise, GALAXY Note'un tam dokunmatik ekranı ile birleştiği kaydedildi.

Samsung Mobil İletişim İş Kolları Başkanı ve Yöneticisi JK Shin, konuya ilişkin değerlendirmesinde, şunları kaydetti:

''GALAXY Note içgörü ve yenilik motivasyonumuz ile yaratılmış bir cihaz. Mobil kültür, eğlence ve iletişimin temel unsurlarını, en iyi deneyimleri şık ve tek bir cihazda bir araya getirmek üzere inceledik. Büyük, 5.3 inç HD Super AMOLED ekran, herhangi bir telefonda olabilecek en büyük, en yüksek kalitede dokunmatik ekranı ve S Kalem arayüzü bir araya getirerek, eşsiz bir kontrol ve beceriyi birleştiriyor. Galaxy Note deneyimi üzerinden zengin bir anlatımla yeni bir akıllı telefon deneyimine giriş sağlıyor'' dedi.

İlgilenenler için.

Iphone4 - HTC Desire HD telefonları arasında kaldım yahu, bunlardan anlayan ve yardımcı olabilecek arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var. Teşekkürler şimdiden...

Elmayla armut :)

Biri Ios, diğeri Android kullanıyor ki bunu muhtemelen biliyorsundur. Sana tavsiyem bir teknomarkete gidip iki telefonu da denemen. Hangisi daha içine sinerse onu tercih edersin.

İkisini de kullandım.

Nokia alma renktaş sakin, symbianlar ölü artiki pisman oldm bende, samsung galaxy ace gayet güzel

Sırf klavyeli telefon lazım olduğu için bende Nokia aldım yani symbian denen 5 para etmez sisteme para verdim. Kendime çok kızıyorum. Bunu satarsam X5 alacağım direk. F/P telefonu şuan piyasanın.

HTC Desire HD kullanıyorum haziran ayından beri.

Teknoloji tanrısı diyebiliriz kendisine sanırım.

Beyler yurtdisinda yasadigim icin soruyorum.

Memlekete Iphone 4 16g kac para

Elmayla armut :)

Biri Ios, diğeri Android kullanıyor ki bunu muhtemelen biliyorsundur. Sana tavsiyem bir teknomarkete gidip iki telefonu da denemen. Hangisi daha içine sinerse onu tercih edersin.

İkisini de kullandım.

Ben de onu merak ediyorum zaten. Android bir telefon mu? yoksa Ios bir telefon mu?

Valla o zaman ben burda ucuza satmisim.

Seneye 2-3 tane birden memlekette satarim izin parasi cikar belkit :)

Valla o zaman ben burda ucuza satmisim.

Seneye 2-3 tane birden memlekette satarim izin parasi cikar belkit :)

Yurt dışından gelen cihazları 1200-1300 civarlarında internet üzerinden satıyorlar. Yalnız onların garanti problemi olduğu için biraz riskli oluyor tabi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt